- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-24 10:57 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalee
aktív tag
Úgy emlékszem, hogy a Fractal Scape-nek is van beépített mikrofonja.
-
Lalee
aktív tag
Jót tett a FW frissítés. Teljesen megszűnt a hangerő eltérés PS5-ön. A kiszakadt fejpántot megragasztottam szövetragasztóval, úgyhogy megint szeretem a Fractal Scape-t.
-
Lalee
aktív tag
Megcsináltam. Kíváncsi leszek, mert volt mikor 2 napig rendben csatlakozott a PS5-höz, de volt olyan, hogy délelőtt már újra kellett a dongle-t csatlakoztatni és délután megint. Aki nem tudja, a hiba az volt, hogy ilyenkor a bal oldalon hang kb. 80-20 % arányban erősebben szólt mint a jobb oldalon. Dongle ki és vissza megint jó lett. Viszont ezt szinte naponta kellett ismételni.
-
Lalee
aktív tag
Kipróbálom, mert nekem pont ilyen gondjaim vannak.
-
Lalee
aktív tag
Mikor megírtam a Fractal supportnak, hogy PS 5-n bekapcsoláskor néha a bal hangszóró kb. 80-20 % arányban erősebben szól mint a jobb és ki kell húzni és visszadugni a donglet, hogy helyreálljon, azt válaszolták, hogy ismerik és dolgoznak rajta. Ezen felbátorodna szakadásról készült képet elküldtem, de arra azóta sem válaszoltak.
Ami kicsit még szokatlan a fülesben, ha kikapcsol akkor külön-külön kell bekapcsolni a kettőt. Hogy érdemes használni az aksi romlás védelmében? Ha nem használom, de még elég sok van a bogyókban akkor is tegyem a tokba? Nem jobb csak ha már alig van benne kakaó? -
Lalee
aktív tag
Egyelőre semmi. Az Aqua-nál vettem, de ott most fennforgás van. Ha talán kinyitnak akkor személyesen viszem be és megkérem, hogy mutassa meg a fejhallgató rendeltetésszerű használatát.
Köszönöm a tippet a Steelseries artic gamebuds fülessel. Ma megjött és egyből a PS 5-re tettem. Nekem pont ilyen kellett.
Ez egy jó kis mindenes lesz nyaraláskor vagy egyéb máshol töltött időben. Frissítettem a fw-t és nyomtam a Division 2-t. Van értelme a különböző EQ-k használatára? Konzolon, laptopon és telefonon fogom használni. Vagyis játék, filmnézés és zenehallgatás. Aránylag kényelmes a rajta lévő harangot használom.
Egyvalami zavar csak, de ezt az összes fejhallgatónál is éreztem. A szívdobogást elég erősen hallom. Ez miért van? -
Lalee
aktív tag
Köszönöm a választ. Rendeltem egyet az Xbox verzióból. Amióta a Fractal Scape fejpántja kirepedt elment a kedvem tőle és bevágtam a szekrénybe.
-
Lalee
aktív tag
Köszönöm! Egy fejhallgatóhoz képest nem túl fárasztó a hang, mármint arra gondolok, hogy jól bent van a fülben? Szinte kizárólag a Division 2-vel játszom PS 5-ön, de van egy Xbox SX is tartaléknak.
Ilyen játéknál ahol percenként több száz vagy ezer lövés hangzik a fülben, nem durva? Gondolom a dongle a tv usb-be dugva ez sem működik. -
Lalee
aktív tag
-
Lalee
aktív tag
Sziasztok! Augusztus óta használok egy Fractal Scape fejhallgatót. Playstation 5-be van a dongle, laptophoz , pc-hez tv-hez meg bluetooth-on csatlakozik. A szövet fülpárna miatt vettem meg. Nekem a hangja megfelel, a mikrofont fel sem tettem. Gondom a PS-el van. Eleinte csak akkor fordult elő, ha bluetooth-ról kapcsoltam vissza a dongle-ra. Utána már általában 1-2 naponta ha bekapcsoltam a PS-t. A hiba, hogy ilyenkor a baloldali hangszóróból kb. 80-20 % arányában erősebb hang jön mint a jobboldaliból. Kihúzom a dongle-t és vissza akkor egyből egyforma a két oldal. Írtam a Fractal-nak és azt válaszolták, hogy tudnak róla és vizsgálják. Van aki PS-en használja és gond van vele?
A másik gond, hogy pár napja vettem észre a fejpánt belső oldala kb. 5 cm hosszan szétnyílt, kilátszik a szivacs. [kép]
Az Aqua-nál vettem. Küldtem e-mailt a képpel, de válaszként elhajtottak, hogy nem rendeltetés szerű használat miatt nincs rá garancia. Megragasztanám, de félek, hogy pár nap múlva máshol jön le. Tudtok ajánlani valakit aki ilyennel foglalkozik és mecsinálja? -
Lalee
aktív tag
Csak nem bírtam ki és megrendeltem.
Az AQUA-nál beesett 70 alá. -
Lalee
aktív tag
Van egy Topping DX3 Pro, abba megy az optikai kábel a tévéből. A fejes meg egy 5 méteres hosszabbítóval van csatlakoztatva.
-
Lalee
aktív tag
Évek óta vezetékes Sennheiser HD599-et használok. Főleg játék ( PS5, XSX ) és filmnézéshez. Az nyitott és rengeteg hang bejön, de már megszoktam. Cserébe nagyon kényelmes, nagy, plüssel borított kagylói vannak. Az RS 175 megfelelne a napi
használatomra, de félek egy új fejestől, ami bőrborításos. A hangzással nem tudok nagyon mit kezdeni, 47 évet lehúztam a lakatos szakmában. Nekem a flex hang az igazi.
Ezért is szemezek a Fractal fejessel mert szövet és puha. -
Lalee
aktív tag
Ne fájdítsd a szívemet!
Kicsit megragadott amit ajánlottál, a Sennheiser RS 175 és 195. Van tapasztaltod velük? Mi a különbség a kettő között? -
Lalee
aktív tag
Nagyon tetszik a fejes.
Hibának hozták fel sok helyen, hogy halk. Most olvastam, hogy kapott egy FW frissítést amiben ezt megoldották. -
Lalee
aktív tag
Az az igazság, hogy a Fractal Scape lenne a kiszemelt.
Nincs valami ilyen doboz külön mint az általad ajánlott fejeseknek van? -
Lalee
aktív tag
Szia! Köszönöm a választ, ezen még agyalok.
-
Lalee
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg a tv-re van kötve egy PS5, egy Xbox SX és egy Apple TV. A tv-be dugott vezetékes fejhallgatóval hallgatom mindegyiket, hogy ne zavarjam a másik szobában tv-ző feleségem.
Szeretnék egy vezeték nélküli fejest amihez van USB dongle is a bluetoothon kívül. Működne a dolog, ha a tv-be dugom z USB dongle-t és arról hallgatom az éppen használt készüléket vagy csak a bluetooth kapcsolat marad? Próbáltam egy régi bluetoot fejest így , de játék közben késett a hang, filmnézés közben elviselhető volt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB FHD+ IPS 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest