- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
31000 - 30901
32198 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-24 10:57 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
Topikgazda
A Maxwell-el nem csak az az alapvető probléma, hogy nehéz (bár szerintem nem vészes), hanem hogy merev bőr a fejpántja, és a fülpárnák sem a legkomfortosabbak, ez így együttesen adja neki a legkevésbé kényelmes felsőkategóriás fejes díját. Mindenesetre nálam 1-2 órát elvan a fejemen.
De ez orvosolható mondjuk egy wickedcusion pánt és párnaszettel, de az plusz 12-20 ezer
Milyen játékokkal játszol alapvetően?
Ragaszkodsz a síkmágnes meghajtókhoz?
Mindenesetre, ahogy a kollégák is írták, a Sony gamer fejeseit én is hanyagolnám, jót még nem olvastam egyikről sem, bár személyesen nem próbáltam őket, de egyik modell tesztje sem győzött meg, hogy beszerezzem bármelyiket. -
tomee007007
Topikgazda
Jól tetted, hogy PUBG-nál kilőtted!
A PUBG alapvetően az unreal engine 4 hangmotorját használja, de mivel a játékot kb mosógépre is kiadták, ezért HRTF audio stream modellt raktak rá a nagyobb kompatibilitás miatt, ami miatt alapvetően stereo jelet képez, szóval ezért nem tud vele mit kezdeni az Atmos
#30996: Te boomer
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
Nyers hangteljesítményben, részletességben egy jó vezetékes fejes+dac kombó le is tudja nyomni ezeket a vezeték nélküli fejeseket, ebben egyetértünk, de úgy gondolom, játékhoz ez már kevés, ha valaki túl akar lépni a stereo hangtéren. Szerintem gamer vonalon ma már ugyan olyan fontos az immerzivitás, a téralkotás, a hangok megfelelő pozícionálása, és ezt megfelelő térképzést célzó "gamer" hangolás és szoftver hiányában nem fogja tudni rendesen leképezni egy Focal Utopia sem. Legalább is nekem ez a tapasztalatom.
-
ericdrawen74
senior tag
-
Gzula[HUN]
addikt
-
4nick8
őstag
-
bbmt
senior tag
Igen, az anyagminőségre direkt nem írtam, hogy ugyan az...
és ahogy kutakodtam kiderült, a Sony-ban kisebb a hangszóró, viszont meglepően jó vélemények vannak a hangot illetően, és sokkal könnyebb a fejes mint az Audeze. Az Audeze javára írják a jobb basszust ,viszont kb két Sony fejest veszel 1 Audeze árából.
Az Audeze a nagyágyú míg a Sony a kistestvér, de a hangminőséget hozza.
Izgalmas lenne olyan véleményét olvasni aki mindkettőt próbálta.
Illetve akinek van Audeze, tényleg olyan nehéz? Sajnos 1-2 helyen lehet már csak kapni értelmes áron, esetleg valakinek titkos tipp? -
Mephike
őstag
mivel a Sony megvette az Audeze-t
Ez igaz, ahogy az is, hogy megtarthatta az Audeze a függetlenségét.
Illetve az is igaz, hogy mindkettőben planar magnetic meghajtók vannak.
Az viszont már nagyon sántít, hogy ezek ugyanazok lennének. A hasonló jobb szó erre. Abba már ne menjünk bele, hogy ha ránézel a Sony fejesére, és utána az Audeze megoldására, akkor nem kell hozzá szakértőnek lenni, hogy anyaghasználatban melyik hol helyezkedik el. A hangminőségről nem nyilatkozom, mert a Sony fejese nem volt nálam, de őszintén meglepne ha jobb lenne, vagy csak egálban lenne a kettő. (De ha a neten keresgélsz, akkor hamar rájössz, hogy melyik hol helyezkedik el a felhasználók szerint.) -
ericdrawen74
senior tag
Az Audeze Maxwell-nél kíváncsiságból kikapcsoltam a Dolby Atmost PUBG alatt (van hozzá egy profil) és sokkal jobb lett a térérzet, pontosan be lehet határolni a lövések irányát, távolságát.
-
kamijo
csendes tag
Sziasztok!
Páromnak vettünk egy Arctis Nova 5 Wireless(fehér) fülest, viszont az a baj vele, hogy amikor játszunk aktiválódik és behallatszik/visszhangzik az én hangom. Kb. egy méterre ülünk egymás mellett, próbáltuk a Sonar AI noise cancellationt és discord állítgatást, de nem segített. Van rá valamilyen megoldás vagy új füles?
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
A Sony Pulse Elite fejest, próbálta már valaki pc-n? A hangszóró ugyan az benne mint az Audeze Maxvellben, mivel a Sony megvette az Audeze-t.
-
ETOM
addikt
Köszi holnap be is állítom
-
zodo
nagyúr
-
cyber86
őstag
Közbe eléggé tévedtem, mert a vezetékes Nova Pro van neki és össze kevertem az előző fülesével.
-
DarthSun
félisten
Nem akarnék annyira defenzív lenni, de ezekbe a BT/rádiós fejesekbe kb mini DAC van beépítve. Tudjuk hogy a komolyabb külső dedikáltak is relatíve nagyobbak, komolyabb szűrésű táppal.
Az Onyx2 belépő DAC is fényévekkel magasabb minőség ezeknél, valamint a még kisebb, de kb 12centis házban levő filléres kínai Etzin DAC is bőven lenyomja ezeket, kábeles fejessel, pld FT1.
A zúgás, zaj bármilyen formája, a nem megfelelő puffer/szűrés automatikus eredménye. -
tomee007007
Topikgazda
-
cyber86
őstag
Sziasztok.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék (League Of legends, Battlefield 6, Stacraft 2), néha zene
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
150.000 Ft
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezeték nélküli
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
real 5.1 vagy real 7.1.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
usb
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
fekete, világítás nem kellAmiket kinéztem:
-Razer Blackshark V3 Pro
-Logitech Astro A50
-Audeze Maxwell -
tomee007007
Topikgazda
-
CsonkaImo
addikt
-
tomee007007
Topikgazda
A50X nálam így néz ki xbox-on, de PC-n is ugyan ez kell
Dolby Atmos:

Logi G Hub mobilappon pedig most ezt az EQ finomhangolom:

Alapvetően két fejest mindig úgy hasonlítok össze, hogy van egy 8-12 játék amikkel tesztelek, ezek vegyesen kb minden műfaj, és egy adott játékon belül mindig ugyan azokat a jeleneteket játszom le mindkét fejesen, így jól össze tudod majd hasonlítani őket, hogyan szólnak. Xbox-on a legjobb tesztelni szerintem, mert ott ha egyszerre 4 fejes van bedugva, akkor az mind egyszerre szól, így nem kell váltogatni a kimeneteket.
-
cyber86
őstag
Köszönöm. Kipróbálom.
-
tomee007007
Topikgazda
-
cyber86
őstag
Szia. Ezt hol találom? Mert akkor megnézem nála hátha utána jó lesz.
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
Szia!
Xbox állás csak xbox-ra lesz jó, az usb minden másra (PC, PS, Nintendo)
Az xbox ugye külön csatolóprotokollt használ, ezért van ilyenkor egy váltó. Egyedül a Virtuoso Max dongle-je tud automatikusan váltani. -
ETOM
addikt
Szia,
Van esetleg frisitett eq beállitásod? Tegnap nálam is updatelt fw-t. Majd tesztelem megoldja e pc app hülyeségét, hogy nem látja progi második bekapcs után.
-
Speedy23451
csendes tag
Üdv.Rendeltem egy Tb stealth 600gen 3 fülest xbox verziót.Ugyan lehet buta kérdés de az usb stickjen van ugye egy kis kapcsolo usb es Xbox között lehet kapcsolni.Pc-n szeretném használni jól gondolom hogy akkor az usb allasba kell lenni a kapcsolónak?Illetve mi a különbség a két állás között?
