Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hello,
Tekergetem a gépemet, és sok év után megint belenéztem a bios beállításokba, és kapásból felvetődött bennem két kérdés.
1. Plug and Play OS: Keresgéltem itt a neten, és azt írják, hogy a linux 2.4 óta p&p, most 2.6-nál tartunk, ugye. Mégis ha beállítom a biosba, hogy p&p os-em van, akkor nem megy a hang (más működésbeli különbséget nem találtam). Miért nem? Kéne tekergetni a linux konfigját, hogy jól plugoljon és pléjeljen??? Ha a bios állítgat, akkor meg működik, utána felismeri jól a cuccokat a linux.
2. ACPI support: három közül választhatok: v1.0, v2.0, v3.0. Ennek is próbáltam utánakeresni, itt van egy hosszú írás róla. Ők a v3.0-ra hvatkoznak, akkor gondolom érdemes azt beállítani a biosban is, ugye? Eddgi 1.0-án ment, átkapcsoltam, és semmi változást nem tapasztaltam... Mondjuk gondolom desktop gépnél ezek annyira nem relevánsak, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest