Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
Hali!
Van egy Razer Barracuda fülesem, ami eléggé megviselt állapotban van, de megélt egy pár kemény estét, meg hát van vagy 5-6 éves...
Szeretnék helyette egy másikat, viszont most már nem nagyon költenék vagyonokat, max 15k lenne a keret.
A Barracudát is alaplapival használtam, és lehet igénytelen vagyok ilyen téren, de nekem ez is elég volt. Kijött rendesen az 5.1, és ez volt a lényeg.
A lényeg: Lehetőleg 5.1, mikrofon legyen, max 15k. Bejönnek a Razerek, csak nem tudom mennyire jött fel a többi márka mellé. Lehetőleg normálisan nézzen ki...
Most lenne G430 amit meg tudnék venni 15k-ért. Érdemes lenne, vagy mást ajánlanátok? köszi!
-
Slyer
senior tag
Halika!
Egy gyors kérdés...
SteelSeries Siberia RAW Prism VAGY Logitech G430? leginkább laza játékra lenne használva, közben duma haverokkal, no meg persze zenehallgatás amikor épp nem megy a játék.
Nagyjából egy árban tudnám venni mindkettőt.
-
Slyer
senior tag
válasz roller1015 #16622 üzenetére
Hali!
A kérdésem nekem is ugyanez!
Külsőre jobban bejön a Razer, nem extrém használatra lenne, hobbi szintre csak, max napi 1-2 óra. Eddig is Razeren volt, meg voltam elégedve.
Nyilván nem ezen a 3 ezer Ft-on múlik, de olcsóbb is a Razer
Köszi!
-
Slyer
senior tag
és a Kraken 7.1 Chroma-ról mik a vélemények?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Volt egy Razer Kraken Chroma fülesem, tegnap megváltam tőle, több okból kifolyólag.
Leginkább az zavart, hogy a textillel bevont kábel ha hozzáért a pólómhoz, a sistergő hang zavart.
Vennék valami újat, lehetőleg vezeték nélkülit, hogy véletlenül se fussak bele ilyenbe megint.
25-30 ezer körül jó lenne találni valamit, nem tudom mik a lehetőségek. Igen, láttam a Corsair Vengeance 2100-at, de sajnos az már drága. A 2000 pedig már nem nagyon kapható itthon. Mi lenne a jó választás ilyen árkategóriában? Vagy felejtsem el a wireless dolgot 30k alatt?
Köszönöm szépen!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Most tervezek újra fülest venni. Olvasgattam a kommenteket, és mindenki a HyperX Cloudot ajánlja. Ennyire telitalálat ez a füles? Még a Logi G430-at néztem még alternatívaként, de az annál jobb G35 helyett is a Cloudot mondtátok.
Hangminőségben tud olyat mint mondjuk egy Kraken Chroma?
A Cloud 1 és 2 között van különbség érdemben? Melyiket vadásszam?
Ja és a Steeleries Siberia fülesekről mi a véleményetek?Köszönöm szépen előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Slyer
senior tag
válasz d1abLo #18949 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Nincsen külső hangkártyám, akkor jobb választás a Cloud 2? Egyébként van hangzásban különbség? Jobb az 1?
A 2-nél az üsb megy bele a gépbe, és abba a füles jackje igaz?
Nem zavaró hogy szőtt a kábele? Ha hozzáér a ruhához nem lehet belehallani a surlódás zaját? A krakennél nagyon zavart
-
Slyer
senior tag
-
Slyer
senior tag
Na megvettem az ajánlásotokra a Cloud 2-t. Tényleg fasza eléggé. 2 dolog tűnt fel
- zenék alatt pattogó, sercegő hangot lehet hallani. az mitől lehet?
- a mélyek zenék alatt lehetnének jobbak. azon lehet valahol állítani? köszi. -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy HyperX Cloud II fülesem van, imádom, tényleg nagyon jó, DE! Az utóbbi időben utolért a wireless mánia, és minden perifériámat le szeretném cserélni vezeték nélkülire. Tudom hogy a Cloud 2 után nehéz lesz jót találni, de igazából már csak casualban játszom, de leginkább Rocket League, szóval inkább a mikrofon a fontos hogy tudjak beszélni a haverjaimmal.
1, Zenehallgatás, casual játék, discord-ra használnám.
2. Jó lenne ha annyiból tudnék venni egyet, amennyiért eladom a Cloud 2-t, de ha meg kell pótolni kicsivel, nem gáz.
3. vezeték nélküli
4. Circumaural
5. mikrofonos
6. igazából nem tudom hogy mi kell nekem, 5.1, 7.1..... gondolom nem sok olyan van ami megfelel az előzőeknek.
7. gondolom a vezeték nélküli fülesek USB-sek, szóval usb
8. Gigabyte GA-B85M-D3H-A alaplapom van, ennek az integráltja nem tudom mi (Realtek® ALC892 ???)
9. Igazából minen kinézet érdekel, ha nem giccsparádéNagyon köszönöm előre is a fáradozásotokat!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van egy Cloud 2 fülesem, imádom, de minden vezetékes perifériának mennie kell az asztalról, szóval sajnos le kell cserélnem.
Három opció merült fel:
Corsair HS70
Corsair Void Pro RGB Wireless
Logitech G533Melyik lenne a legjobb választás ezek közül? Casual játék, zenehallgatás, semmi komoly. Szeretem ha jó a basszus
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest