Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Legyen igazad, remélem beindul a szekér. Az én dokim az erodium rendszer tagja. Azon keresztül mindent el tudok intézni . Időpontfoglalás,recept felírás. Egyszer kellett megvenni az erodium kártyát ami 300 ft volt.Persze nem kötelező belépni a rendszerbe de sztem megérte, azóta 10 percnél többet nem ültem a rendelő várójában várva, hogy behívnak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jó öreg Papogány komám! Szeva! Te is bevetésre kerültél már a végeken vagy csak elméleti support leszel itt a Laza covid topikban!? Vagy mindkettő? Ez is az is jó hír, úgyis kevés itt a giganézővel felszerelt szakmadár.
Egy dologgal nagyon óvatosan kell itt bánni, az meg a távdiagnosztika, nagy divatja volt ennek, szerencsére most kicsit visszaesett.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
Csak azért írogatok itt, mert az ehhez hasonló akciók után szokjuk eloltani a maradékot kint a végeken.
Ehhez hasonló eksöns.....igen. No többek között ezért is örülök, ha régi ismert pofákat látok, mert nem kell feleslegesen magyarázni nekik, átlátják a dolgot nekifutásból. Persze a mostani akció még öreganyámnak is egyből transparent volt, de ez a mi érdemeinket koránt sem kisebbíti ám.
Kíváncsi vagyok milyen akció lesz a 5milla előtt* és nem fogok csodálkozni, ha megint egyszerre hal le a PH meg az ormányzati szerver...... Mennyi érdekes furcsaság van kis világunkban.
*programozott célelérés nagyon megy itthun, nem jut eszembe ennek a szakmegnevezése, de nem baj, értjük magyarul is
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
én ezt értem , csak tudod nagyon nem mindegy hogy valakinek mi az ajánlott. Párom meg pl én is rengeteg adót fiezettünk már, ennek ellenére mihez van jogunk ? Hogy el tudjunk menni dolgozni?
Abszolút nem arányos a vakcinák elosztása, a tegnapi akció meg pláne nem volt az."Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
nagyúr
Én nem értem, hogy miért fikázódik annyira ez a téma. Én egy másik nézőpontból látom ezt a dolgot. Tudni illik én ugye hetente 2x kapom az oltandóim listáját. Mindegyik oltás jó.
Pedig érthető a dolog! Vannak akik értenek hozzá, ők az orvosok. No meg vannak a FB, ismerősök PH topikos tudásanyaggal rendelkező válogatósok. Okos állampolgár kinek hisz inkább? Na ugye!
Ha elfogadnák a népek, hogy az orvosok az ismert betegéletút alapján megfelelő oltásra hívják/küldik őket, akkor jóval gördülékenyebben menne az egész. No de a marketinggel fékezett habzásúvá tett agyunkkal már mindent is jobban tudunk és persze mindenki válogatna! Teljesen jogos, ha valakit az orvosa behív/berendel valamelyik oltásra és azt a paciens elutasítja, akkor az elutasította, így ennek megfelelően kell kezelni. Ha kívánságműsort rendezünk adott orvos listája és a rendelkezésre álló vakcinák alapján, akkor az a következő sorra kerülő paciensek hátrányára lesz.
Akinek nem tetszik, amivel oltani akarja az orvos, az húzhat a FB csoportjába vagy máshová és okoskodhat ott tovább.
Közben ahogy látom, új ellenségképünk is van! Eddig az időseket támadták, mert minek oltják őket, hiszen otthon ülnek, most meg a fiatalokat támadjuk, miért őket akarják oltani? A jónyamvadtúristenpékfasza van már veletek emberek? Elképesztő ez a nyomoronc önző társadalom.....csak nekem de azonnal és azt, amit én akarok! Egy jó nagy lóPH-t nektek! (akinek inge....)
Undorító.....megyek is keresem a kikonzerválandó eszközeimet lassan.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Azért fikázódik ennyit a téma, mert a kormány 100%-os politikai ügyet csinált az oltásokból, ezáltal az emberekben is kialakult egyfajta protest magatartás a keleti vakcinákkal kapcsolatban. Bennem és sok ismerősben és családtagomban mindenképp. Mivel már nem látszik akkorának a baj (pedig az), az emberek elvi, politikai meggyőződésük szerint veszik, vagy nem veszik fel a vakcinákat. Egybites vérfideszes apósom (aki még mindig menne a határra halomra lőni a migránsokat) könnyes szemmel nézi az M1-en ahogy érkeznek a kínai, orosz vakcinák, nagy-nagy repülőgépekkel Moszkvából, ahol egysze ő is járt anno.. mocskos brüsszeli vakcinát nem is adatott volna be magának..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sb95
csendes tag
Ennél a kormánynál? Jó vicc!
Amikor a magyar gyógyszerészeti hatóság által felkért szakértők nem javasolták az orosz vakcina engedélyeztetését, másnap mégis megkapta az engedélyt.
A kínainál már meg sem kérdezték őket, hoztak rá egy törvényt és helló.
A MOK összes javaslatát telibe sza*ták.
Szóval az állami vezetők rohadtul nem veszik figyelembe a szakemberek véleményét és tanácsait.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Tényleg? Ebben az országban? Ezek az állami vezetők? Ne röhögtess már kérlek.
A Don alig egy éve, élő egyenes adásban jelentette ki, hogy ki-ki ízlés szerint hisz a szakértőknek.
A számaink is magukért beszélnek, most már abszolút világelsők vagyunk covid-halálozásban, szerintem tökéletesen bebizonyították, hogy az se érdekli őket, ha akár embertömegek fognak meghalni, csak a foci-eb menjen le, és jövő tavasszal boruljon ismét narancsba az ország. Ezek maximum egyfajta szakemberekre hallgatnak, a közvélemény kutatóikra vagy a Finkelstein-groupra.[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
Egy dolog biztos: a Kalocsai oltóponton már több mint két hete nincs Pfizer vakcina. Állandóan hívogatom őket és semmi. Majd lesz. Egyszer. Valamikor. Este épp azon tűnődtem vajon anyámhoz (70) hasonlóan hány öregnek tolták ki hetekkel a második körös oltását emiatt? Erre tegnap beül Orbán a rádióba és közli, hogy na most aztán sorakozó mert bárki ember fia és válogatás nélkül kaphat Pfizer-t. Regisztráció sem kell semmi sem kell csak jöjjenek az oltásért. Ez mi? Odáig elmentek az aljasságban, hogy képesek voltak leállítani az online regisztrációt nehogy véletlenül lefoglalják a vakcinát az utcán hömpölygő tömegek elől és a fradi zárt kapus meccset legyen kénytelen játszani hiszen a Kubatov napokkal ezelőtt tényként közölte, hogy várja a szurkolókat a lelátóra. Így hát vakcinahiány kellős közepén varázsütésre rögtön felszabadult több tízezer adag Pfizer vakcina és gőzerővel oltottak is vele boldog boldogtalant válogatás nélkül. Hiszen a nyitási tervet teljesíteni kell elvtársak! - szólott a felcsúti Napóleon. Sugárban okádnom kell attól, hogy a mocskos pártpolitika ilyen szinten behálóz mindent. Semmi nem számít csak a terv. Orbán csapatának nyitási terve, hogy aztán viktorunk kihúzhassa magát és két kézzel döngethesse büszkén a mellét a médiában, hogy a magyar kormány milyen jól teljesít ebben is. Ha van isten, az összes közeljövőben lejátszandó focimeccset szanaszéjjel trollkodják majd bombariadókkal. Félreértés ne essék én személy szerint kifejezetten örülök minden egyeses beoltott magyar embernek de ez akkor is egy rohadt aljas húzás volt a kormánytól. Amíg krónikus betegek és öregek ill. krónikus beteg öregek birka türelemmel várnak a hetekkel ezelőtt esedékes második körös oltásukra vagy akár az elsőre mert csak a közelmúltban regisztráltak, addig ne kezdjük már el két kézzel ész nélkül szórni a Pfizer vakcinát mint bolond pék a lisztet. Bár ezek szerint van belőle bőven raktáron csak az elvtársak kivártak a megfelelő alkalomra és amikor a politikai érdekük úgy kívánta gyorsan hozzáférhetővé tették bárkinek. Akárhogy is, nekem okádnom kell ettől az egésztől.
[ Szerkesztve ]
...
-
t72killer
titán
válasz csixy #119603 üzenetére
Nalátod én pont ezért nem látogatok se felsőbb programozással foglalkozó, se apple topikokat, pár egyéb téma mellett.
#119604: pusztít az, csak az országnak nemigazán van olyanja, hogy halálozási-népmozgalmi statisztika. Az egyéb kórokozók jelenléte pedig úgy is befolyásolja a hírértéket, hogyha egy 200fős faluban adott évben meghalnak 15en tífuszban, 4en maláriában - akkor az a 3db covidos halott már kerekítési hiba. Közép-Afrika detto, ahol ebolajárványok fél falvakat tarolnak le, nemigen van kapacitásuk egy 2% mortalitású kórokozóval foglalkozni/nem tűnik fel, hogy xy-t épp az vitte el, nem a másik 100at elvivő helyi mumus.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info