-
deathcrow42
addikt
Nálam akkor búgott az Audeze, illetve “pattogott” amikor valamiért fel volt cserélve a game/chat és a windows audio settingsen is volt valami filter.
-
ericdrawen74
senior tag
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Ezeknél a vezeték nélküli mennyire jellemző, hogy egy nagyon halk bugás van amikor semmi hang nincs elindítva a háttérben? Szeretném lecserélni a Sennheiser GSP600-at és ahogy látom a felső kategóriába már inkább vezeték nélküliek vannak és tesóm Artic Nova Proját teszteltem de egy nagyon pici búgást hallani ami engem idegesít és így nem merek bele vágni.
-
onadii
tag
Sziasztok!
Ma nagynehezen megérkezett az Astro A50. (UPS-től óvakodjon aki tud)
Elkezdem hétvégén az összehasonlítást a Nova Pro-val, ha tudtok itt támpontokat adni, hogyan csináljam, milyen támpontok alapján, azt szívesen fogadnám.
Illetve ha tudnátok az Astro-hoz custom EQ-t küldeni, azt is.
-
kirkri
addikt
A TB support ezt írta nekem a PC-Xbox verzió kérdésemre:
"If you use the headset exclusively on Windows PC we recommend choosing the PC version, as it allows use with the custom Turtle Beach Audio Driver enabling a separate Virtual Audio Device for chat apps. However, the PC and PlayStation versions of the Gen3 headsets are not compatible with Xbox.
If you split your playing between Windows PC and Xbox, then the Xbox version would be better, as it has built in Chat/Game Mix for Xbox, and neither the PC nor PlayStation versions can be used at all on an Xbox. The Xbox version can be used on Windows PC or PlayStation, but note that the Chat/Game Mix wheel will change to a Mic Monitor Level control. The Chat/Game Mix control is only available when the Gen3 for Xbox headset is used on Xbox"
Nekem személyes tapasztalatom nincs, de a külföldi netes fórumokat bújtam egy ideig és ott azt írják, hogy a mikrofon minőségében nagy különbség van a PC és az Xbox változat között, az előbbi javára.
Talán lehet benne valami, mert a TB honlapján van útmutató arra vonatkozóan, hogy hogy kell beállítani a nagy sávszélességű mikrofont. [link] -
F.B.I.
veterán
-
adamkaa777
senior tag
Ki mindent kipróbáltam
-
tomee007007
Topikgazda
Nem kellene semmi alapzajnak lennie a V2 Pro-ban, jól teszed ha visszaküldöd.
Szerk: Sidetone ki van kapcsolva?
-
adamkaa777
senior tag
Már "megoldódott " kipróbáltam minden lehetséges megoldás és még bt módban is nagyon hangos az alapzaj szóval visszaküldöm
-
Homer18
csendes tag
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok
A mai nap vettem egy Razer Blackshark v2 Pro-t (RZ04-03220100/300-R3M1)
Minden nagyon jó vele viszont van egy halk alap búgása , mit lehet tenni ellene ? -
Mephike
őstag
Ha az asszony szól hozzám játék közben sose hallom mit akar
Van ami jól működik, ezeken a dolgokon nem szabad változtatni.
-
Tom_Garrett
csendes újonc
Konzolvilágtól akartam rendelni egy Atlas Airt. Napokig néztem, h 100ft-kal megy fel az ára. Ma jött az email, nem beszerezhető. Modpackes változat ahogy nézem megint akciós de még sose rendeltem külföldről 😅. Ha jól látom Turtle csak házhoz szállít, csomag automatába nem? Konkrétan az Arc Raidershez venném, meg kíváncsi lennék milyen ez a nyitott. Ha az asszony szól hozzám játék közben sose hallom mit akar
-
DarthSun
félisten
Mennyi fejesed van össz ?
