Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Letöltöttem a php 5.4.17-es forrásfájlokat, az rpm csomagokat (11.1 base, devel).
Telepítettem az rpm csomagokat, a devel fájlokról csináltam egy symlink-et a /usr/local/lib/oracle/11.1/clinet64 alá. Majd a php fordításakor ezt az útvonalat adtam meg az oci8 és pdo_oci helyekre. A pdo_oci forrásában még átírtam valamit, mert nem jól kezeli a varchar2 mezőket, ha utf-8-al csatlakozik a php az adatbázishoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest