- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tudtok olyan disztrót mondani, amin Ati Radeon HD szériás kártyával lehet úgy filmet nézni, hogy a videókártya dolgozzon, az XvBA felületen keresztül?
Ubnuntu és Ubuntu alapú Mint-en bár a driver működik, képtelenség megcsinálni a HD gyorsítást, napokig próbáltam összehozni.
Azt az infót kaptam, hogy OpenSuse alatt csak egy csomag telepítése megoldja, de ott meg képtelen vagyok feltenni a hivatalos drivert, már sokadik leírást nézem, egyik sem működik a HD5670-es karimmal.Zotya984: Xubuntu alternate lemezről felrakható 64Mb ram mellett elvileg. Ezek mellett van még pár, itt megnéznek 8 "tiny" linuxot: [link]
Szerintem keress a gépbe SD ramot, 128Mb ramot gyak. pár száz forintért v. ingyen is adnak, és akkor már kicsit jobb lenne a "felhasználói élmény".
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest