- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Nem értitek, biztos roszul fogalmaztam.
Szóval a gépbe 2,4GHz-es cerka van, 2x256MB RAM-al. Olyan rendszert akarok, ami ezen a gépen is pörög. a levelezőt azért hoztam példának mert egy levelezőnek nem kell sokat tudnia, a 2.x-es verzió is elboldogul a pop3/imap fiókokkal, röhögve lekezel pár száz levelet. Ehez képest (a 6.02) ma már egy akkora erőforrászabáló monstrum, amit semmi nem igazol.
Tudom, értem, hogy a böngésző lejátszó már neccesebb, mert ott a flash, javascrip,html5,... ugyanakkor nem a flash játék a cél. Elég ha -nem is teljes pompájában, de olvasható módon- megjeleníti ezt a fórumot, a hírportálok cikkeit. Uram bocsá még egy 240/360p-s youtube videótol sem jön zavarba. (Tippem szerint az mtv/rtl, no és a ph!tv silverlightos bolondságai már neccesebbek. Nem is értem hogy egy számítógépportál miért próbálkozik egy nem multiplatform silverlight-al)Szóval jó példa ez a lista. Simán kiakasztja a legtöbb gyengusz konfigot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest