- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
válasz
bambano #17405 üzenetére
Az macerás lenne, elég sok minden van "szanaszét". Még úgy is nehéz, ha megnézem a K3b logban, hogy miknél vágott, és az alapján gyűjtöm ki (pl. file-ba teszem, aztán azt adom be cp-nek). Ráadásul a zárójeles kiírást nem is értem - nem értem, miért nem külön sorba írja, de mindegy, mert az is hosszú név, csak idegesítő ez a kavarás.
A másik dolog meg az, hogyha én iso-ba teszem, akkor ott a file dátumok és idők "rendben" lesznek. Mert ugye ha pl. Windows alatt nézem a DVD-t, akkor attól függően, hogy DST-ben vagyok-e vagy sem, más-más időt ír ki módosításra. Vagyis az iso-s megoldás összhangban lenne minden mással.
De ha tar-ba teszem, az mit csinál? Fixen beleírja a módosítási adatokat, és kész. Ha kitömörítem, akkor amit meg is őriz (most nem tudom, a könyvtárak dátumai maradnak-e), az nem mindig fog helyesen megjelenni. Ez majd attól függ, hogy mikor tömörítem ki, ha jól sejtem (téli vagy nyári időszámítás). Ezek ilyen apróságok, de én szeretném, ha rendben lennének.
Azt nem tudom, hogy egy olyan program, ami pl. tar-t tud felmountolni úgy, mint egy CD/DVD image-et, meghajtóként, az hogyan kezeli ezt a témát, de úgy tűnik, más választásom úgysem lesz, mint az uncompressed tar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest