- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
21100 - 21001
85278 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-10 08:23 Téma összefoglaló
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Agyzuzo
addikt
-
törölt tag
Azért a Thrustmasters kormányok esetében megjegyezném a felfogatás milyenségét, ami szerény véleményem szerint valami kegyetlen módon ócska, és a Logitech sokkal egyszerűbb, de hatékonyabb megoldásához képest igazából értékelhetetlen. Én már csak ezért sem veszek soha többé Thrustmasters kormányt, akármilyen technikát raknak beléjük, amíg ezen a hihetetlenül vacak felfogató rendszeren nem változtatnak, teljesen esélytelenek. (Utána is a T150 súlyosan gagyi anyaghasználata miatt pl.) Ilyen megközelítésből szerintem a Logitech G29 sokkal jobb választás - bár elfogadom és megértem, ha valakinek merőben más szempontjai vannak.
-
neilszab
őstag
-
haxiboy
veterán
Sziasztok! Fontolgatom hogy veszek valami frankó kormányt, nagyon régen még G25-tel toltam.
Akkoriban is szemezgettem a G27-tel, de nem tartottam túl nagy előrelépésnek.Most (ha van lehetőség) olyan kormányokat nézegetek amik PS4 és PC-vel is kompatibilisek. A G29 és a T500RS között filózok, de kipróbálni egyiket sem tudtam még.
Na és persze H váltót mindegyikhez külön kéne vennem
Mik a tapasztalatok a fennt említett két kormánnyal? Illetve melyik az amelyik jobban képes visszaadni hogy mi történik a játékban.
Előre is köszi!
-
lotuska
tag
Elobb a kormany legyen meg
es majd az is jon szep sorjaban, na meg egy cockpit
. Abban maradtunk, hogy hetvegen gondolkozik rajta, h eladja-e egyaltalan es vesz ujat(t500) vagy mit csinal, meg o sem tudja. Mondta mostanaba nem hasznalja, csak az a baj, h verdara gyujt es neki most az a prioritas es lehet nem akar kormany nelkul maradni, a t500-asra meg sokat kellene radobjon. Ha jol tudom a G27et 2012 nyaran o 75k-ert vette, szerintem 50k realis ar lenne majd 4 ev hasznalat utan.Amugy abban egyeztunk, hogy csak egy honap mulva jonne letre az uzlet, mert en is fix-re allok a penzzel, mert az autojavitas es gepfejlesztes egy kicsit most lehuzott. En meg nem szeretek adosagban lenni az ilyen "majd megadomat mikor lesz" nalam nem jatszik.
Mindenesetre kosz a segitseget mindenkinek, ha letrejott az uzlet jelentkezem

-
This_is_Ice
tag
G27-re plusz egy szavazat, próbáld meg vele jó áron elboltolni, nem fogsz csalódni. Azzal nem értek egyet, hogy a szíjhajtásból csak a drágábbak között vannak jók, egy elég olcsó szíjasom volt, ég és föld a különbség. Elsőnek viszont tényleg lényegtelen, arra szinte tökéletes választás a G27. Van itt aprón egy gt3rs, meg egy turbo is, ha tudnál hozzá pedált intézni, akkor az is szuper lenne.
-
guftabi96
addikt
Low Budget fék mod

Amire szükséged lesz:
-Édesanyád tornázós szivacs szerű "szőnyege". (Haladók akár el is mondhatják neki a művelet előtt, hogy mit akarnak vele csinálni
)
-Olló
-Meg ugye csavarhúzó stb
És működik, ABS nélkül sokkal jobban tudok vele fékezni AC-ban, de azért egy Niximet szívesen kipróbálnék, csak nem tudom miből lenne érdemes csinálni. -
neilszab
őstag
A G27 jó választás, csak drágább. 50-70 ezer Ft között mennek a használt piacon. De a DFGT-vel is el lehet is vígan lenni évekig, pláne amíg tanulja a "szakmát" az ember..

Szerk: szerintem a szíjhajtásra annyira nem érdemes ráizgulni, csak a magasabb árkategóriában vannak igazán jók, ráérsz ezen majd akkor gondolkodni, ha pár év múlva már a 2., vagy 3. kormányodat nézed. A Logitech-ek is nagyon jók.
-
kozmy
őstag
Hamár kormány akkot mindenképp szíjhajtásut érdemes venni nagyon csendes halk és a finomabb a FFB kiginomultabb minz a fogaskerék hajtásuaknak. Ez csak egy saját tapasztalat, a tapasztalatok meg oszlanak.

-
lotuska
tag
Szia elolvastam a cikket, nagyon tetszett, szep kis munka
, de tanacstalan vagyok mi legyen.Driving Force GT-re gondoltam, en Romaniai vagyok, tehat ezeket az arakat mondom(atszamolva forintba), talaltam 22k-ert hasznaltan+posta mire felhivtam elvittek. Meg ketto DFGT van egyik 35k+posta, masik 41k+posta, de ezek eleg kopottas kormannyal rendelkeznek.
A baratom aki T500-at ajanlott rendelkezik egy G27-el, most beszeltem vele, azt mondta nagy kulonbsegek vannak a kormanyok kozott, o azt mondja nem ajanlja a DFGT, inkabb vegyem at tole a G27 hibatlan, csak kicsit megkoptak a pedalok es o meg vesz T500-at. Azt mondta meggondolja, az arat, utananez es megegyezunk. Ezt a G27-at probaltam tobbszor az o gepen f1 szimulatorba, nagyon tetszett bar nem vagyok vmi pro. Szerinted/szerintetek mennyit erhet egy ilyen G27 kormany? Koszonom a segitsegeteket.
update: oszinten szolva tetszik a g27-be h van kuplungja is, nagyon szeretek az automban is lenduletesen haladni, gyors valtasokat, bar nem tudom, mennyire lesz fun hiszen ahogy te is irtad itt nem hatnak rad a G erok
-
tobias88888
őstag
-
törölt tag
-
ebali
csendes tag
-
schawo
titán
-
törölt tag
Biztos voltak olyanok, akik nehezményezték, hogy megjelentek a színes tévék a fekete-fehér után... Nem rájuk szoktuk bízni a jövőt...
-
Joshi
titán
-
zzeN
aktív tag
-
schawo
titán
Napi jó hír: iRacing végre dobta a DX9-et, és áttért DX11-re.

-
lotuska
tag
-
neilszab
őstag
Akkor olvasd el ezt: Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz

Újak közül a Thrustmaster T150 amit érdemes megfontolni, használtak közül pedig a Logitech G25, G27, Driving Force Pro és Driving Force GT.
Ami pedig a versenyzést illeti itt van némi segítség: nulláról kezdeni
Sok sikert!
-
lotuska
tag
Sziasztok, nagyon kezdo vagyok kormanyok teren, nem tudom mire kell odafigyelni, de szeretnek par jatekot kiprobalni, project cars, f1, assetto corsa, elmondana valaki mire figyeljek oda? Keret egyenlore nem tudom, egyik baratom azt mondta o csak ilyet venne: Thrustmaster T500RS GT, de ez baromi draga. En olyan 30-50 ezer forint kornyeken gondoltam, elso kormanynak, mennyire elromlosak a kormanyok? Hasznalt nem johet szoba? Mondhattok mas arkategoriaba is ha vannak jobb ar/ertek aranyba olcsobb vagy dragabbak nem problema, legfeljebb sporolok meg ra egy kicsit.
-
Joshi
titán
-
Ombi5
őstag
Hasznal itt vki PRR modot pedaljahoz?!
-
Chrys_
addikt
Van egy ilyenem otthon, de nincs használatban, mert amihez vettem, nem lett hosszú távon megvalósítva, teszteléshez meg elég volt egy rövidebb kábel is.
-
tobias88888
őstag
Usb repeater-re rákeres és meg is találja:
http://www.argep.hu/product_1290540.htmlA lényeg abban rejlik, hogy ez jelerősítős és a 10 métert garantáltan tudja, nem csökken a jel minősége.
-
Chrys_
addikt
Létezik valami aktív USB hosszabbító is, aminél kevésbé van jelveszteség. Keress rá.
-
Joshi
titán
Én is hosszabbítókkal (2m-es ráadásul három darabbal) használom a G25-öt, de nálam nincsenek ilyen anomáliák. Még azt se mondhatom hogy minőségiek, szerintem vegyél valami jobbat mert működnie kell.

-
Agyzuzo
addikt
Vagy lehet jobb minőségű USB kábel kell. Én egy elég jóféle 3 méteres darabot használok, azzal még tökéletesen megy a cucc, tehetsz próbát ilyen irányba is.
-
6absbulldog
tag
Nem jött be, de jó helyen tapogatóztál.

Azt nem vettem figyelembe, hogy USB hosszabbítót használtam, ha közvetlenül a gépre kötöm, akkor működik rendesen. Akkor nem a driver szállt el, hanem csak rövid ideig bírt működni a hosszabbító miatt.Csak így rendezhetem át a nappalit, hogy tudjam a tévé előtt a cockpitet használni úgy, hogy akkor a rövidke usb kábele a kormánynak elérjen a gépig.

Köszi a segítséget
-
kelekyle
őstag
Én itthon kiépítettem egy LED világítást, amihez vettem egy (sokak által jónak vélt) adaptert de az egész áramköre elég gány mert meghülyíti a számítógépet ha egy elosztóban vannak. Olyankor az usb eszköz ki be húzását érzékeli a gép... illetve ha felkapcsolom a led világítást, akkor új eszközt érzékel a windows

Volt olyan, hogy egyik ismerősömnél koleszban egy sima spot asztali lámpa produkálta ugyanezt... tehát érdemes más környezetben is kipróbálni az eszközt
-
Joshi
titán
Az USB kábelt dugd át másik aljzatba, és nézd meg hogy jól érintkezik-e. Ha nem segít, akkor driver uninstall és kezd elölről a driver telepítést lehetőleg akkor csatlakoztasd a kormányt amikor a telepítő kéri azt.
-
6absbulldog
tag
Sziasztok!
Előszedtem a G25-öt, de van egy kis gondom. Windows 10 (64 bit) alatt a legújabb logitech gaming software nem is észleli, ezért más fórumok tanácsát megfogadva az 5.10-es verziót tettem fel (abból is a 64 biteset), ez működött anno nekem windows 7 alatt!De most elég furán működik. Játék közben csak pár másodpercig működik a kormány, aztán olyan, mintha "elvesztené a drivert" és az egész meghülyül. Konkrétabban: Van egy zöld led a váltón, ami folyamatosan világít, ha minden oké, és villog, ha valami gondja van. Elindítom a játékot és pár másodpercig minden oké, az FB, a pedálok minden jó, aztán elvesztem az irányítást az autó felett, mert vagy beragad a pedál, vagy elfordul a kormány és úgy marad (a játékban, nem fizikailag) és ekkor persze a led is villog a váltón. Innentől a kormány teljesen meghülyül és windows restart kell neki.
Mintha menet közben elszállna a driver.
Tiszta windows 10-em van, nem 8-ról frissítettem.
Valakinek valami ötlete?
-
Csabnett
tag
-
Joshi
titán
-
laceb
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani kormányt 10-13k-ért?
Játékok: F1 2015,Dirt 3,Dirt Rally
Van ennyiért értelmes kormány?
Configom az adatlapomon!Win7!
-
Ombi5
őstag
-
rigalendo
csendes tag
-
neilszab
őstag
-
Sörike
tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy G27-et, eszméletlen jó meg minden, de nekem hiányzik a kézifék. Lehet hozzá valahol venni egy nem túl drága darabot? (kb 5-7ezer Ft használtan is megfelel)
-
Márton
nagyúr
-
DigitXT
félisten
Kalibráláskor "szervó" módban van, szóval pont a mozgást segíti az FFB.
Legalábbis én ezt tapasztaltam. Táp nélkül értelemszerűen a motort kell
forgatni a fogaskerekeken keresztül, ami nehezebb. (Ha centering spring
effekt be van kapcsolva, akkor meg pláne: kisgyereknek rugós kormány.)Szerk: annak idején vmelyik TOCA alatt ment ez a "szervó mód".

Kisujjal lehetett pörgetni: természetesen semmi visszajelzést nem adott.
(Próbáld ki a játék alatt is, hogy mit csinál, mert végül az fog számítani...) -
Márton
nagyúr
-
RaGi91
senior tag
-
Márton
nagyúr
üdv,
Hogy tudom kikapcsolni teljesen a force feedback-et?
Win7 és Supertuxcart lenne a gyerkőcnek a meglepetés, de még nekem is nehezemre esik forgatni a kormányt, nemhogy neki. A vezérlőpultban nagyon könnyű forgatn, ezt szeretném játék közben is.
De ahogy kilépek onnan, irtó nehéz. Hiába állítom a csúszkákat 0%-ra, mindig nehéz marad.
Valami globális letiltás nincs?
upsz: Momo-nk van
-
Chrys_
addikt
Jó infó ez bárkinek, kösz.
-
törölt tag
Köszönöm az alapos tájékoztatást, azt hiszem, ezt el fogom küldeni a boltvezetőnek, hátha álláspontot változtatnak ennek hatására. (A szériaszámról valaki azt mondta, hogy a kormány belsejében is kell lennie azonosítónak, tehát ez sem teljesen veszett ügy - ha valóban így van.)
-
tobias88888
őstag
"törött termék egyenlő user error" - Ez rajtad múlik csak. Az emberek többsége nem ismeri a jogait és nem mer kiállni az igazáért, ezt használják ki. Én eddig kettőből kettőt megnyertem ilyen esetnél, egyik anyaghiba
Ide vonatkozó jogszabály összefoglalva röviden:
- Jótállás az első 1 évre érvényes (ebben az esetben), ilyenkor az eladónak kell bizonyítania hogy nem szakszerű használat miatt következett be a hiba. Ez nem azt jelenti, hogy oda mész és azt mondják, hogy te vagy a hibás, hanem azt, hogy egy független szakértőnek (nem vicc) fizetnek és az megállapítja. Nálunk persze előfordulhat, hogy nem teljesen független az a szakértő, ezért még azt is megfellebbezheted felsőbb szinten teljesen ingyen (persze az idő pénz)
- 1 év után jár a szavatosság ennél a terméknél 2 év garanciánál, amikor már neked kell bizonyítani egy független szakértővel, hogy bizony az a termék rossz volt mikor megvetted, de ez itt most nem játszikHa tényleg végig akarod járni az utat:
- Eladónál személyesen jelzed a hibát számla, blokk, jótállási jegy.
- Jegyzőkönyv róla (esetleg panaszkönyv is esélyes) és átadás-átvételi elismervény. Nem tudom hogy közvetlen a szervizben ilyent lehet -e amúgy.
- Eladó ezek után a szakszerűtlen használatra fog hajtani, de ha tényleg egy fém anya törött ketté (homályosak a képek) ahhoz sok sikert kínálok neki, nyert ügyed van.
- Fel fogják ajánlani a javítást (15 napon belül), de ha akarod kérhetsz cserétB verzió:
- elviszed te egy független szakértőhöz és aztán javíttatni, majd a számlát benyújtod a forgalmazóhoz vagy a gyártóhoz (ilyent még nem csináltam)"ráadásul a sorozatszám matrica is leesett róla valamikor" - És nincs sehol máshol egy azonosító rajta ami alapján tudnád igazolni, hogy ez az a kormány? Mert az viszont tényleg kell.
fan fact: Bizonyos termékeknél a jótállás 10 év bizonyos fő alkatrészekre. Példa: Ha egy mosógép dob tartó anyája műanyagból van és normális használat esetén bizonyíthatóan 5 éven belül tönkremegy, azaz tervezési hibás, akkor visszajár a pénz (nem azonnal, ezt is bizonyítani kell)
-
schawo
titán
-
Csabnett
tag
Van rá esély, hogy amíg nem érkezik meg a tápegység egy 19V-al életre tudom kelteni az ffb-t? Formula force ex
-
shteer
titán
-
törölt tag
-
arty
veterán
-
törölt tag
Nem vették vissza, volt is belőle egy kisebb balhé a szervízben. Mivel nem ültem rá a kormányra meg ilyenek, én csak anyaghibára tudok gondolni, de pont leszarták, eleve az volt az alapállásuk, hogy törött termék egyenlő user error. Ráadásul a sorozatszám matrica is leesett róla valamikor, az meg ultimate érv volt ara, ohgy ne vegyék be gariba. Szóval kb. magamnak kell megoldanom. Örülök nagyon 62 ezer forint, két hónap és ez van...
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Chrys_
addikt
-
törölt tag
Sziasztok!
Sajnos az van, hogy a két hónapja vett teljesen új T150-es kormányom megadta magát. Mármint a felfogatása. Alul van egy anyaszerű valami, ami fogadja a felfogatás egyetlen csavarját. Na, az fogta magát és szépen eltört. Ezért aztán a kormányt nem lehet az asztalra fogatni, így meg nem igazán használható.
Képek az állapotról:

Esetleg valaki tudna valami tippet, hogyan lehetne valamiképpen asztalra stabilan rögzíthetővé tenni a kormányt? Előre is köszi.
-
DigitXT
félisten
Én egy AC/DC -> Tankcsapda adaptert keresek. Tegnap még 24 volt raktáron.

Megjegyzem vannak AC 12V-tal üzemelő motorok, pl. az Eheim 600-as szivattyú
bizonyos verziója, amit az Aquaductba is szerelnek. (Az speciel 12V DC-re egyet
nyekken, amíg behúzza a mágnes a rotort az adott állásba, és ha nem fordítod a
polaritást, akkor bizony úgy marad. Szóval ahhoz is némi vezérlőelektronika kell,
ami ezt mondjuk másodpercenként 50x eljátssza: akkor az egy DC/AC adapter?) -
schawo
titán
-
kozmy
őstag
-
kozmy
őstag
-
schawo
titán
-
kozmy
őstag
-
kozmy
őstag
-
schawo
titán
Leírtam, hogy miért. De azt teljes nevén AC/DC adapternek hívjuk, röviden viszont normáliséknál (mindenki mínusz Logitech) DC adapternek. Mert a bemenet fixen AC, azon nincs mit beírni a speckóba.
( #21033 ) kozmy
Kérlek, ne folytasd, mert valakiben ez a hülyeség marad meg, és úgy jár, mint te. Bemegy egy szakboltba, és kiröhögik. Hidd el, miután elmentél, percekig ment hátul a hahota. -
kozmy
őstag
-
RaGi91
senior tag
-
kozmy
őstag
-
schawo
titán
-
kozmy
őstag
-
Csabnett
tag
-
schawo
titán
-
Csabnett
tag
-
kozmy
őstag
-
kozmy
őstag
-
Csabnett
tag
Valaki nem tud véletlenül egy logitech adaptert??? 24v 750ma

-
shteer
titán
-
RaGi91
senior tag
-
-Solt-
veterán
-
kozmy
őstag
-
kozmy
őstag
-
arty
veterán
-
RaGi91
senior tag
-
Shodan
őstag
-
Agyzuzo
addikt
Nekem az 1-es szett van és nem váltanék a 2-esre.
Válaszd az 1-est és ha nagyon zavar a pedál (ami amúgy baromi jó kis szett) akkor majd eladod és veszel helyette egy pro-t. 
Az 500-asra azt mondják sok helyen hogy a motor ugyan erősebb, de - hangosabb, nagyobb, pontatlanabb és sokszor már túl erős benne az FFB (persze ez szabályozható). De a 300-as bázisa már kiforrottabb lett. Az a kormány meg isteni jó, az ember legszívesebben el sem engedné.

-
kozmy
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy a logitech gt pro kormánynak hány voltos amperes táp kell?
-
This_is_Ice
tag
-
RaGi91
senior tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni kormányvásárlásban.
Jelenleg egy DFGT-t nyúzok, de úgy érzem, hogy kinőttem. Szeretnék egy komolyabb szettet egyképernyős 48" TV setuphoz.
1. Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition + TH8A váltó (kb 200k újonnan)
2. THRUSTMASTER T500RS + TH8A váltó (kb. 185k újonnan)Még nem döntöttem el, hogy honnan veszem.
Az 1. opció mellett áll, a jobb kormány és bázis.
A 2. opció mellett a jobb pedál szett és nekem külön tetszik, hogy megfordítható.Játékok, amikkel sokat játszok (PC only) : Assetto Corsa és Dirt Rally
A kérdés lényegében az lenne, hogy megéri-e a T300 azt a +15 ezret, annak ellenére, hogy a pedál kicsivel rosszabb. Ha van valakinek más alternatívája, vagy tanácsa, szívesen veszem.
Köszi!
-
guftabi96
addikt
-
stairmaster
tag
-
barcalaci84
őstag
-
schawo
titán
-
Csabnett
tag
-
kelekyle
őstag
-
schawo
titán
Múlt héten megkaptam az enyémet, szerintem azóta mindenki megkapta. Teljesen jól használható, kiváló, masszív darab. Egyetlen baja, hogy hangos. Sikerült megoldania az elektronika problémáit, úgyhogy biztosan lesz folytatás, csinálja a többi sorozatot, és egyedi változatokon is töri a fejét.
Új hozzászólás Aktív témák
-
21100 - 21001
85278 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

es majd az is jon szep sorjaban, na meg egy cockpit
. Abban maradtunk, hogy hetvegen gondolkozik rajta, h eladja-e egyaltalan es vesz ujat(t500) vagy mit csinal, meg o sem tudja. Mondta mostanaba nem hasznalja, csak az a baj, h verdara gyujt es neki most az a prioritas es lehet nem akar kormany nelkul maradni, a t500-asra meg sokat kellene radobjon. Ha jol tudom a G27et 2012 nyaran o 75k-ert vette, szerintem 50k realis ar lenne majd 4 ev hasznalat utan.

"
Ez nagyon hasonlít a NOKIA szindrómára.
Na jó, nem kell megmagyarázni az iRacing létjogosultságát a szim világban, de akkor is több mint gáz ez a hír. 

Esetleg használtan 15-30k környékén Momo, DFP, DFGT emelkedő árban ebben a sorrendben.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tome0001