- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-24 10:57 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Nagyon jó lett gratula! Meglepem magam én is vele.
-
F.B.I.
veterán
Fiamnál G522 van, Tarkov meg kompetitív FPS megy. A nyitott Turtle Beach Alpha jobb mélyben és jobb is a pozicionálása de azért annyira nem vészes mellett a a Logitech (mondjuk nála a mikrofon volt a prioritás). Otthon leszek majd nézek nála EQ beállítást bár a Tarkovhoz belőtt, feltehetően nem a te igényedre lesz szabva. Én eljátszanék vele egy kicsit, mielőtt pénzt dobnék ki.
-
F.B.I.
veterán
Pedig az én süket füleimnél már célba értek.
-
F.B.I.
veterán
Mi tudnak még fokozni?
-
F.B.I.
veterán
Tehát nem fog az újabb változat sem 2x annyit érni, mert ez annyira jól sikerült.
-
F.B.I.
veterán
Abban az árban, most azonnal venném a Logi A50 - et!
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Amikor valami jól működik....nem kell erőltetni, hogy jobb legyen....mert nem lesz.
-
F.B.I.
veterán
Én akkor frissítettem amikor megjött, azóta nem engedtem rá újat.
-
F.B.I.
veterán
Rá kell menni a kicsit jobb értékelésű eladókra.
-
F.B.I.
veterán
Egyértelmű....van itthon vagy 4 db de a Huawei Freebuds 6i a legdrágább közülük, Soundcore, Earfün kellene még megpróbálni.
-
F.B.I.
veterán
Szobában, játékra venné egyet.
Ár - érték bajnok kellene ebből is..... valami kínai.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Majd a mikrofonról nyilatkozz kérlek, mert egyre jobban érdekel egy ilyen is mostanában.
-
F.B.I.
veterán
58. szintű hangerőn....jah, öregszem.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Parádés teszt, mint mindig.
-
F.B.I.
veterán
Ennyi. Picit olcsóbban lenne, tökéletes streamer fejes lenne.
-
F.B.I.
veterán
Elájulni nem fogsz. Mikrofon akinek viszont számít....na az igen.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Kíváncsi leszek. G522 nagyon jól teljesít itthon. Elméletileg annak jobbnak kell lennie.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Tudom de gyűjtök egy pár best budgetre.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Már ilyen is van ha nem tudja vagy akarja az ember a fejpántot cserélni (mert kezd szétmállani pl.):
-
F.B.I.
veterán
Érdekel majd ha lesz kész termék.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Én elsőre [Nova 7P - t] mondanám, ár - értékben, most nagyon jó. Majd jönnek a többiek is (szintén szemüveges vagyok).
Volt ilyen, szerettem (család is, mert nem hallott ki semmit az asszony). -
F.B.I.
veterán
Nem fogsz, főleg úgy nem ha mint gamer, mikrofonos fejesként teszteled. Van jobb sztereó van jobb mikrofonos de ez az egyben csomag, jól sikerült. Ezért a pénzért.
-
F.B.I.
veterán
Annyiért ajándék volt.
-
F.B.I.
veterán
Akko jó van akkó! Mondjuk ezek extrém durva baszussal megkomponált számok
.Teljesen jó ez a fejes ennyi pénzért.
-
F.B.I.
veterán
Esetleg akinek van, a fentebb linkelt számokkal, 70% hangerőn megtesztelné, hogy neki honnan torzít, a basszus sáv? Nálam már -3 - tól, elég durván.
ATK N9 Ultra.
-
F.B.I.
veterán
Torzít, fentebb de lehet lecalom és járatom a Goshhal.
-
F.B.I.
veterán
Attól lentebb van.
Mondjuk már süket is vagyok....60% alatt jól szól de fentebb már csak így bírja:
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
ATK N9 Ultra
Pozitív: YouTube prémiumal, a szokásos teszt zenéimmel, teljesen korrekt minőségben szól. Magasak vannak bőven, akár bántó magasságokban is, közép tartomány szépen állítható, mély van, viszont a suboknál bevérzett, ott már - 4 - re kell állítani az EQ - t, a komolyabb basszus orientált számoknál, mert erős torzítás van. Játékkal még csak a WoT - al ismerkedett, abban jól szerepeltek az irányok.
A mikrofon teljesen vállalható, annyi, hogy nincs benne szűrés, mindent behallani.Negatívum: a mikrofon szár, konkrétan egy vicc, hogy semmilyen pozícióban nem fixálható, mint egy cipőfűző, úgy lóg. Nagyjából a szád elé tudod rakni ha sikerül. Egyébként már 65% - on is bőven hallható az általa felvett hang, Discordra tökéletes. A másik a bekapcsoló gomb, nagyon sokáig kell nyomva tartani be - és kikapcsoláshoz.
Amire nem jöttem rá, hogy a kínai hangot, hogyan lehetne átváltani.
Összességében simán partyban van egy NOVA 5 - el is, mikrofonban gyengébb a NOVA 3 - től de kárpótol a hangminőség és hangerő is van bőven, bónuszban kényelmes. Viszont nyáron, nagyon izzadós lesz ha nincs klíma.
Ár - értékben (18K volt Aliról) bajnok!
-
F.B.I.
veterán
ATK N9 ULTRA. Tesztelem majd én is ahogy van időm. Inkább anyagminőség: nekem nagyon bejön ez az új divat hullámú, kicsit vegan autó belsőre emlékeztető anyag, amit a hangszóró külső részére hordtak fel. Igen a műanyag, olyan “gagyinak” tűnik de nem nyeklik - nyaklik, kényelmes az én nagy fejemen is, a párna könnyen cserélhető majd, Hyperx design. Ami rajta van puha, kényelmes, majd idővel ez is mállani fog a fejpánttal együtt de cserélhető egy kis kézügyességel.
És a lényeg: könnyű!!!!
Ennyiért ez a minőség, tényleg best - buy és akkor még nem is hallottam.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Nekem is de van klíma a lakásban, egyébként lerobbana a fejem.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Persze, aztán meg az asszony összecsomagol neked.
-
F.B.I.
veterán
Vazzzeeee. Annyiért konkrétan ajándék az Atlas Air!!!
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Steelseries NOVA 3, kényelmes, könnyű, mindenféle kiegészítőt lehet venni ha az évek alatt kopna, mikrofonja az egyik legjobb, appon keresztül egyszerű beállítás ha nincs kedved tesztelni az EQ beállítást. Hangerő van bőven, hangzásban vannak sokkal jobbak de ár - értékben az egyik legjobb.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Én sem de ismerek olyan szülőket például, akik 10K - t is sajnálnak erre....akkor mit várjunk a játékosoktól. De sokaknak ez még mindig, csak egy hobbi, nem akarnak őrületesen precíz, tiszta hangzást, csak az asszony tudjon aludni.
-
F.B.I.
veterán
Nem bírtam ki, rendeltem én is egy budget ATK N9 ULTRA - t, 18K - t csak megér. Majd tesztelem én is.
-
F.B.I.
veterán
Visszaküldöd vagy eladod pici bukóval és ATK N9 Ultra 20K - ért.
-
F.B.I.
veterán
Most már szerezned kellene egy Logi G522 - t is tesztre.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Nem tudom miről beszéltek: 25 éve kopasz vagyok.
De van nálam Edelweiss meg vagy 4 féle házipálinka. Meg egy kevés még a pincében.
-
F.B.I.
veterán
Végre!!!!!
Egy ár- érték (?) bajnok kínai!

Köszönöm a tesztet! Nem vártam volna de na!

Egy pár képet kérhetnénk?
-
F.B.I.
veterán
Állva is jó.
-
F.B.I.
veterán
Tesztet a bestiáknak!
-
F.B.I.
veterán
Talán egy bőr fülpárna segítene rajta vagy egy új párna ha régen jó volt.
-
F.B.I.
veterán
Annak jobban örülnék (többen is), mert kellene már egy budget bajnok. Bár a Nova 3X eléggé az.
-
F.B.I.
veterán
Én nagyon tudom ajánlani a G522 - t. A mikrofon átlagon felüli, fiam használja, eddig semmilyen játékban nem észlelt problémát (Tarkov, Division2, Elden Ring, Space Marine 2 stb.).
Biztos vannak jobbak hangképben de az előző NOVA 7 szintjét simán hozzá, mikrofonban meg még nem hallottunk ilyet eddig.
-
F.B.I.
veterán
Boldog Karit!
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Ennyire kicsi ez a fejes vagy nagy a hajad?
-
F.B.I.
veterán
Én törölném a szoftvert és újból megnézném.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Akkor azt el is engedném. Üzemidő elég kevés volt és sokáig tölt. Én meg is szabadultam tőle vagy 2 hónap után. A V2 jó cucc az áráért, főleg, hogy szoftveresen is foglalkoznak vele de nekem kényelmetlen volt a fülem miatt 2 óra után.
-
F.B.I.
veterán
Ha az új verzió, akkor jobb üzemidő, alapból kapsz Dolby Atmos-t, iszonyat mélyek, kis fülre kényelmes, szigorúan csak Xbox mellé.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Persze - persze….az utolsó….mint nekem tegnap a Legion noti.
-
F.B.I.
veterán
Most már tényleg elég lesz.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Fenébe de jó lenne ez de a Huawei freebuds 6i- re nem megy fel.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Én is a lilát venném, mert ennek a kéknek 2 hét alatt már szineződik a párna.
Egyébként hello kitty design-t akartam, nem elérhető.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Be lehetne már fejezni! Inkább nekem rendelj egyet, nálam elfér és nem kell magyarázni az asszonynak…még.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13" M2 / 16GB / 256GB 144 ciklus, kifogástalan
- MSI 274UPF E2 4K / RapidIPS / 160hz
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest