- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám adódott, hogy egy már készen felinstallált Win8 mellé/alá felraktam (pendriveról) egy Ubuntu 12.10-et, olyan opcióval,hogy Win7 mellé, majd fel is települt szépen, megy is az Ubuntu csak éppen a Win8 nem megy,mert amikor GRUB-ban kiválasztom a Win7 opciót (mert csak az van) akkor azt írja, hogy : " Invalid EFI file path "
Ilyenkor mit kell csinálni, hogy megint legalább elinduljón a Win ? Ha az ubuntu kárbavész az nem nagy baj, de a Windowst megkéne menteni valahogyan.
BIOS-ban kikapcsoltam minden ilyesmit, hogy SecureBoot, meg FastBoot, de így sem indul.
Boot-repair sem oldotta meg a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest