- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
lehet hulyeseget fogok kerdezni, de azon filozok, hogy csinalnek egy bootmanager-t raspberry pi-hez
viszont nem a kernelt akarnam valtogatni, hanem a root particiot, amirol a rendszer indul, hogy tudjak valtani a rendszerek, illetve az lvm/nfs kozott
olyasmire gondoltam (mivel az eszkoz nem a legbaratsagosabban all a temakorhoz), hogy sajat initramfs-ben oldanam meg a problemat, megpedig ugy, hogy felmountolnam a boot particiot (ez vfat, itt a kernel, es par config file), majd innen felolvasnek egy file-t, ami alapjan mountolnam a root particiot az abban leirtak alapjanez igy kivitelezheto, vagy nagyon el vagyok tevedve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest