Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Áve
Lenne nekem egy gyors kérdésem. Elég triviális, de valahogy a google bácsi nem halmoz el jó válaszokkal.
OpenSuse11.2-ről van szó.
useradd-al létrehoztam egy "guest" felhasználót, a "users" groupba. Van nekem a home/publicba csatolva két teljes meghajtó(külön-külön könyvtárak alá). Ezeket szeretném, hogy ő elérje sftp-n (már megy, működik,de eddig nem kellett rajtam kivül más felhasználó), de csak olvasási joga legyen, illetve az egyik meghajtón lévő könyvtárak közül csak egyet lásson, a másikon láthatja az egészet.Remélem sikerült viszonylag érthetően megfogalmaznom mit szeretnék
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Top hardvert kap a Magic Pad 3
- HP notebook topic
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest