- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
bambano #10445 üzenetére
Csak az a gond, hogy azon a gépen lenne más is, amihez meg kellene a másik vonal.
Tudom, arra meg be kell lökni még egy hálókarit a gépbe és konfigolni a hálókártyát, a szolgáltatásokat és a tűzfalat. De gondoltam hátha van egyszerűbb megoldás, meg amúgy a router és a gép közötti kapcsolat röhögve továbbítaná azt a két ADSL-nyi adatmennyiséget.
A másik két szolgáltatáshoz már sikerült belőni a routert, már csak ez maradt.
Mondjuk megy így is, csak pl ide is vagy kétszer kelett bejelentkeznem, mert nem pipáltam be a több ip engedélyezését bejelentkezéskor.
Valamint azt írták, hogy a https-es oldalak se nagyon szeretik a dual WAN-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest