- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Szólánc.
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Csináltam egy jó nagy baromságot, és most nem nagyon tudom visszacsinálni a dolgokat ..
A helyzet így nézett ki: triple-boot, windows 7, arch és ubuntu. Az ubuntut hamarabb telepítettem, mint az archot, így az utóbbinál nem raktam fel a grubot, csak átírtam az ubuntuét. Viszont időközben az ubi fölöslegessé vált, így fel akartam szabadítani némi helyet, és letöröltem a particióját, csak épp elfelejtettem, hogy a grub azon volt. Most szeretném felrakni a grubot, viszont grub-install-t nem tudok csinálni [üzenet grub-install /dev/sda -ra: cound not find device for /boot: Not found or not a block device], ill a grub shellből se tudom helyreállítani, tekintve, hogy nincs mit helyreállítani [nem létezik /boot/grub/stage1]. Valaki tudna esetleg segíteni, mit lehet ilyenkor csinálni? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A helyzet így nézett ki: triple-boot, windows 7, arch és ubuntu. Az ubuntut hamarabb telepítettem, mint az archot, így az utóbbinál nem raktam fel a grubot, csak átírtam az ubuntuét. Viszont időközben az ubi fölöslegessé vált, így fel akartam szabadítani némi helyet, és letöröltem a particióját, csak épp elfelejtettem, hogy a grub azon volt. Most szeretném felrakni a grubot, viszont grub-install-t nem tudok csinálni [üzenet grub-install /dev/sda -ra: cound not find device for /boot: Not found or not a block device], ill a grub shellből se tudom helyreállítani, tekintve, hogy nincs mit helyreállítani [nem létezik /boot/grub/stage1]. Valaki tudna esetleg segíteni, mit lehet ilyenkor csinálni? Előre is köszi.