Hasonló mennyiséget halmozhattál fel, mint én retró gépekből, 46 van + 4 modern. -
F.B.I.
veterán
Persze - persze….az utolsó….mint nekem tegnap a Legion noti.
-
tomee007007
Topikgazda
-
F.B.I.
veterán
Most már tényleg elég lesz.
-
F.B.I.
veterán
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
Ahogy Te is megtapasztaltad, alapvetően nagyon sok múlik a játék alkalmazott hangmotorjától, és az hogyan van kódolva az adott játékra, mennyi energiát fektettek a hangokra. A következő lépcső, hogy egy adott fejes hangfeldolgozója hogyan van optimalizálva ahhoz az 5-7 hangmotorhoz, amit jellemzően a játékok használnak.
BF6-ot csak párszor próbáltam xbox-on, de valóban, az összes fejes be tud vele recsegni, ami egyértelműen játékfejlesztői hiba.
Amikor én is csinálok egy összehasonlító tesztet, nem véletlenül próbálok 8, 10, akár 12 játékot, nagy ugye a szórás, de azért az elmondható, ha a kettő közül az egyik fejes jobb, akkor az azért a játékok 90%-ban jobb, de 1-2 kivétel mindig van.
Ugye a Fractal Scape ilyen szempontból, ami egy kakukktojás: érdekes volt, hogy azokban a játékokban brillírozott leginkább, amik kvázi a legrosszabbul szólnak általánosságban, aztán nagyon függött a hangmotortól a teljesítménye: Wwise motor alatt nagyon gyenge teljesítményt adott le, FMOD-dal, és Unity-vel közepes, Unreal-el nagyon jó. -
Homer18
csendes tag
Sziasztok!
Új fejhallgatót szeretnék venni, mert a régi SteelSeries Arctis 7-em már kezd megadni magát. Rendeltem egy Stealth 600 Gen 3-at akciósan, de sajnos a mikrofonja elég gyenge a régihez képest. Mivel elég sokat használom voice chatre, valószínűleg vissza fogom küldeni.
Tudnátok esetleg ajánlani hasonló hangzású, vezeték nélküli fejhallgatót, aminek jobb a mikrofonja? Kb. 45 ezer forint lenne rá a keret. -
onadii
tag
Ilyenkor már persze nem vették fel, reggel próbálkozom.
-
tomee007007
Topikgazda
-
onadii
tag
Sziasztok.
Kicsi offtopic, de hátha van itt olyan akinek szállított már a UPS.
Logitechg.com-ról rendeltem az Astro A50-et, ma reggel kaptam az értesítést hogy már Magyarországon van (UPS hozza), elvileg holnap házhoz is szállítják.
Erre most van egy ilyen trackingnél:
Természetesen a címadatot sehol se tudom módosítani, vagy csak nem találom.
A Logitech oldalán megnéztem, helyesen adtam meg az adatokat, nem tudom mi a gond.
Köszi, ha valaki tud segíteni.
-
atee
őstag
Köszönöm szépen! -
tomee007007
Topikgazda
Szia!
Jó választás
Xbox verzióshoz kapsz két dongle-t, egyik jó lesz PC, PS, Nintendo, másik xbox és PC. Akkor nem lehet jó esetleg, ha két PS-hez akarod használni, minden más esetben működni fog.A hangért felelős szoftveres rendszer a fejes dsp moduljában van, szóval bármihez csatlakozik, azt szoftveresen intézi a fejes.
-
atee
őstag
Sziasztok!
Turtle Beach Stealth 700X GEN3 a kiszemelt. Látom, hogy inkább az xbox verzio az ajánlott PC hez is.
Ezen túl bármi hátránya van, ha xbox verziót veszünk de PC-n lesz használva?
Gondolok itt csatlakoztatásra vagy szoftver illesztésre pl.Köszönöm!
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem amire lehet, hogy már volt válasz. Aki csak ps5-re használ fejhallgatót az hol állítja be ezek a dolgokat amiket lentebb írok? Vagy ott nem is kell/lehet? Tényleg nem tudom ezért is érdekel. Én évek óta két fejest használok az egyik egy HyperX Cloud Alpha Wireless a másik egy Corsair HS70 PRO Wireless. Ezeken és semmit nem állítottam és "számomra" így is teljesen jók. Mondjuk az én hallásom nem igazán mérvadó.
Leginkább souls és metroidvania játékokkal játszom és közbe a cimbivel beszélgetünk. -
ericdrawen74
senior tag
Nagyon szépen köszönöm!
-
tomee007007
Topikgazda
Küldöm, én ezeket az EQ-kat szoktam használni:
AR-hez a 2-est használnám, vagy a 4-est

-
knoxhu
senior tag
-
duckload
aktív tag
Tapasztalatból mondom Bf6 ban és wz-ban is pocsék a hagnkeverés és a pozícionálás.
Én hyperx cloud stinger core-al azt hittem megbolondulok. Össze vissza hallottam mindent, artctis 7p gen 2 egy fokkal jobb volt. Logitech A50 már más kategória sokkal részletesebb infóm van honnan jön a hang, de az általad említett 2 játék borzalmasan kezeli ezeket a hangokat.
Tarkovban tűpontosan tudom honnan jön a lépés, fegyverropogás hangja a távolból.
Az a baj,a fejhallgatók még az olcsóbbak is sokszor sokkal többre képesek mint amit a játek tud. Akkor veszed észre a nagy ugrást és akkor jön a wow érzés mikor egy olyan játek jön szembe amiben nagyon odarakták a hangokat.
Nálam ilyen most a Tarkov, Path of Exile 2, Dispatch. Kingdom Come Deliverence 2, Arc Raiders.
Bf6 ps5 ön gyalázatos például, folyamatos hang laggolas, kattog, recseg, ha hangos és sok effekt van torzít,még egy 100 ezres Astro a50 gen5 el is. De máshol perfect.
Hidd el játékok a gyenge láncszemek.
-
tomee007007
Topikgazda
-
knoxhu
senior tag
Akartam róla írni egy hosszabbat, de ha már rákérdeztél…

Teljesen vegyes érzéseim vannak és kicsit tanácstalanul állok a helyzet előtt. Mindenképp szélesebb a hangképe mint a Cloud 2-nek, tisztábban szól, ezt nem lehet tőle elvenni. Arról nincs szó, hogy nem vagyok elégedett vele, csak egyelőre nem látok akkor ugrást amivel racionálisan indokolni tudom az ár különbséget. Amiben vártam tőle a nagy ugrást, azaz, hogy a lépéshangokat jobban halljam, pontosabban tudjam a szinteket és irányokat beazonosítani, az egyelőre nem jött meg. Hogy is foglaljam össze, hiányzik a wow faktor. Lehet túl magasan vannak és voltak az elvárásaim.
De azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az általam játszott játékokban (Bf6, Warzone) állandóak a hibák a lépéshangokat illetően. No meg az is lehet, hogy az én fülemmel van baj
-
tomee007007
Topikgazda
Ki kell próbálni, ha jól emlékszem, van pár napos próbaidőszak, annyi idő alatt ki lehet kísérletezni
Nem nagyon lehet előre megmondani, hogy jobb lesz tőle a hangzás, vagy tömöríti a hangképet, és szétesik a hangtér; ezt fejese válogatja. De pl. Hifiman-ek szeretik az Atmost, a Sennhesier-ek nem igazán jönnek ki jól vele.
Nekem az a tapasztalat, hogy vezetékeseket jobban kezel a Razer THX, ami hasonló virtuálistér varázsló, mint az Atmos, arra is érdemes ránézni, ott is van próbaidőszak.És alavetően milyen a Beyer?
-
knoxhu
senior tag
Én alapvetően még sose használtam a Dolby Atmost. Bármilyen fejhallgatóval lehet használni a programot? Kipróbálnám a DT 900 Pro X-el.
-
Lalee
aktív tag
Mikor megírtam a Fractal supportnak, hogy PS 5-n bekapcsoláskor néha a bal hangszóró kb. 80-20 % arányban erősebben szól mint a jobb és ki kell húzni és visszadugni a donglet, hogy helyreálljon, azt válaszolták, hogy ismerik és dolgoznak rajta. Ezen felbátorodna szakadásról készült képet elküldtem, de arra azóta sem válaszoltak.
Ami kicsit még szokatlan a fülesben, ha kikapcsol akkor külön-külön kell bekapcsolni a kettőt. Hogy érdemes használni az aksi romlás védelmében? Ha nem használom, de még elég sok van a bogyókban akkor is tegyem a tokba? Nem jobb csak ha már alig van benne kakaó? -
tomee007007
Topikgazda
Nem próbálkozol meg közvetlenül a Fractal supporttal felvenni a kapcsolatot esetleg? Lehet hatékonyabb lesz, mint most az Aqua
Nagyon örülök hogy bejött
Nálam is a zseb-gamer-hangkeltő funkciót tölti be, de mindenesnek is jó, pláne most ennyiért.
Én mindig használok EQ-t, van rá 5-6 saját, de a gyári játékspecifikusak sem rosszak, pl a Stalker 2, Witcher 3 kifejezetten jók lettek szerintem. Division 2-höz valami enyhe (vagy közepes) V-karaktert raknék, de szerintem lesz a mobilappban gyári is.De ha már Steelseries mobilapp: hölgyek, urak, aki hozzám hasonlóan használja a SS Arctis Companion appot, és több Nova terméke van, nálatok hogy megy az egyéni EQ?
Nekem anno az 5 volt az első app-kompatibilis Nova fejes. Arra ugye megcsináltam a PC-n a Sonarban azt a pár saját EQ-t, ezeket el is értem a mobilappban. Viszont azóta megy rajta Nova 7 Gen2, és Gamebuds. Utóbbinak vannak saját EQ-i. De pl a Gen2 meg a Nova 5 EQ-it látja
Másnál nem volt ilyen kavarodás az egyéni EQ-kal?Húúú ezt a szívdobogást én is éreztem de csak nagyon régen, szerintem az elmúlt 5-6 évben egyszer sem....lehet valamilyen fül-nyomás okozza. Sidetone, ANC ha ki van kapcsolva, az nem segít?
Harangnál mindjárt nekiesek ericdrawen74 kolléga #30928 ajánlásának, amit ismét köszönök!
-
tomee007007
Topikgazda
Nem, de járok arra
-
Lalee
aktív tag
Egyelőre semmi. Az Aqua-nál vettem, de ott most fennforgás van. Ha talán kinyitnak akkor személyesen viszem be és megkérem, hogy mutassa meg a fejhallgató rendeltetésszerű használatát.
Köszönöm a tippet a Steelseries artic gamebuds fülessel. Ma megjött és egyből a PS 5-re tettem. Nekem pont ilyen kellett.
Ez egy jó kis mindenes lesz nyaraláskor vagy egyéb máshol töltött időben. Frissítettem a fw-t és nyomtam a Division 2-t. Van értelme a különböző EQ-k használatára? Konzolon, laptopon és telefonon fogom használni. Vagyis játék, filmnézés és zenehallgatás. Aránylag kényelmes a rajta lévő harangot használom.
Egyvalami zavar csak, de ezt az összes fejhallgatónál is éreztem. A szívdobogást elég erősen hallom. Ez miért van? -
ericdrawen74
senior tag
Budapesten laksz?
-
tomee007007
Topikgazda
Kör alakú a Gambudsnak.
Holnap beleásom magam, melyik mit tud, köszönöm szépen
-
F.B.I.
veterán
Fenébe de jó lenne ez de a Huawei freebuds 6i- re nem megy fel.
-
ericdrawen74
senior tag
A gumiharang szart sem ér az csak annyit tud, hogy ne essen ki a füledből a füles. Az izoláció szempontjából is jobb + L és M méretet használok. Ha a megfelelő méretet használsz, kitölti a fület, jobb lesz a hangzás, meg merem kockáztatni, hogy még részletesebb is. A Muzix Audio-ban vásároltam, de még egyszer mondom, oda kell figyelni a belső méretre is, hogy biztos jó legyen. pl.:

A Gamebuds-nak kerek vagy ovális az a része, amire rá megy a fülilleszték? Mert oválisra szerintem comly-t nem fogsz kapni. -
EmThor
addikt
fakk, termékeny talajra hullott a beszámolód, holnap megyek érte alzaboxbasteelseries 7x és 5 már van itthon + xbox wireless headset is (v alakú equalizer beállítással és +5 basszus kiemeléssel, hogy letépje a fejem), szal jóság lesz ez is remélem!
-
tomee007007
Topikgazda
Azok komoly cuccok
Értem miért jött be ennyyire a Maxwell
Csak nem tudom mennyire változtatná meg a Comply a Gamebuds hangzását, ráadásul elég sok féle van....Neked melyik jött be, melyiket használod?A 910-et azért kérdeztem, mert abból a PC-s változat DTS:X-es, azon az Atmos nem biztos, hogy jól muzskál, és ez bezavarhatott a pozícionálásba is. Az volt nekem furcsa, hogy jobb volt Nálad a pozícionálás a Maxwel-el..
De a lényeg, hogy bejött az Audeze
-
ericdrawen74
senior tag
Igen, használtam a 910-el is. Egy Ibasso DX260 hordozható lejátszót és egy Shanling ME800-at használok több, mint egy éve és elég részletgazdag vele a muzsika. Ilyen fülest kerestem játékra, most meg is találtam.
-
tomee007007
Topikgazda
Az Atmos mindenre rárakható, kérdés hogyan kezeli az adott fejes.
-
tomee007007
Topikgazda
És a 910-esed is Xbox-os volt?
-
ericdrawen74
senior tag
Xbox természetesen. A Dolby Access már egyébként is megvolt.
-
deathcrow42
addikt
Jelszó az Atmos, kizárásos alapon akkor az igzbox lesz

-
tomee007007
Topikgazda
És Maxwellből végül melyik verziót vetted?
-
ericdrawen74
senior tag
Az alattam sétáló embert simán lekövettem a kijáratig és ahogy kilépett lelőttem. Még a távoli hangokat szokni kell, de a pozicionálás teljesen rendben van az nagyon precíz a 910 után. És elég realisztikusak is.
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
A Comply-kat néztem én is....milyen füleshez/fülesekhez használod? Mennyire módosít a hangképen?
Gamebudshoz egyébként pont jó lenne valami más nekem is a méret miatt...vettem egy szett FiiO-t de abból egyik sem vált be
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
Ezzel most megleptél ...
De örülök, ha ennyire bejött
-
tomee007007
Topikgazda
Húú ez megint sok mindentől függ... az alap hangkarakterét mindkettő megtartja, a Maxwell az én ízlésemnek alapjába véve jobb lenne story game-ekhez, rpg-khez, immerzív, nagyon részletes, de a Blackshark azért tisztábban szól a jobb hangszeparáció miatt, a térhangzást, térérzetet pedig össze sem lehet hasonlítani, ott fölényesen nyer a Blackshark.
Nagyon érdekes volt egyébként tegnap a Maxwell a GoT-val, én kimondottan csalódtam a teljesítményben, még Atmos mellett is. Annak ellenére, hogy 250Hz-2KHz között annyira részletesen megjelenített mindent, annyira finoman adagolva, mint nagyjából semmi. De a GoT-t nem véletlenül az egyik kedvenc "tesztjátékom" a kiváló térhatások miatt, és ebben annyira gyengén szerepelt a Maxwell, hogy a 10 perc után már szemeztem a Deltával és a Kraken-el...mindemellett nekem hiányzott a dinamika is a többi felsőkategóriás fejeshez képest.
Spider-Man kicsit más tészta... azon kevés Sony játékok közé (a Horizon Zero Dawn mellett) tartozik, amit nagyon nehéz meghajtani és jól megszóllaltatni (anno nálam pl a Fractal itt esett a legnagyobbat), ott nem tudom mit produkálna ez a két fejes, nem próbáltam őket, de a szellős open-world miatt az első bekezdésemet gyanítom, hogy érvényesülni...de majd teszek vele egy próbát
-
ericdrawen74
senior tag
Mentem két kört a Black Ops 7-ben az Audeze Maxwellel. Azt a Qrv@ életbe!!! A JBL 910-em sehol nincs ehhez.
-
4264adam
nagyúr
Következő címem amit végig akarok "régóta" vinni a Ghost of Tsushima és a Spider-Man széria. Audeze Maxwell vagy Razer Blackshark V3 Pro választanád story orientált PC-hez?
CP 2077-et és S.T.A.L.K.E.R 2 tudjuk THX-es. De érdekel a véleményed Uram megannyi teszted után
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
Gondoltam nem akarja a picit felébreszteni

-
itldj
aktív tag
8 hónapos mellett szerintem befelé jön a nem (mindig) kívánatos hang.
-
kjanos
csendes tag
De, igazából arra gondoltam.
Nyilván a nyitott füleseket emiatt teljesen elvetettem. Nem tudom, hogy a szövetpárna maga egy zárt fejesen mennyit enged be, de gondolom az már nem számottevő. -
allnickused
tag
Halkan kérdezem, hogy nem lehetséges, hogy a hang beszivárgásával van gond egy 8 hónapos gyerek mellett és nem a kifelé szivárgással?
-
tomee007007
Topikgazda
Kifelé a legkisebb hangszivárgása szerintem az Astro A30-nak, TB 700 Gen3-nak, TB Stealth Pro-nak, JBL Quantum 910-nek és a Maxwell-nek van.
De valamennyi hang mindenképp szivárog kifelé is, de ez a fentieknél a legkisebb. Basszusban mind az öt elég erős versenyző.FPS-hez és elektronikus zenéhez a JBL-t, vagy a Stealth Pro-t ajánlom.
-
kjanos
csendes tag
Ahh, igen..először azt hittem, hogy sima bontott, de a 21hónap gar nem erre utal...inkább hanyagolom.
A50 lett volna 66k körül. Delta2 meg kb 58k-ra jön ki (ez bontatlan), de félek, hogy nincs elég mély, mert főként elektronikus zenét hallgatok FPS játék (Tarkov, BF6, ArcRaiders, meg néha kipróbálok 1-2 másikat) mellett.
Az biztos, hogy teljesen zártat szeretnék, mert 8hónapos gyerek mellett az Cloud Alpha is kevés néha.
-
deathcrow42
addikt
-
kjanos
csendes tag
Ti alzán meg mernétek venni egy újszerűként hirdetett fejest? Mik a tapasztalatok, tényleg csak bontott és esetleg van rajta 1-2 apróbb karc?
-
tomee007007
Topikgazda
Az AR-t kicsit feladtam, nem az én stílusom
De a 4 eq közül lesz ami jó lesz hozzá
-
ericdrawen74
senior tag
Köszönöm! Az Arc Raiders-hez is van esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
-
31000 - 30901
32198 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen asztali médialejátszót?
- Windows 11
- Íme Zach Cregger új Resident Evil filmjének előzetese
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Fogyjunk le!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ahogy kutakodtam kiderült, a Sony-ban kisebb a hangszóró, viszont meglepően jó vélemények vannak a hangot illetően, és sokkal könnyebb a fejes mint az Audeze. Az Audeze javára írják a jobb basszust ,viszont kb két Sony fejest veszel 1 Audeze árából.

Másnál nem volt ilyen kavarodás az egyéni EQ-kal?