- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Csináltam egy jó nagy baromságot, és most nem nagyon tudom visszacsinálni a dolgokat ..
A helyzet így nézett ki: triple-boot, windows 7, arch és ubuntu. Az ubuntut hamarabb telepítettem, mint az archot, így az utóbbinál nem raktam fel a grubot, csak átírtam az ubuntuét. Viszont időközben az ubi fölöslegessé vált, így fel akartam szabadítani némi helyet, és letöröltem a particióját, csak épp elfelejtettem, hogy a grub azon volt. Most szeretném felrakni a grubot, viszont grub-install-t nem tudok csinálni [üzenet grub-install /dev/sda -ra: cound not find device for /boot: Not found or not a block device], ill a grub shellből se tudom helyreállítani, tekintve, hogy nincs mit helyreállítani [nem létezik /boot/grub/stage1]. Valaki tudna esetleg segíteni, mit lehet ilyenkor csinálni? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ashes of Creation (MMO)
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Mini PC
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A helyzet így nézett ki: triple-boot, windows 7, arch és ubuntu. Az ubuntut hamarabb telepítettem, mint az archot, így az utóbbinál nem raktam fel a grubot, csak átírtam az ubuntuét. Viszont időközben az ubi fölöslegessé vált, így fel akartam szabadítani némi helyet, és letöröltem a particióját, csak épp elfelejtettem, hogy a grub azon volt. Most szeretném felrakni a grubot, viszont grub-install-t nem tudok csinálni [üzenet grub-install /dev/sda -ra: cound not find device for /boot: Not found or not a block device], ill a grub shellből se tudom helyreállítani, tekintve, hogy nincs mit helyreállítani [nem létezik /boot/grub/stage1]. Valaki tudna esetleg segíteni, mit lehet ilyenkor csinálni? Előre is köszi.