Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kmarci25

veterán

Bocs az off-ért, de másutt nem kaptam választ. :(

Sziasztok!
    Feleségem netbookjában (Asus Eeepc 1015) egy 320GB-os HDD teljesít szolgálatot. Gyárilag 4 partíció van rajta, 1 rendszer, 1 adattároló (mindkettő NTFS), egy 15 GB-os rejtett FAT32 (asszem erre készít az előre telepített rendszerről backup-ot a masina), és egy pár tíz MB-os valami. Mindegyik primary partíció.
    Szeretnék a gépen lévő win7 mellé telepíteni egy linuxot. Ez oké is lenne, ebből már kiokosodtam. Tegnap viszont particionálni szerettem volna a HDD D meghajtóját (adattároló), itt ütköztem hibába. A MiniTool Partition-t használom általában ilyenekre. Nem engedte split-telni a D partíciót, ezért a Resize-zal szerettem volna megoldani. Mikor az apply-ra kattintok, akkor viszont kiírja, hogy a D meghajtó is használatban van, pedig nem fut róla semmi! Felajánlja, hogy indítsam újra a gépet, és akkor befejezi a műveletet, felosztja a D partíciót két részre. Itt nem mertem továbbmenni... :B Az adatvesztés nem érint, mert mindenről csináltam másolatot, ami a D-n volt/van. Az egyedüli, ami érdekel, hogy a gépen lévő win elinduljon üzembiztosan, mert komoly szankciókra számíthatok, ha nem így lesz. :DDD ;)
    Szóval mit mondtok?

Új hozzászólás Aktív témák