- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon #21231 üzenetére
Iscariah, Decepticon: Köszi a tippeket!
Nem az ablakkezelővel akarok spórolni. Sajna, még nem vagyok akkora guru, hogy konkrét magyarázatot tudjak adni rá, de láttam már azonos gépen (Brazos E350) gyorsan futó KDE4-et (Chakra) és nagyon lassan futó KDE-t (Mandriva).
Nem nagyon értem még hogy mitől lesz egy distro gyors vagy lassú, de szerintem egy Gnome 3 futtatásához elégnek kell lennie a mostani gépnek. Munkában is Gnome 3 fut az arch linuxomon, és otthonra is ez lenne a megfelelő szerintem.
Inkább ne is a sebességre koncentráljunk, hanem legyen stabil és ne szembesüljek kellemetlen meglepetésekkel.
Otthoni gép lesz, és nem akarok tökölni vele, csak amennyi a frissen tartásához feltétlenül szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest