Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bambano #10681 üzenetére
Köszi, úgy tűnik sikerült előrébb jutni, nagy segítség volt ez a cikk is: [link]
Egyébként szinte biztosra veszem, hogy valami pattanásos 16 évesnek jutott az eszébe szórakozni egy kicsit, amit én kevésbé élveztem, révén, hogy ráment pár napom mire rendbe tudtam hozni a dolgokat. Stresszes dolog tud ez lenni olykor, nem is kicsit.
"minek conntrack egy webszerverhez?"
Fut pár olyan alkalmazás is, amihez szükséges sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Társasjáték topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő