Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
márNemKereső
üzenetére
A könyvtártörlésben tényleg nincs semmi extra...

Az elején írtam, h samba/nfs win/linux gondoltam érthető a kapcsolat
samba <-> win / nfs <-> linuxWin-ről (jobb gomb -> tulajdonságok -> biztonság - máshogy nem tudom, h kellene megnézni) azt látom (mind2 könyvtár esetén), h senkinek semmihez nincs joga (nincs pipa sehol) de attól a 2. könyvtár simán írható. De ezt a samba intézi, szerintem. Tulajdonosi viszonyt (a nem írható könyvtáron) meg azt látom amit kilistáztam a szerveren: 2 csoportot mutat de az egyik win-es: Mindenki és 500 (unix group\500) és egy tulajt: SZERVER\szerver
szerk: "a másik gépről"-t úgy értem, h nem a linux-ról hanem egy win kliensről hoztam létre a könyvtárat (a 2. eset)
Jah, szinte biztos, h vmi acl gubanc lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

samba <-> win / nfs <-> linux