- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
#34576640 #100665 üzenetére
Gondolom gyerekeknek lesz...
Focisuli - Készségek és technikák
(A Bobby Charlton labdarúgó-iskolával együttműködésben)Gömbérzéket, játékintelligenciát nem tanítja, és persze minden lövés és passztípust magának kell mindenkinek kiismerni és rengeteget gyakorolni, de elég jól leírták benne a dolgok alapjait. Azt nem lehet elkerülni hogy az ember kitapasztalja a saját lábát és komoly időt szánjon a fejlődésre.
Ezen felül F2Freestylers és SkillTwins youtube videóit ajánlom és még van pár videó akár posztokra szedve ahol bizonyos gyakorlatokat, mozgásokat vagy technikákat mutatnak be többször, akár lassítva is.Én kölyökként krétával köröket rajzoltam a falakra és a kerítéskőre különböző színekkel és beszámoztam őket. Kimértem több távolságot ahova vonalat húztam a különböző színekkel így voltak nehézségi fokok.
Addig nem hagytam abba a míg nem sikerült annyiszor sorrendben betalálni ezekbe ahogy papírra leírtam, így a szomszédok is örültek a fejlődésnek.A dekázás az nagyon jó alapot ad még, de először érdemes csak azt gyakorolni hogy rüsztre vegyük a labdát és megtartsuk. Stb stb, holnapig lehetne írni, de a lényeg hogy ha esett ha fújt én gyakoroltam... Hogy mennyire lesz szeme és esze a játékhoz valakinek az jórészt adottság. Én sokszor jobban szeretem ha szépen készítek elő mint ha én lövöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest