Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Ha elég profi lennék, akkor persze vaamilyen aurdinos, vagy más mikrokontroller alapú célhardvert építenék, de nem vagyok az.
Nagyon nagy feladat lenne nekem, hogy a bejövő adatok feldolgozására írjak valami programot, ami aztán logolja azokat, és valami vezeték nélküli kapcsolaton küldi úgy hogy egy mobil eszközön valami emberi formában megjelenítsem. Viszont a raspi gpio portjához van kismillió kész kód, amiket egyszeru használni, aztán az adatok feldolgozására csak összehozok valami programocskát, ami aztán egy valamilyen kész linuxos webszerveren keresztül "küldi" az adatokat amit egy böngésző ablakban meg tudok nezni.De nézegettem azóta más megoldásokat is, pl a ti launchpad szimatikus, amihez van felhőalapú háttérszolgáltatás, és eleg egyszerűnek tűnik a használata.
Most először raspival kisérletezek, aztan meglátom, szerencsére elég olcsó cucc, így ha nem válik be, nem buktam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Samsung A06 mobiltelefon
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nagyon nagy feladat lenne nekem, hogy a bejövő adatok feldolgozására írjak valami programot, ami aztán logolja azokat, és valami vezeték nélküli kapcsolaton küldi úgy hogy egy mobil eszközön valami emberi formában megjelenítsem. Viszont a raspi gpio portjához van kismillió kész kód, amiket egyszeru használni, aztán az adatok feldolgozására csak összehozok valami programocskát, ami aztán egy valamilyen kész linuxos webszerveren keresztül "küldi" az adatokat amit egy böngésző ablakban meg tudok nezni.