Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
(#19778) bob.zxr
mert nemfogja, az UUID-ek jok sima dev kent is probaltam fstab-ba akkor sem megy.
SystemRescue discel van olyan opcio hogy a kernel imagebol betolt a linux ugy is ha nem a boot manager leptet tovabb, csak az a rohadek udev elkezdi ellenorizni a lemezeket es nem tudja felcsatolni. Meg meprobalom fstab-ba a systemd.automount opcioval felcsatoltani ha ez sem megy en nem baszakodok vele tovabb. Snapshotot en a rendszerrol gondoltam, de csak olyat talaltam ami full backup tar-al vagy LVM-el.(#19779) bambano
mert nem szimplan sda2-n van a boot hanem az sda1-n igy meg a boot manager-ig sem jut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi