Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na, a pdo_oci nálam is üres. Csak egy enable rész van ott.

Más:
Időről időre próbálok desktop vonalon rátérni a linuxra, de mindig akad valami probléma, ami zavar.
Pl a linux mint cinnanom-al egy igen tetszetős, gyors rendszer. Ellenben a régi ati (hd 3850) kártyámat nem nagyon szereti. Egyes alkalmazásoknál teljesen becsíkozott a kép, mintha memória hiba lenne és kb 10mp-ig ezt mutatta, majd helyreállt. Tegnap feltoltam az ubuntut, 1 óra szenvedés árán tudtam beállítani a vga drivert. Nem támogatott a vga-m, így régi drivert kellett használni és az xorg-ot butítani. Közben vagy 20 üzenetet kaptam, hogy ez meg ez az alkalmazás összeomlott.
Minden egyes disztró alatt ennyi szívás van az ati driverekkel? Vagy csak én vagyok ennyire tehetséges, hogy megszívatnak?
Alapvetően debian alapú rendszert szeretnék használni, ezt ismerem jobban. Van olyan disztró amiben ez a driver dolog jól meg van oldva, half-roll-based, modern és nem bugos?
Lényegében nekem csak film, zene, net, webfejlesztés, meg néha dota2-re kellene. Szerencsére pont a kedvenc játékaim támogatottak linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest