- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
31200 - 31101
32219 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-24 10:57 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
Topikgazda
-
Bosco1978
tag
Sziasztok.
Megjött a turtle beach stealth 700 gen3
és ezúton köszönöm tomee007007 fórumtársnak a füles ajánlását
Tudom hát-tal nem kezdünk mondatot de most még is.
Háát lenyűgözött a füles. A dobozból kivéve már igen csak prémium érzet van akár tapintásra akár küllemre. A bőr részek puhák,kényelmesek a gombok kitapasztalására kell majd idő
Pc vel pik pak csatlakozott viszont a frissítés majd 15 percbe telt. Menüje egyszerű letisztult, a magam fajta földi halandónak sem bonyolult . Mivel én nem csak játékra hanem 70 %-ban filmezésre vettem igy persze egyből lecsekkoltam pár minőségi filmmel. Szép hangja van megállapítottam viszont rákapcsoltam a Dolby Acces progit és nagyon-nagyon jó lett. Végre van tér érzet,számomra tökéletes mozi élmény. Az első pár perc után azt vettem észre, hogy alig néztem a videót mert csak a hangra koncentráltam. Házimozimmal is szerettem snno filmezni de ez nekem élvezetesebb. Még nagyon sokat fogom álligatni, tesztelgetni . Egy ami még az a súlya, mivel igen méretes darab igy van egy kicsit érezhető súlya na de az én kamasz koromból kiindúlva, ami tartós az nehéz 😁 Játékkal még nem próbáltam de az is eljön.
Filmeknél részletekben mozi élményben igencsak érezhetően jobb mint a wireless hyperx cloud 3 ami viszont játékban nagyon szuper.
-
tomee007007
Topikgazda
Nincs saját tapasztalatom a bolttal, de árukereső alapján jónak tűnik:
Rog Delta II 69.900 Ft. -
tomee007007
Topikgazda
-
4nick8
őstag
Nem a hangminőség miatt hanem mivel kiméli a driver-t.
-
tomee007007
Topikgazda
-
4nick8
őstag
Slam technológia fontos előrelépés. A sima Maxwell nem tud fejkövetést csak a Maxwell studió.
Mobius tudta.
-
sZapu
csendes tag
Az már fél lábon is kivárható

-
tomee007007
Topikgazda
-
sZapu
csendes tag
Hello !
Köszönöm szépen a részletes választ, lesz ám gondolkodás akkor
Viszont akkor kivárok meg az ATK N9 tesztedre, mert az piszkálja a csőrömet. Ha meg nem, akkor marad az Atlas Air 
-
tomee007007
Topikgazda
Nekem ez a Maxwell sztori egyre érdekesebb....Nem is értem az egész koncepciót így...bár nem volt időm még alaposan utána olvasni, illetve G.Joe barátunk tesztjébe is csak bele-bele pillantottam, de nekem ez inkább tűnik egyelőre egy minor update-nek, mint új modellnek...elvileg a driver is ugyan az, csak finomhangolták (bár láttuk, hogy a Nova 7-nél ez tényleg dobott rajta, biztosan itt is), és akkor még Q2-ben jön egy másik ANC-s modell fejkövetéssel (amit ugye már tudott alapból a sima Maxwell a Dolby integrációs szoftverben)...
-
tomee007007
Topikgazda
Szia!
A jelenleg H3-ad egy nagyon jó, részletgazdag fejes, természetes hangképpel, visszafogottabb dinamikával.
A TB Atlas Air ez egyik legjobb fejes szerintem, ár-érték arányban, ha nem zavar a félig nyitott kialakítás, vagyis, hogy majdnem minden be fog szűrődni alacsony hangerőn, és a kifelé menő hangszivárgás is nagyobb lesz. De FPS-hez a remek pozícionálás miatt kiváló, a hangtér gamer fejes fronton jelenleg a legynagobb, részletes, ropogós hangzásvilágú, és a kialakítás ellenére dinamikusabb lesz a basszusa mint a mostani H3-asodnak. Mindemellett ez a legkényelmesebb is jelenleg.
A KV-nál ha jól látom most 60ezerért rendelhető, ami nem rossz ár
ATK N9 Pro; egyelőre nem tudok nyilatkozni róla, hozzám úton van egy N9 Pro Ultra, amiben más a driver, mint a sima Pro-ban, szóval nem úgy fog szólni, de erről írok majd, ha megjön, és leteszteltem. De meglepődnék, ha jobban szólna mint az Atlas Air, de ki tudja, szurkolok az ATK-nak hogy ez fejesük most összejöjjön.
Cloud III-at hanyagolnám, helyette van az utódmodell, továbbfejlesztett driverekkel és kapcsolódással, a Cloud III S, ami belefér a keretedbe, 55 ezer körül már elhozható megbízhatóbb boltból. Nagyon nehéz az új szériás Cloud-okat értékelni, a nagy teszterek közül is csak kevesen teszik meg, mivel ezek úgy kerültek kiadásra, hogy a szoftver még nincs kész hozzájuk, jelenleg béta fázisban van. A régi NGENUITY szoftverrel elég laposan szólnak az új Cloud-ok, a NGENUITY Beta-val viszont nagyon sok a probléma, bár a III S már jól szól vele. Szóval lehet jó választás, csak várni kell, amíg szoftveresen helyre pakolják, de a meghajtókban van nagyon sok potenciál, pl. konzolokon, ahol nem zavar be a gyári pc-s szoftver, fantasztikusan szólnak, nálam az S még Switch 2-n is kiváló, pedig az elég finnyás konzol fejes szempontból. De olvastam már olyat is, hogy amíg nincs kész az új szoftver, addig Atmos-szal használják sokan (jól is szól vele, ezt meg tudom erősíteni), de azt nyilván meg kell venni pluszban. Hátránya a szokásos Cloud-betegség, hogy az átlagnál jobban fűt a fejpárna, bár baromi kényelmes.
Beleférhet még a keretben a Fractal Scape, ami egészen elképesztő, felsőkategóriás hangteljesítményt nyújt azokban a játékokban (és zenében), amiknek a hangmotorjával össze van rendesen hangolva a belső vezérlő szoftvere, a többivel csak átlagosat. Hátrány, hogy vannak jelentések minőségbeli problémákról a szövet fejpánt esetében, bár ezt én a sajátomnál még nem tapasztaltam, valamint FPS-ekhez nem ez lesz a legprecízebb fejes.
Amik még szóba jöhetnek: Steelseries Nova 7 Gen2, Razer Kraken V4, ezeket is tudom ajánlani, valamint F.B.I. kolléga többször nyilatkozott pozítívan a Logitech Astro A20X/G522-ről (előbbi dokkolós, utóbbi usb dongle-ös, ennyi a különbség.)
Mindegyikről írtam, írtunk már bővebben, vissza tudsz keresni itt a topikban, de ha még kérdés van, írj nyugodtan

Mindenesetre én a Te felhasználsáodra az Atlas Air-t venném, ha nem zavar a félig-nyitott kialakítás, bár a mikrofon szűrését nem tudom mennyire lesz jó, nálam max csak telefonálásra van használva, de sok Air tulaj van még itt, aki erről talán tud nyilatkozni

-
kjanos
csendes tag
Tehát konkrétan Razer fülest lehetne kipróbálni és pontosan melyik ezzel egyenértékű? A Razer BlackShark V3 Pro? Ha jól látom ez plüsspárnás, de gondolom cserélhető. Maxwell (esetleg ebből v2) vagy 910X akkor szóba se jöhet? Másik opció, hogy maradok vezetéken...ha az alábbi teszt hoz eredményt.
Igazából még nem próbáltam más helyen a fülest csak itthon, de másik eszköz esetén is van alapzaj. A következő az lesz, hogy majd úgy is kell ma ügyet intéznem aztán elviszem magammal a laptopot és a fülest is, és kocsiban osztott nettel megnézem. Más ötletem nincs. -
tomee007007
Topikgazda
-
atee
őstag
-
Mephike
őstag
-
bbmt
senior tag
hmmm

-
Bosco1978
tag
Egyépként ha csak pc vel használnám a fülest akkor maradna a madzagos de mivel a tv-n is arról filmezek igy már évek óta át kellett szoknom a vezeték nélküli re. Remélem a cloud 3 wireless után megváltás lesz a turtle beach stealth 700 gen3 . Sajna a hyperx filmek alatt bárhogy állitottam 2 különböző szoftverrel nem volt semennyire sem tágas hangzású.
-
atee
őstag
-
Bosco1978
tag
-
atee
őstag
-
Bosco1978
tag
Csak érjen ide. Most egy No name fejhallgató használok, előtte Hyperx cloud 3 volt. Hiába játszom részletes beállitásokban a játékot jó füles nélkül csak nem élvezetes annyira . Ezért irigylem azokat akiket egyáltalán nem zavar ha egy 3000 forintos fülessel filmeznek vagy játszanak a fépmilliós gépen én meg mindig a hanggal @aszakszom
de szerintem a jó hangélménnyel lesz teljes a szórakozás
-
atee
őstag
-
sZapu
csendes tag
Sziasztok !
Vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatóra szeretnék váltani a jelenlegi Sennheiser H3 Hybrid-ről. A Sennheiser természetesen tartaléknak meg fog maradni

1. Milyen legyen a csatlakoztatás módja; vezetékes, vagy vezetéknélküli?
- Vezeték nélküli, mint már fent is említettem.
2. Milyen platform(ok)on játszol?
- Jelenleg csak PC játszik, konzol egyenlőre nem játszik.
3. Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális keretösszeg?
- Keretösszeg amit maximum rászánnék az 60-65k
4. Milyen stílusú játékokkal játszol? Zenére mennyire használnád, zenei teljesítménye mennyire fontos?
- Leginkább FPS játékok, de nincs elvetve a story alapú játék sem. Zene az maximum Spotify minőség ( már van veszteségmentes, ha tudja kezelni a fejes az csak plussz )
5. Mi a preferált hangkarakter, amit szeretsz, vagy elvárnál?
- Passz, minden féle fejhallgatóm volt már a HIFI cuccoktól a gamer parasztvakításig minden, így ezt nem tudom behatárolni. Ha mondanom kéne akkor semleges, de tényleg fogalmam sincs.
6. Mik a mikrofonnal szemben támasztott elvárásaid?
- Discord / TS-en szépen érthető legyek, háttérzajt jól tudja kiszűrni ( gyerekjátékok, TV hangprojektor, asszony
)
7. Milyen egyéb funkciókat, jellemzőket vársz el?
- RGB és ilyen felesleges marhaságok nem hatnak már meg, egyedül a billentyűzet ahol elviselem az RGB mániát. ANC ha van oké, de nem annyira fontos. BT sem szükséges, ha tudja az ismét csak egy plussz a csomagban. Egy töltéssel bírjon sokat vagy töltés közben is lehessen használni.Amikkel szemezgettem a következőek :
- ATK N9 Pro , ez a legolcsóbb, de még nem igen találtam róla bővebb infót vagy bemutatót de érdekesnek tűnhet számomra. Esetleg az Ultra változat az ATK honlapjáról, de arról sincs infóm.
- Turtle Beach Atlas Air , igen tudom félnyitott vagy mi, engem nem zavarna a nyitottság. Birtokoltam valamikor Hifiman HE400s-t meg még ősidőkben egy ATH-AD700X-t is azok remekül szóltak, csak egyéb tényezők végett sajnos meg kellett válnom tőlük.
- HyperX Cloud 3 Wireless , ő volt a birtokomban egy hónapot ismerős által annyira nem volt rossz a hangja de nem is fogott meg hogyha őszinte akarok lenni és csak azért van a listán mert benne van a keretben és meg már volt ugye a fejemen.A három felsorolt tényleg csak szemezgetés. Szoftver ügyileg az ATK-ról tudok nyilatkozni a billentyűzetem révén, szerintem okés, átlátható. A többiről fogalmam sincs, hyperx programját le sem szedtem amikor kaptam " tesztre ".
Köszi előre is a válaszotokat
-
Bosco1978
tag
Nekem dec. 30 hollandia utánna megszakadt a kapcsolat. Holnapra kellene itt kenni de a követésnél még nincs magyarországon. Packeta)foxpost dpd egy hulladék de sajnos gls-t nem lehetett választani.
Már nagyon várom ezt a fülest. Megkapom, beüzemelem, játszok egy órácska days gone-t aztán irány a kanapé és egy jó film
-
atee
őstag
-
Bosco1978
tag
-
kjanos
csendes tag
Update a Stealth Pro-hoz:
Megírtam a supportnak is, hogy mi a probléma és nyilván először végigmentünk mindenféle checklisten. Más USB portok próbálgatása, vigyem messzebb a routertől (nincs a közelében), updateljem meg a fülest stb., de ugye ez nem hozott változást.
Ezt követően ők küldtek egy másikat (az eredetire azt mondták, hogy dobjam ki..
), ami a múlthéten érkezett meg, de ezzel is ugyanaz a probléma. Ekkor már csináltam egy olyan tesztet is, hogy az egész lakást áramtalanítottam, rádugtam egy laptopra és arra pedig osztottam telónetet...de sajnos a probléma továbbra is fennáll. Nyilván ezt megírtam nekik is és most várom a választ.
Nem tudom mit lehetne még megpróbálni, esetleg talán azt, hogy helyileg máshol próbálom ki? Ráadásul ez csak egy 5 lakásos tégla társas...nem kéne gond legyen.
A vége lehet az lesz, hogy visszakérem a lóvét, ha még visszaadják ennyi idő elteltével és veszek egy JBL 910X-et. -
sixpak
nagyúr
-
Eversmann
senior tag
Köszi mindkettőtöknek
-
knoxhu
senior tag
-
tomee007007
Topikgazda
Már vagy 1,5 hónapja játszottam vele, de emlékeim szerint az AR-nél normális, ahogy #31165 allnickused, is írja, nagyon messziről hallani a csatákat, így van összerakva a hang
-
allnickused
tag
-
Eversmann
senior tag
Peltával nekipróbálkoztam most az Arc Raiders-nek. Az normális, hogy hallom a pálya másik végén lévő harcokat, lépéseket, mintha itt lenne mellettem. Vagy így van keverve a hang a játékban?
BF6-ban hallom nagyjából mi történik kint, de az van felerősítve ami a környezetben történik. -
4nick8
őstag
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
-
Mephike
őstag
-
lancellott
tag
-
F.B.I.
veterán
Talán egy bőr fülpárna segítene rajta vagy egy új párna ha régen jó volt.
-
lancellott
tag
Sziasztok Logitech G635-ös fülesselj átszok. Meg vagyok elégedve vele egy dolgot kivéve. A külső hangok úgy jönnek be majdnem mintha rajtam sem lenne. Nem hardveresen.. hanem fizikailag nem zárja ki a zajokat. Van olyan opció ami teljesen kizárja a kinti hangot?
-
cyber86
őstag
Amúgy 2 aksi lenne benne vagy csak 1? Habár a leírásba aksi cserére csak a jobb oldalit mutatja hiszen a mikrofonos oldalon nem lehet viszont akkor tuti nem jól érintkezett

-
bbmt
senior tag
Azt beszélik, hogy csak bejelentés lesz a CES-en.
De kíváncsi vagyok, mi lesz és mennyiért
-
tomee007007
Topikgazda
-
cyber86
őstag
Amúgy az lehetséges, hogy a Logitech A50 "hibásan töltött" fel a multkor? Mert 2 napot most lazán bírt sőt még asszem 30% volt este rajta.
-
Mephike
őstag
Audeze
Szerk.: Nem törlöm ki, van annyira jó hír, hogy kétszer is elférjen itt
-
tomee007007
Topikgazda
Jött is a hírlevél január 5-én Audeze gaming bemutató....

-
F.B.I.
veterán
Annak jobban örülnék (többen is), mert kellene már egy budget bajnok. Bár a Nova 3X eléggé az.
-
ericdrawen74
senior tag
Nálam is járt egy Arctis Nova Pro. Nekem sem jött be a hangzása. + A JBL 910 az Asus Theta 7.1 igen. Most viszont a Maxwellel maximálisan elégedett vagyok.
-
tomee007007
Topikgazda
-
4nick8
őstag
Ugye Maxwell már sehol nem kapható. EOL...
-
tomee007007
Topikgazda
-
4nick8
őstag
Csak nehogy outdated legyen a vélemény...
-
Bosco1978
tag
Megveszem hozzá minden hozzá 100%
-
tomee007007
Topikgazda
-
4nick8
őstag
Egy Steelseries hirdetés alatt olvastam ezt. Nova Elite Vs Maxwell. Érdekes.
-
tomee007007
Topikgazda
-
Bosco1978
tag
Köszönöm a segitséget
. Régebben is nézegettem már de ahogy ajánlottad igy utánna olvastam és nagyon megtetszett. Igaz az ünnepek miatt csak 7-én fogják elküldeni de kivárom
Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok minden fórumtagnak
-
atee
őstag
-
Bosco1978
tag
-
atee
őstag
-
Bosco1978
tag
Megkaptam de nem fogadja el. Sebaj..
-
tomee007007
Topikgazda
-
Bosco1978
tag
-
Bosco1978
tag
A tb 700 ra most kapnék 10%-ot. Nova 7 gen2-t tudnék újonnan 50000-ért
-
tomee007007
Topikgazda
-
Bosco1978
tag
Most adom el a cloud 3 wirelest mer bárhogy állitom a filmek alatt kicsit dobozos a hangja. Ha jó lenne filmezésben megtartanám
Játék alatt tökéletes -
tomee007007
Topikgazda
-
Bosco1978
tag
Köszönöm.
Dolby-s filmem is van és megköszönöm ha tesztelsz.
A 700 gen 3 is nézegettem már csak túllépte amit szánok fülesre
A fractalt nem ismerem csak láttam róla képet de utánna járok.
Én még ezt nézegettem bár ez is drága nekem--ASUS ROG Delta II
Esetleg az asus pelta vagy a corsair hs 80? -
tomee007007
Topikgazda
Öröm az ürömben

Ha egy EQ-t beállítasz mobilon, az tárolódik a fejes belső memóriájában, és azt a pc-s appban is látod, ez nyilván fordítva is megy. Amelyik EQ éppen aktív, azt fogja a fejes használni PS-en is. Mobilon tudod váltogatni PS mellett.
Itt nincsenek előre gyártott jatékspecifikus EQ-k, van a pár gyári, plusz amiket magadnak raksz össze
-
tomee007007
Topikgazda
A Fractal Scape-et mondanám, óriási a hangtér, kiváló a térhatás, és ha jól láttam a minap pont a keretedben van.
Ami kicsit árnyalja a képet, hogy itt a topikban is volt, aki írta, hogy szétjött a szövet fejpánt rész, bár az enyémen nincs ilyen gond, de nem is használom napi szinten. Szóval hosszú távon nem tudom mennyire lesz tartós darab, de hangzásban ez lesz a legjobb szerintem.
Második jelöltem a TB Stealth 700 Gen3, az várhatóan tartósabb darab lesz
De ha gondolod, letesztelek Neked még pár fejest itthon dts-el, bár nekem inkább Dolby-s filmjeim vannak.
-
itldj
aktív tag
A megérkezés óta annyit volt időm "kipróbálni" hogy működik-e. (Természetesen sikerült itthon tölteni 1,5 hetet valami influenzával a kisasszonynak, amit aztán mi is elkaptunk, ünnepi "hajrá", a feleségem munka mellett levelezőn tanul is, vizsgaidőszak, szóval csak játszani meg a füles piszkálni értem rá.
)Most van egy kis nyugi, elkezdtem ismerkedni vele. Ha PS5-ön használom, akkor EQ / presetek használata csak úgy műxik, hogy mobilon / számítógépen beállítom, és ha a dongle a PS-be van dugva, akkor ott is aktív lesz? Vagy az EQ beállítások nem a fülesben tárolódnak, és PS-en használjamúgyahogyvan?
EQ beállításokat lehet készen taláni mondjuk játékokhoz, vagy csak én tologathatom magamnak a csúszkákat? -
Bosco1978
tag
Szia. Fent vannak a gépen a filmjeim. A mozi stilust kedvelem és ezért is szeretném élvezni a őket. 4 k tévémmel van összekötve a pc-m. Néha játszom, néha filmezem, amikor a család és a kötelezettség engedi
Többnyire van dts a filmjeimben,.Nyitott lehet nem lenne jó mert a gépem a tv mellett van és ha nézi a család akkor zavarna engem de nem használtam még nyitottat. Mikor alszik a család akkor szoktam átülni a tv elé és filmezek. -
tomee007007
Topikgazda
-
weky
tag
-
Bosco1978
tag
Sziasztok. Nagy segitséget kérnék az itteni szakiktó

Fejhallgató csere előtt állok. Most egy cloud 3 wirelesst cserélek le. Játék alatt oké a hangzása de filmekhez, bárhogy állitom a gyári vagy az apo szoftverrel a filmek igen dobozos hangjuk van. Tudom a gamer fülesek nem erre valók de hifi fülesek nem rendelkeznek 2.4 ghz csatlakozással. Egyszóval,pc-n játszom és tv-n filmezek is ( a pct összekötöttek a tv vel igy filmezgetek kanapéról ). Ehhez keresek olyan fülest ami megfelelne ezeknek az elvárásaimnak. Nem hi-ress hangra vágyok csak minőségre.
Limitem 65000 ft
Előre is köszi a segitséget -
F.B.I.
veterán
Én nagyon tudom ajánlani a G522 - t. A mikrofon átlagon felüli, fiam használja, eddig semmilyen játékban nem észlelt problémát (Tarkov, Division2, Elden Ring, Space Marine 2 stb.).
Biztos vannak jobbak hangképben de az előző NOVA 7 szintjét simán hozzá, mikrofonban meg még nem hallottunk ilyet eddig.
-
weky
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: az eddig használt Logitech G PRO X headset-em sajnos 5 év után megadta magát, így keresem az utódját.
Beleástam magamat ebbe a fórumba, néztem hazai és külföldi teszteket és amire nekem, casual gamerként szükségem lenne és a Pro X utódja lehet azt -egyelőre- két típusra szűkítettem:
- Logitech G522 Lightspeed
- HyperX Cloud Alpha Wireless
Amire használnám: kizárólag gaming felhasználás, MMORPG-k , RPG-k és kooperatív mókák (Arc Raiders, Dune Awakening, Division 2, stb.). A vezetékes után vezeték nélkülire váltanék, a közép kategória felső szegmense nekem bőven és max. 100 ezer jó magyar forintot szánnék rá (még egy kicsit rá tudok dobni, ha szükséges
). Discordon elég sokat használom a voice chatet, így a jó mikrofon minőség fontos.
A kérdésem az lenne, hogy az általam megjelölt két típus közül nyugodtan választhatom bármilyeket vagy inkább más márkák és típusok között nézelődjek?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
atee
őstag
Egy próbát megér így. Köszi!
-
cyber86
őstag
-
tomee007007
Topikgazda
Turtle Beach Stealth 700 Gen3 most eu store-ban 170€, -10% elsőreges kuponnal.
-
Tyler Durden
addikt
Boldog Karácsonyt minden topiklakónak
-
RaGi91
senior tag
Csak pc-n használom. Én 50-es hangerőre lőttem be és windowson belül szabályzom alkalmazásonként. Így kb. 10-12 óra folyamatos üzemben merül 40%-ra a G Hub app szerint.
Mondjuk számomra teljesen érdektelen, hogy mennyire merül, ha kibír 1 napot, mert este úgyis a dokkolójára megy vissza, aminek amúgy elég gané a kialakítása (nehezen érintkezik megfelelően, sokszor igazgatni kell, hogy töltsön).
Boldog karit! -
cyber86
őstag
Sziasztok kellemes ünnepeket mindenkinek!
Volna 2 kérdésem azokhoz akiknek van Logitech A50-ese. Az egyik a hangerő beállítás megtartását elvileg meg kéne jegyeznie kikapcsolás után is nem? A másik, hogy nektek mennyire merül gyorsan?
szerk: ja meg egy olyan dologgal találkoztam, hogy kiléptem a játékból és utána eldobta a fülesemet a gép és olyan hangot adott a windows mint amikor lecsatlakozik az usbs eszköz majd vissza.
-
cikasz
őstag
Nincs ezzel szerencsém
Regisztráltam, lett is érvényes hűségkártyám, de így is azt irja ki, hogy : A kupon a kosárra jelenleg nem érvényes.
Pedig ki-be is léptem hátha... (az ár marja jó lenne pedig)szerk :
Az euronics botja ezt válaszolta a kuponkódra :
Az Advent23 kupon sajnos már nem aktív, ezért írja érvénytelennek. -
Horec
tag
-
cikasz
őstag
-
ericdrawen74
senior tag
Az Audeze Maxwellel a PUBG is sokkal jobb.

-
F.B.I.
veterán
Boldog Karit!
-
Gzula[HUN]
addikt
Viszont kívánok boldog karácsonyt!
Igaz nem gamer, de nekem egy Fiio FT3-at hoz a Jézuska. (Tudom, gyerekes, hogy már 3 hete a pincében erre vár - nem a Jézuska, hanem a fejes-, de akkor is...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
31200 - 31101
32219 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5462
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom hát-tal nem kezdünk mondatot de most még is.
Pc vel pik pak csatlakozott viszont a frissítés majd 15 percbe telt. Menüje egyszerű letisztult, a magam fajta földi halandónak sem bonyolult . Mivel én nem csak játékra hanem 70 %-ban filmezésre vettem igy persze egyből lecsekkoltam pár minőségi filmmel. Szép hangja van megállapítottam viszont rákapcsoltam a Dolby Acces progit és nagyon-nagyon jó lett. Végre van tér érzet,számomra tökéletes mozi élmény. Az első pár perc után azt vettem észre, hogy alig néztem a videót mert csak a hangra koncentráltam. Házimozimmal is szerettem snno filmezni de ez nekem élvezetesebb. Még nagyon sokat fogom álligatni, tesztelgetni . Egy ami még az a súlya, mivel igen méretes darab igy van egy kicsit érezhető súlya na de az én kamasz koromból kiindúlva, ami tartós az nehéz 😁 Játékkal még nem próbáltam de az is eljön.

Akkor ugyan ott tart. Gondolom 30.- án lekapcsolták a villanyt és talán holnap ránéznek, frissítik 8-9 re a szállítást.
BF6-ban hallom nagyjából mi történik kint, de az van felerősítve ami a környezetben történik.