Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
hódmaci #20191 üzenetére
Na.. már előrébb vagyunk mint voltunk
A chroot működik...
A grub installnak csupán a GPT-s winyóval van gondja. Ha ezt megoldjuk akkor jó lesz.
(Csak mgegjegyzem, hogy ez a GPT-s "hülyeség" a win7-nek egyáltalán nem kell. akár simára is formázható és akkor nem szívat halálra)
Utánna is nézhetek, hogy miként lehet oda felvarázsolni, (mert én még nem csináltam ilyet), de ha valaki tudja fejből, akkor adok neki időt kibontakozni. Most nincs időm guglizni
Ezt azért javaslom olvasni. Tudom, hogy ARCH, de az elv ugyanaz.
Vagy ezt . Csak gugliztam egy kicsitEgyébként javitsatok ki de a GPT-s lemezhez a win7-nek is UEFI boot kell
Arra meg 32-bit nem telepthető sem windovból sem linuxból !Ha az én vinyóm lenne akkor kinyírnám a GPT. (Lehet, hogy maradi vagyok, de én a következő hiper szuper laptopomon is megpróbálom felszámolni..... (bár én már nem használok 32 bites oprendszert)
Új hozzászólás Aktív témák
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Kempinglámpa helyett kürt
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest