- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
MÁS.
Kaptam egy ötletet, egy parancsot, amivel automatikusan szétvág négyrét minden, az adott mappában találhato JPG -t az ImageMagick, és rögtön ezután minden irányban meg is kétszerezi a keletkezett darabokat. El is inditottam a konzolban, de semmit nem csinált
(, így 5 perc után CTRL+C -val megszakitottam a folyamatot).A mappában 3 darab, 150-330 KB kozotti file található, és semmi más. Space nincs a mappanevekben, se a filenevekben.
cd paranccsal beléptem az adott mappába az illető által megadott parancs kiadása előtt;
ez a biz. parancs, amit javasolt, a következő:
convert *.jpg -crop 2x2@ +repage +adjoin -resize 200% kicsi_%d.jpgMiért nem csinál semmit nálam e parancs és hogyan lehet mukodésre birni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android játékok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest