- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
válasz
x123456
üzenetére
Hogy én mekkora hülye vagyok... A read-timeout default 900s-os értéke miatt természetesen a 15 perc leteltével újrapróbálkozik a wget. A le- és felcsatlakozás ideje nem több mint 1-2 perc, így --read-timout=120 beállítással szépen folytatta is 2 perc múlva a letöltést. Az zavart meg - és ezt most sem értem -, hogy ha úgy szakítom meg, hogy kikapcsolom a wifi-t, akkor a wifi bekapcsolása után azonnal folytatja a letöltést, míg ha az ADSL dob le, akkor csak a read-timeout letelte után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PayPal
- Milyen autót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Automata kávégépek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest