- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szia, linux mint cinnamon alatt böngészőben nekem is csíkozott az ati kártyám, de szerintem ne add fel, mondok is egy jó ötletet:
- Debian 7 Wheezy
- Gnome Classic DE-vel, meg tudod olyanra csinálni, hogy a LM Cinnamon-ra hajazzon.
- én is ilyenre csináltam meg, mert a mint kinézetre tetszik, viszont a debian sokkal stabilabb, és a vga driverrel sincs gondom alatta.Jelenleg így néz ki a desktopom:

- ami nagyon tetszett még mint alatt az a terminál, fekete/szürke alapon zöld. Ezt is sikerült megcsinálni, úgyhogy simán jól néz ki most minden

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- One mobilszolgáltatások
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest