- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-24 10:57 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
onadii
tag
Köszi a részletes választ!
Sajnos az említett két márkának nincs earpad az adott típushoz.
-
onadii
tag
Köszi!
Néztem én is ezeket az ali-sokat csak sokan rehurrogták és kb mindenhonnan azt hallottam hogy a wicked az etalon, ezért gondoltam azt.
-
onadii
tag
Sziasztok!
Nem tudnak már nekem milyen ajándékot kitaláli karácsonyra így gondotlam választok egy Wicked Cushiont az Astro A50-hez.
Melyiket érdemes belőle venni, freeze vagy stealthz? Nem ártana, ha kicsit "zártabb" lenne, kevésbé hallatszódna ki.

Előre is köszi és boldog karácsonyt mindenkinek!

-
onadii
tag
Közben rájöttem úgy néz ki a KVM switch okozza a gondot, pedig nem gagyit használok:
[link]
Mókás, hogy egy ilyen méregdrága fejhallgatónál nem lehet sehogy se megoldani hogy 2 pc között lehessen váltani és minden egyes alkalommal át kell dugdosni, így sok értelme van a base stationnek(se xbox se ps porton nem jó, mikrofon használhatatlan minőségű). -
onadii
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nem tudom mi a jó isten van...
Pénteken jött meg az Astro A50 Gen 5, ma estig hibátlanul működött minden.
Erre most elszállt a chatmix és sehogy se tudom visszahozni. Vagy csak az A50-Voice megy és akkor Discord, Teamspeak stb működik de semmi más nem hallok, se játék, se zene, se windowson belül bármi, vagy fordítva tehát a discordon teamspeaken semmit se hallok de windowson, játékban, zene stb megy.
Mi a franctól van ez és mit tudok vele csinálni??
Előre is köszi! -
onadii
tag
Sziasztok!
Ma nagynehezen megérkezett az Astro A50. (UPS-től óvakodjon aki tud)
Elkezdem hétvégén az összehasonlítást a Nova Pro-val, ha tudtok itt támpontokat adni, hogyan csináljam, milyen támpontok alapján, azt szívesen fogadnám.
Illetve ha tudnátok az Astro-hoz custom EQ-t küldeni, azt is.
-
onadii
tag
Ilyenkor már persze nem vették fel, reggel próbálkozom.
-
onadii
tag
Sziasztok.
Kicsi offtopic, de hátha van itt olyan akinek szállított már a UPS.
Logitechg.com-ról rendeltem az Astro A50-et, ma reggel kaptam az értesítést hogy már Magyarországon van (UPS hozza), elvileg holnap házhoz is szállítják.
Erre most van egy ilyen trackingnél:
Természetesen a címadatot sehol se tudom módosítani, vagy csak nem találom.
A Logitech oldalán megnéztem, helyesen adtam meg az adatokat, nem tudom mi a gond.
Köszi, ha valaki tud segíteni.
-
onadii
tag
Köszi mindenki segítségét, meg is rendeltem.
-
onadii
tag
-
onadii
tag
-
onadii
tag
-
onadii
tag
-
onadii
tag
Sziasztok!
Elsősorban az Arctis Nova Pro tulajokhoz szólnék.
Sikerült beszereznem egy SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless-t.
Gondoltam ez az Xbox-os verzió mindenhez is jó lesz, minden videóban a Xbox-os verziókat ajánlották SteelSeries fejhallgatókból, mondván hogy az mindenhez kompatibilis.
Az alábbi a problémám:
A DAC-on 2 type c port van, egy USB feliratú és egy Xbox feliratú.
Szeretném az eszközt két pc közt megosztani (céges és saját asztali).
Azonban ha az Xbox portba dugom a gépet az mint "Xbox Controller" érzékeli, nem pedig mint Arctis Nova Pro., és így a bitráta is alacsonyabb.
Próbáltam a beállításokat átnézni DAC-on, Sonar-ban, firmware legfrissebb, mégse találtam erre megoldást.
Redditen és egyéb fórumokon azt írják az egy dedikált Xbox port és csak arra való, de ez számomra elég furának tűnik.
Tudtok esetleg erre valami megoldást, ahol át lehet állítani az Xbox portot, hogy ugyanúgy USB-ként funkcionáljon? Jelenleg KVM switchre van kötve a DAC, így tudok váltogatni, de nem tudom ennek van-e valamilyen hátránya minőség, latency, egyéb területen.
Előre is köszi, ha tudtok segíteni!
-
onadii
tag
Nagyon köszi a részletes tesztet!
-
onadii
tag
-
onadii
tag
Ha megkaptad esetleg kérhetünk majd róla egy reviewt?
-
onadii
tag
Mit jelent az, hogy nyitott?
Jobban beengedi a hangokat kívülről? -
onadii
tag
Szia!
Köszönöm szépen a részletes válaszodat!
Igen 100% remote itthonról, nem nagyon van zaj, így ANC-t nem látom indokoltnak. Persze ez később változhat.
Tudok a cégesen a 3rdparty softwaret telepíteni, igen.
A hangkaraktert nehéz megmondanom, nincs nagy tapasztalatom. Szeretem ha basszusos egy fejhallgató, de nem akarom hogy más sávokat elnyomjon, overall jó élményt szeretnék.Ha jól láttam magasabb rátával a SteelSeries Nova 7 (24-bit/96 kHz) és a Nova Pro wireless (24-bit/96 kHz szintén) dolgozik.
-
onadii
tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményetek milyen érdemes vezetéknélküli utód válthatná a jelenlegi vezetékes Logitech G Pro X-em.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Remoteban dolgozom, szóval a meetingek erről mennének, emellett gaming(WOW, AAA játékok, FPS), fontos lenne a jó térhangzás, hogy minél jobb legyen a játékélmény, filmet nem nagyon nézek fejhallgatóval, zenehallgatás még amire használnám munka közben.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Nagyon maximum 100k de örülnék ha 60 körül meg tudnám úszni.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Mindenképp vezetéknélkülit szeretnék, egyre jobban idegesít a kábel.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Fül köré illeszkedő (circumaural)
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mindenképp mikrofonos, meetingek és discord/teamspeak miatt fontos lenne, hogy jó is legyen.
(6) Milyen hangzást vársz?
Virtual 7.1 vagy real 7.1
(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB dongle, illetve bluetooth se ártana
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya az asztali gépemen (X870E Tomahawk Max), illetve egy DELL céges laptop.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem baj ha nem feltétlen ez az agresszív gamer kinézet. Illetve láttam hogy néhány fejhallgató operál 16bit 48khz-nél magasabb rátával, nem tudom ennek a gyakorlatban mennyi értelme van.
Amiket néztem:
- SteelSeries Arctis Nova 7 ~59k
- Razer Blackshark V2 Pro ~65k
- Logitech G Pro X 2 Lightspeed ~80k
- HyperX Cloud III Wireless ~45k
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (bár ez jóval az elképzelt összeg felett van, nem tudom megéri-e) ~120k
Persze ha ezeken túl tudtok jobbat ajánlani, azt szívesen veszem!
És még egy kérdés:
Tényleg hangminőségbeli romlással jár ha vezetéknélkülire váltok vezetékes helyett, még ilyen árkategóriában is?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest