Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
MÁS.
Kaptam egy ötletet, egy parancsot, amivel automatikusan szétvág négyrét minden, az adott mappában találhato JPG -t az ImageMagick, és rögtön ezután minden irányban meg is kétszerezi a keletkezett darabokat. El is inditottam a konzolban, de semmit nem csinált
(, így 5 perc után CTRL+C -val megszakitottam a folyamatot).A mappában 3 darab, 150-330 KB kozotti file található, és semmi más. Space nincs a mappanevekben, se a filenevekben.
cd paranccsal beléptem az adott mappába az illető által megadott parancs kiadása előtt;
ez a biz. parancs, amit javasolt, a következő:
convert *.jpg -crop 2x2@ +repage +adjoin -resize 200% kicsi_%d.jpgMiért nem csinál semmit nálam e parancs és hogyan lehet mukodésre birni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest