-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Létezik linuxra(ARM támogatással, és lehetőleg vindóz támogatással) valami olyan partició, vagy mappaként csatolható titkosító cucc, aminél lightosabb de gyorsabb titkosítást lehet használni?
Truecryptet próbáltam, de a leglightosabb(cpu igény szempontjából) titkosítás az AES256, de én nem akarom a CIA-tól akarom védeni az adataimat, max a magyar állam bohócgittegyleteitől(bár ellenük szerintem egy XOR is elég lenne), és lopástól, úgyhogy ennél gyengébb titkosítás is bőven elég lenne, csak optimalizált legyen, ne egyen sok cpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest