Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #11365 üzenetére
Talán a 8.10 - 9-04 környékén használtam utoljára, akkor még kellett várni jócskán egy új OOO-ra például.
Én imádom az Arch - ot. Nem vagyok egy power user, de elboldogulok, no meg a fórumon is segítenek, ha szükség van rá. Ha tudnád micsoda lúzerek is feltelepítik; néha lekaparná a bőrt az ember ar arcáról kínjában egy-egy hozzászólást olvasva, amikor még azt sem értik, a grub mire való. Egy szó mint száz, Te biztos jól elboldogulnál.
Azt mondják, ha minden jól működik Arch - on, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Meg kell mondjam, nálam általában stabil a rendszer. Ha gond van, legrosszabb esetben downgrade-del meg tudom oldani (lásd a mostani nvidia driver + gnome shell message tray bug, mondjuk állítólag a 280.11 bétában már jó, csak lusta vagyok feltenni, a 270-esben lévő hibernálás bug meg nem érint.) Talán egyszer kellett rendszermentést visszaállítanom amiatt, mert nagyon elkavartam valamit. Szóval azt javaslom, virtualbox-ban vagy második rendszernek dobd fel, hogy ízelítőt kapj a jóból.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő