- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Letöltöttem a php 5.4.17-es forrásfájlokat, az rpm csomagokat (11.1 base, devel).
Telepítettem az rpm csomagokat, a devel fájlokról csináltam egy symlink-et a /usr/local/lib/oracle/11.1/clinet64 alá. Majd a php fordításakor ezt az útvonalat adtam meg az oci8 és pdo_oci helyekre. A pdo_oci forrásában még átírtam valamit, mert nem jól kezeli a varchar2 mezőket, ha utf-8-al csatlakozik a php az adatbázishoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Milyen autót vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Gaming notebook topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest