Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nna, letakarítottam a gnome-shell-t Arch Linuxon és felraktam az openbox-ot. Mivel mindig gnome-ot használtam (és egy kis ideig kde-t), néhány alap dologgal bajban vagyok, mivel sosem volt szüsséges foglalkozni vele.

*Fbpanel: true transparency megoldható, vagy csak a fake működik? Cairo-compmgr -t telepítettem fel.
*Cairo-compmgr-nél van "jobb", amit érdemesebb használni és fejlesztik is?
*Az fbpanel néhány pluginja nem működik, pl. x-file-manager hiányára panaszkodik. Ezt hogy tudom beállítani? xdg-settingsnél keresgéltem, eredménytelenül.
*Gnome-keyring helyett mit érdemes használni?Mulatságos:
Nem vettem észre, hogy az elején bedaráltam a consolekit-et is, és nem értettem a slim miért nem tudja indítani a session-t
Kis időbe telt, mig a logban megtaláltam, mi baja van, mert természetesen a config fájlokat túrtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kis időbe telt, mig a logban megtaláltam, mi baja van, mert természetesen a config fájlokat túrtam...