Hirdetés
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Melyik linuxot ajáljátok amd sempron 3000+ 1.67GHZ proci ,1.5 Gb ram és nvidia gt220 videókártyával ellátott gépre ?Az ubuntut próbáltam kb .1 másfél éve(akkori legújabb ) de azt nagyon lassúnak éreztem !Most próbáltam a mintet és ez egész gyors ,de ha tudtok jobbat megköszönném.
Még egy kedés.Lehetséges ugy telepíteni ,hogy most a c meghajtón win8 van és a linuxot a pl d-re telepítem és indulásnál kérdezze meg mlyiket indítsam?kösz a választ előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest