Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
AMD E350 procis gépre raktam Sabayon linuxot néhány napja.
Más az elején megszivatott azzal, hogy csak akkor indult el már a telepítő is, ha kikapcsoltam a kernel modulok betöltését (erre külön opció van a DVD indító menüjében a Radeon GPU-k kedvéért).
Ezután szépen felment némi partíciós tábla szívás után.
Kipróbáltam a kwin desktop animációit, és működött is a gumi hatású ablak, bár éreztem rajta kis scrollozást és enyhe akadást.
Tegnap netre csatlakoztattam a gépet, és nyomtam egy frissítést.
Fél napig ment a 381 db rfissítés, és utána nem indult el a gép - fekete képenyő a boot egy szakaszában - ugyanúgy mint az elején.
Ezt a leírást találtam amit végig is csináltam.
Ezután indult a gép, de olyan szinten meghalt a VGA, hogy nem műxik a desktop effekt sem egyáltalán (eszelős szaggatás, és az effekt sehol), szaggat minden video, stb.
Ha a képnézől OpenGL-re állítom, akkor összeomlik a képnéző.Gondolom, nem műxik rendesen a driver. Hogy tudom ezt megoldani?
Az eddigi ubuntu/suse linuxos gépeimnél sosem volt szempont a megjelenítés, mert olyan gagya VGA volt bennük (sokéves nV), hogy egyáltalán nem foglalkoztam a témával - persze gond sem volt.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest