Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Bocs az off-ért, de másutt nem kaptam választ.
Sziasztok!
Feleségem netbookjában (Asus Eeepc 1015) egy 320GB-os HDD teljesít szolgálatot. Gyárilag 4 partíció van rajta, 1 rendszer, 1 adattároló (mindkettő NTFS), egy 15 GB-os rejtett FAT32 (asszem erre készít az előre telepített rendszerről backup-ot a masina), és egy pár tíz MB-os valami. Mindegyik primary partíció.
Szeretnék a gépen lévő win7 mellé telepíteni egy linuxot. Ez oké is lenne, ebből már kiokosodtam. Tegnap viszont particionálni szerettem volna a HDD D meghajtóját (adattároló), itt ütköztem hibába. A MiniTool Partition-t használom általában ilyenekre. Nem engedte split-telni a D partíciót, ezért a Resize-zal szerettem volna megoldani. Mikor az apply-ra kattintok, akkor viszont kiírja, hogy a D meghajtó is használatban van, pedig nem fut róla semmi! Felajánlja, hogy indítsam újra a gépet, és akkor befejezi a műveletet, felosztja a D partíciót két részre. Itt nem mertem továbbmenni...Az adatvesztés nem érint, mert mindenről csináltam másolatot, ami a D-n volt/van. Az egyedüli, ami érdekel, hogy a gépen lévő win elinduljon üzembiztosan, mert komoly szankciókra számíthatok, ha nem így lesz.
Szóval mit mondtok?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motoros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest