- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
30800 - 30701
32198 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-24 10:57 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
-
4nick8
őstag
van aki lát.

-
tomee007007
Topikgazda
Örőlök, hogy bejött a választás
Fiadnak is bejött, szereti? -
tomee007007
Topikgazda
-
public NMY
csendes tag
november közepén kerestem gyereknek új headsetet, (Fortnite, CS2, Valorant stb) a kettétört Nova5 helyett. Ajánlások, olvasgatások és legfőképpen tomee007007 (nagy tisztelet és köszönet a rengeteg tesztelésért, ötletért, ajánlásért
) tapasztalatai, javaslatai és telefonon segítsége alapján a BlackShark V3 Pro lett a nyertes. Én csak egy- két alkalommal próbáltam, azt is leginkább zenére, szerintem nagyon jól szólt, számítógépen a beállítások során a THX demo elég meggyőző volt :-)
Jó választás. -
allnickused
tag
-
4nick8
őstag
ezt csak úgy itt hagyom:

-
itldj
aktív tag
Köszönöm a gyors választ, meg is rendeltem.
-
tomee007007
Topikgazda
Szia!
Átérzem a helyzeted maximálisan
A Stealth 600 Gen3 még kb 3 órát van akcióban elvileg.
Hangban ütösebb lesz mint a Cloud, melegebb hangképet fog adni, jobb lesz a térhatása is.
A Nova 5-nél jobb, a 7-nél szerintem már nem.
Kényelemben közepes, pont egy kolléga irta hogy meglepően jó neki, tehát fejforma is válogatja, alapvetően rendben van a kényelem, nem lesz annyira füllesztő sem, mint a Cloud.
Ennyiért szerintem most nem kapsz jobbat, maximum 2,5-3x-os áron.Ha TB-nél regisztrálsz, kapsz majd egy -10%-os kuponkódot, az még lejön az árból, így 23.000 alatt lesz a vége.
-
itldj
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a PS5 mellől leváltani a Cloud II-őt, valami wireless megoldás lenne jó, ami nagyjából hozza ezt a szintet.
Gyerek miatt minimumra sikerült redukálni a játékra fordítható idpt, mert ha éppen nincs itthon / alszik akkor annyira hulla vagyok, hogy kedvem sincs leülni játszani, szóval jó esetleben heti pár órát használnám.

Kicsit visszaolvasva a TB Stealth 600 most egész szimpatikusnak tűnik ezzel a 65 eurós akcióval. (Azt lehet tudni ez meddig tart?) Ez nagyjából hozza a Cloud II szintjét? (hangzás, kényelem)
Ha jól sejtem ami ettől egy "fokkal jobb" az a SS Acrtis 5/7? (Addig ha nem muszáj nem mennék el árban) -
Remiel
őstag
ja fehéret... a lila nem volt akciós ugye

-
tomee007007
Topikgazda
-
duckload
aktív tag
Nincs.
-
Remiel
őstag
mondjuk én a PC verziót jelöltem ki de xboxox jött... ez elvileg nem lehetne gond ugye? mert egyelőre a szoftver nem látja... ja de, csak a gen 3 szoftvert kellett volna leszedni
-
Remiel
őstag
biztos... eddig a melóban egy JBL Q200 használtam, annál kényelmesebb (nekem) azt eladom és akkor kb a fele vissza is jön
-
tomee007007
Topikgazda
-
Remiel
őstag
na ideért... azért nem egy Delta II kényelemben, de teljesen kihúzva elmegy, 22.5k-ért teljesen korrekt cucc... a fülpárna lehetne fél centivel nagyobb, de nem tragédia

-
ericdrawen74
senior tag
Nem néztem.
-
tomee007007
Topikgazda
-
duckload
aktív tag
Szia.
Sidetone ki van kapcsolva, bt is ki van kapcsolva.
Ha bekapcsolom,ps en, olyan mintha szakadozna a kapcsolat, prittyeg, kattog, szakadozik és durván torz recsegős amikor hangosabb hangokat kellene megszólaltani.
Pc- nem volt gond bt vel, de kb be se kapcsolom sose.
Arctis nova 5 még rosszabb volt.
Érdekes van egy másik fejes, Hyperx Cloud Stinger Core, annál atomstabil a kapcsolat. Csak eddig ez a 2 arctis szarakodik.
Wifi 5 GHz en megy, egér+ bill nem rádiós. Szóval semmi nincs a közelbe ami zavarhatná a kapcsolatot.Nagyon csalódott vagyok a nova 7p gen2 miatt. Elég ratyi a hangzása így és még a fülemet is nyomja 20 perc után.
Logi A50 remélem kényelmesebb és jobban szól majd. -
tomee007007
Topikgazda
Ezt csak akkor tudnánk biztosra mondani, ha fej-fej mellett le tudnánk tesztelni a két verziót. Nekem Xbox verzió van, az remekül kezeli az Atmos-t PC-n és Xbox-on is.
De ahogy #30773-ben kifejtettem, szerintem lesz különbség, de csak minimális.
Mennyi most árban a difi? -
ericdrawen74
senior tag
Szia!
Engem igazàból az érdekel pc-n, befolyàsolja-e a jàték hangzàst, hogy playtation vagy xbox-os kiadàst vàlasztom, mert a dolby, dts szoftverek megvannak. -
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
Zenében nálam sem jön be az Atmos, inkább játékoknál, ott azért a térhatásban tud nagyot varázsolni.
Kíváncsi leszek én is az új modellre, az azonnali előrendelés lesz

De Quantum 950-et is novemberre ígérték, arról sincs azóta sem infó.
TB meg szerintem bármelyik nap droppolhatja a Stealth Pro utódját....
Hangos hónapok elé nézünk
u.i.: most már Alza is elkezdte forgalmazni az Audeze fejeseket, ők meg jók abban, hogy viszonlag hamar elkezdenek árulni új modelleket.
-
deathcrow42
addikt
Próbálgattam ám a Dolby Atmost, azért még simán kifizettem egy Tidalt is de nem volt meggyőző eddig.
Lehet van olyan mozi meg média ahol érezhetően jobb, de perpillanat a feature számomra olyan gimmicknek tűnik, mint OLED-nél a HDR ki-bekapcsolgatása a windows alól, mert van olyan játék, média, vagy zene, amely jól támogatja.
Simán Spotifyn zenét hallgatva nem kell az Atmos, és sokkal egyenletesebb teljesítményt nyújt a füles számomra, míg amikor az Atmos bekapcsoltam én negatív irányba hallom a hangminőséget - az ismert zeneszámaim nem szólnak olyan jól és ropogósan, tisztán mint ahogy megszoktam.
De ez személyes vélemény és tapasztalat, lehet valakinél az Atmos földrengető orgazmust okoz, nálam nem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És nagyon várom az Audeze 2-t, remélem tudnak pár QOL fícsört beletenni, és még picit jobbá teszik ezt a planar drivert. Eddigi legjobban szóló fejesem ever.
-
ericdrawen74
senior tag
Értem!
Köszönöm a választ. -
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
Működni fog, de nem annyira jól, mint az Xbox verzió.
Az Audeze azon kevés gyártók egyike, aki konkrétan megadja, hogy az Xbox verzió Dolby Atmos-hoz, míg a PS verzió Tempest 3D-hez van hangolva. Ez nem azt jelenti, hogy mondjuk a PS verzió nem fog működni Atmos-szal, csak vélhetően nem lesz annyira jó a térbeli elhelyezése, mint az Xbox verziónak.
Viszont PC-n pl. a Dolby Atmos Renderer appot, és a headtracking-ot mindkét verzió támogatja, tehát óriás különbség nem hiszem, hogy lesz. -
ericdrawen74
senior tag
Az Audeze Maxwell-nek van xbox és playstation kiadàsa az előbbi dolby tàmogatàssal. Ez azt jelenti, ha nekem megvan a dolby licence pc-re, akkor a playstationos verzió is megfelel?
-
tomee007007
Topikgazda
-
20ár
tag
Köszi, kipróbáltam, de nekem ez jobban adja egyelőre (R6-ban is). Holnap még tesztelem azért a tiédet is.

-
sixpak
nagyúr
Na, erre ránézek holnap, ty.
-
tomee007007
Topikgazda
Speranza lakosai, akiknek már sikerült egy (lila??) Atlas Air-t lootolni, azoknak itt a saját fejlesztésű footsteps kiemeléses EQ-m, moddolni ér saját ízlés szerint

Nem volt fáklyás menet....srácok, én ennél többet nem tudok kihozni az Atlas-ból az Arc Raidersben, hogy még a fegyverek is szóljanak valahogy és ne legyen full reverb az egész...u.i.: minden ezzel nyert meccsért jár nekem egy sör!
Végre mehetek vissza Fallout 4-ezni
-
andriskaa
csendes tag
Szia!
Köszi a választ. Pont a linkeld hsz-ed alapján került be az említett 2 füles a shortlistemre.
Ezzel a TB EU shop-os árral meg is vettél (az email-es sub-bal még rájött -10%), be is rendeltem a Stealth 700-at, nagyon kíváncsian várom. -
ericdrawen74
senior tag
Ezt is beletettem még a kalapba: Audeze Maxwell.
-
AcHanGE4
tag
Sajnos fénybeállítást nem találtam appból. Akkor majd max elrejtem valahova, bár így kicsit lényegét veszti, hogy pirosan villog a mute-nál, ami azért nem haszontalan

BT-nél a telefonról direkt szétkapcsoltam és nem is mondott be BT connected-et. Nemtom mi lehet, talán valami Shield Tv sajátosság. Mindenesetre rá tudok nyomni a gombra

-
ericdrawen74
senior tag
Volt egy ASUS THETA 7.1-em, annak imádtam a hangzását.
-
ericdrawen74
senior tag
Köszönöm a kimerítő választ. A V3 pro a frekvenciatartománya miatt tetszik a thx annyira nem hat meg az a 50 az immerzivitása miatt. Alszok rá párat. Amúgy a meleg valósághűbb hangot preferálom az pedig azt gondolom az A50 GEN 5.
-
tomee007007
Topikgazda
Vezetéknélküli vonalon a Blackshark V3 Pro-nál nem igazán van tisztább, szeparáltabb hangzású fejes, akkor legyen az a következő, remélem jobban be fog jönni, de ha az sem lesz nyerő, akkor szerintem az Atlas sem

Cyberpunk-ra visszatérve, egy kis svéd-csavar

Synapse-ban már ugyan úgy nekem sem hozza be:
De nézd csak mi történik, ha belépsz abba a külön fizetős THX-be, amit lemondtál

Nem csak hogy a THX-et felhozza, hanem külön a Environmental módot, ami a THX csúcsa
Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek...Szerintem a fizetős THX-et rakd vissza a pár napos próbaverzióba, tesztelgesd, megér-e ennyit, de ha letelik a próbaidő, azután ne vedd meg rögtön - ha beválik, akkor sem - , lehet, hogy engedi tovább is ingyen használni

-
F.B.I.
veterán
-
4264adam
nagyúr
Fallout4-re összpontosítok a megválaszolásnál mert ezt használom 90%-ban:
Haptic nélkül szegényes a basszus az FT1-hez nézve, használatával pedig minden egyes tölténynél aktív volt a rezgés és 2 óra használat után inkább zavart mintsem immersive élményt adott volna, ezt te is megtudod nézni mert a V.A.T.S kijelölt ellenfelek közötti ugrálásnál is 1 nagyot ver a fejemre a hang
nem jó értelembe, és nem számít az erősség 1-en sem mondom kellemesnek .- Amikor haptic off és csak stereo mod aktív (spatial audio OFF), szebb az egész hangkép de még mindig nem FT1 tisztaság.
Ha pedig nem kell a haptic akkor mehet a Kraken V4 Pro vissza az EMAG-nak.Haptic Off és Spatial Audio On résszel sem annyira szépek a hangok olyan mélyen ül az egész hangkép, másabb mint a Stereo, de ez lehet csak a Fallout4 motor hibája.
Mivel a haptic nem nyerte el a tetszésem több óra után így a CP2077-et sem tesztelgettem tovább, pár óra és már nem tetszett a minden lövésre való rezgés + a fülem szorítása. FT1 kellemesen körbeöleli a füleim a szövetpárnákkal.
Következő versenyzőt megfuttatjuk haptic nélkül, de maradunk THX mellett. Ha az sem tetszik, ráfogok próbálni a Turtle Beach Atlas Air-re.
Razer ügyfélszolgálat viszont 10/10. Már vissza is érkezett a 25 EUR a számlámra.
-
Sonja
nagyúr
-
tomee007007
Topikgazda
-
4264adam
nagyúr
Nekem is ez fordult meg a fejembe. Fallout 4 miatt pedig a haptic-ot el kell engednem így a BlackShark V3 Pro-t fogom megvenni. Kint is annyiba kerül mint itthon, szóval azt itthonról veszem Alza és ott is eltudok állni ha mégsem tetszene. Utána ígérem nem zavarok többet a keresésemmel
Rátudok, hogy jó nekem a stereo de addig is minden lehetőséget kipróbálok. -
tomee007007
Topikgazda
-
ETOM
addikt
-
4264adam
nagyúr

Nekem ezeket mutatja, ez alapján nem hozza ki a szoftver. Csak az online listában látom.
-
tomee007007
Topikgazda
-
4264adam
nagyúr
Valóban,én voltam csupán vak.
Kíváncsi vagyok neked az Appban felhozza-e magától.
RTINGS-en olvastam, hogy Semi- Open
-
tomee007007
Topikgazda
Ami THX-es az azzal fog jobban szólni, ami Atmos-os, az Atmos-szal.
Az Atmos univerzálisabb, az nagyjából mindenhez jó. A Razer fejesek alapból tudják ugye a 7.1-et, az alapvetően kb egy szinten van az Atmos-al. Ahol van THX, az viszont veri az Atmos-t. De ez fejes függő is.Nézem egyébként a Cyberpunkot, mert nem hagy nyugodni, én vagy 40 órát raktam bele PC-n THX mellett (egy két hónapja csak xbox-on és Switch2-n tolom)

A minősített játékok között is ott van
Most éppen viszatelepítem, megnézem mit mutat a rendszer....Szerk.: nem, az A50 is teljesen zárt

-
Mephike
őstag
Wicked Cushions párnákat javaslom. Nekem is ez van itthon a Nova7 fejesemen, mert jobb, mint a gyári megoldás.
Gyári oldal.
Magyar bolt.
Videó. -
4264adam
nagyúr
Számít a kettő közül valami különbségnek, hogy THX vagy Atmos támogattságú a címekhez?
A logitech A50 az félnyitott lenne? Semi-Open-nek találom meg. a BS V3 Pro pedig Closed Back
-
duckload
aktív tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni?
Adott egy Steelseries Arctis Nova 7P gen 2 fejhallgató.PS5 ön folymatos kattogó, recsegő, hang jelentekezik. Olyan mintha torzítana a basszus és a magas. Serceg, cincog, mint amikor felhúzod nagyon az EQ-t valamelyik frekvencián.
BF6 ban például amikor robbanás van, redesen ilyen distorsion jelentekezik.Most pc-n próbálom, Clair Obscur- nál is hasonló a probléma.
Minden EQ Flat en van, reseteltem, gyári beállítások.
Van aki még ilyen fejest használ? Esetleg van valmi rejtett setting akár windosba?Astro A50 úton van de akkor is degesítő ez így, nem lehet vele valamit kezdeni?
Iponnál vettem lejárt a 2 hét már nem tudok elállni sajna, egy Nova 5P már visszament mert azt hittem hibás, erre ez ugyazt produkálja, mind ps5- ön mint PC-n :SSegítséget előre is köszi.
-
tomee007007
Topikgazda
Szia!
A topikban vissza tudsz keresni, többször írtam mindkettőről, de egymás mellé rakva sem egyszerű a döntés, nekem jelenleg nagyjából ez a két kedvenc fejesem, szóval nem egyszerű a válasz sem

Anyaghasználatban, összeszerelésben mindkettő első osztályú, nem igazán tudok egyikbe sem belekötni.
Kényelemben nagyon jók, a V3 Pro-nak talán kicsit nagyobb szorítóereje, az A50-nek pedig puhábbak a plüsspárnái. Itt valamivel az A50 győz.
Hangizoláció, ha számít, az A50 nagyjából semmit sem szűr se ki, se be, a V3 Pro-nak alapból jobb a passzív zajszigetelése, amihez társul még egy jó ANC is, szóval itt fölényesen nyert a Blackshark.
Funkciókban mindkettőnek van PC-s, és mobilapp-ja, ezen a téren szerintem jobb a Razer, bár az A50 parametrikus EQ-val rendelkezik. Egyidejű BT+2,4 GHz-es kapcsolatot mindkettő tudja. A Blackshark jóval mobilisabb, bár neki is nagyobb hordtok kell, az A50 csak a töltős DAC-jával működik egy légtérben, még a BT is. Aksiidőben a V3 Pro fölényesen jobb, ahogy hatótávolságban és "hangkésésben" is (13ms vs 25-28ms, bár ember legyen a talpán, aki ezt a különbséget észreveszi)
Mikrofonban nem vagyok nagy szakértő, de szerintem azzal senki sem vitatkozik, hogy jelenleg gamer fejeseknél a legjobb mikrofonja a Blackshark V2 Pro, V3 Pro és Logi A50-nek van, tehát ebben kiegyenlített a két fejes.
És akkor végezetül jöjjön a hangzás, ami szerintem igazán vízválasztó: teljesen más a két karakter. Nem sok fejes van ami ennek a kettőnek megközelíti a basszus-erősségét, mindkettő lehengerlő, az A50 mélyről jövőbb, öblösebb, a V3 szeparáltabb, jobban elkülöníthető. És ez az ami a két fejes közötti legfőbb különbséget is adja: az öblösség és a szeparáltság: az A50 hangkaraktere nagyon immerzív, teljesen moziszerű élményt ad, tényleg magába szippant a hangzás játék közben. Ezzel szemben a Blackshark inkább analóg módon precíz, és minden egyes hangfrekvenciát olyan tisztán, elkülöníthetően kezel, mint nagyjából egyik másik gamer fejes sem.
A középfrekvenciák részletessége nagyjából egyforma, az A50 kicsit ropogósabb, a V3 természetesebb. A felső-közép és magas tartományok az A50-nél melegebb tónusúak, a Blacksharknál akár nagyon hidegre, fémesre is állítható. A térábrázolás mindkettőnél nagyon jó, az A50 inkább természetesen, jó értelemben vetten tömör, a V3-é szellősebb, precízebb, ahogy a pozícionálás is. Hangtér mérete közel egyforma.Online fps-ekhez szerintem jobb a Blackshark, a storygame-ekhez az A50, de mindkettő nagyon jó alapvetően minden műfajhoz; a hangstílus a kérdés, melyik áll közelebb az ízlésedhez

-
ETOM
addikt
HP HyperX Cloud II-n elhasználódott a gyári párna, de volt hozzá egy plüss szerű erre cseréltem. Ezel meg hangja valahogy nem tetszik. Hol érdemes venni rá valamit ami jó?

Ezt is használom néha még a PLYR 720 mellett.

-
tomee007007
Topikgazda
Igen, ahogy #307374264adam is írja rezgéssel.
Pl. a Kraken V4 Pro-ban összesen 5 vibramotor dolgozik, kettő-kettő a fejhallgató házakban, egy a fejpánt tetején. Egyénileg be tudod állítani, milyen hangfrekvenciáknál kapcsoljon be, ezek ugye alapvetően basszustartományban működnek, de bármelyik frekvenciára be tudod állítani, akár magasra is. Amikor van pl. egy robbanás, a fejes a beállított frekvencia szerint rezeg a robbanás bübörgő hatását imitálva. Nem csak az erősségét de az irányát is onnan érzed, azért is van benne ennyi motor, tehát, ha a fejed felett robban fel mondjuk egy helikopter, akkor a fejed tetején érzed a rezgést-robbanást. -
tomee007007
Topikgazda
Nova Pro-t nagyon szeretem a tényleg egyedi, karakteresen ropogós hangszíne miatt, jó az immerzivitás, térhatás, mondjuk az Atlas Air-hez képest jobb a középfrekvenciákon, részletesebb, de az Atlas pontosabb a pozícionálásban, hangtérben pedig a legjobb.
Maxwell is nagyon karakteres, immerzív fejes, talán középen a legrészletesebb, de nekem pl single player fps-ekhez nem a kedvencem, nekem túl melegen kezeli a magas hangokat, fátyolosnak hat, és a térábrázolása, pozícionálása sem túl jó a többi felsőkategóriás fejeshez képest.u.i.: érdekes a görbe a Virtuoso Max esetében, közel sem annyira V karakter élőben mint a görbén, középen pedig a Maxwell után kb a második legrészletesebb, és leginkább kiemelhető.
-
tomee007007
Topikgazda
Szia!
Nova 7 Gen2 vs TB Stealth 700 Gen3-ról itt tudsz részletesebben olvasni. Szerintem CS-hez a Nova-nak jobb lesz a footsteps kiemelése, a 700 Gen3-nak viszont a pozícionálása.
HyperX Cloud II Core-al nincs tapasztalatom, csak Cloud III S-el, CS-hez szerintem nem annyira jó mint a fentiek, de mikrofonban erősebb lesz.
A Turtle Beach Stealth 600 a 700 kistesója, nagyon hasonló hangképpel, de 700 ezért eggyel feljebbi kategória hangminőségben, de most mindkettő nagyon jó áron van a mai nap végéig TB eu shopban.CS-hez kiváló lenne még az AceZone Blaze, és A-Spire Wireless, de ebből csak az előbbi fér bele a keretedbe, azzal viszont nincs tapasztalatom, az A-Spire-el viszont vannak minőségbeli gondjaim, ez ügyben jelenleg egyeztetés folyik a gyártóval.
-
sixpak
nagyúr
Ok, bármikor.
-
tomee007007
Topikgazda
-
sixpak
nagyúr
A basszusba én sem csalódtam, pedig aggódtam miatta, a félig nyitott konstrukció miatt, hiába írta a kedves topikgazda, hogy jó lesz a basszus.
De tényleg nagyon részletes és erős, még nagyon alacsony frekvenciákon is.
Pedig a zenehallgatós szobámba, 10m²-en van 12 inch-es SW és egyéb dolgok, szóval igénylem a basszust, de nem csalódtam.
-
tomee007007
Topikgazda
Jajjjjaj programban vagyok de mindjárt érkezem
-
Spet
addikt
Köszönöm a segítséget, így jól működik.
Most viszont szeretnék egy kis equalizer segítséget kérni. Sajnos CS2-ben nem igazán hallom a lépéseket, viszont a robbanásokat túlontúl is
Szeretném valahogy elérni a nagyon steril hangzást vízhangon nélkül.
-
4264adam
nagyúr
pontosan, és ha kikapcsolod hiányos a tartománya.
-
deathcrow42
addikt
tomee007007 meló van!
-
ericdrawen74
senior tag
Üdv!
A LOGITECH Astro A50 Gen 5 és a RAZER BlackShark V3 Pro közt vacillálok. Elsődleges szempont az kompetitiv FPS, BO6, ARC RAIDERS, PUBG, de egyjátékosban a S.T.A.L.K.E.R. 2 és a STARFIELD is megy.
Melyiket ajánlanátok? -
deathcrow42
addikt
-
4264adam
nagyúr
A Fiio FT1-et gondoltam leváltani mert zenét nem hallgatok viszont annál többet Fallout4-ezek és Cyberpunk2077. Tehát nekem nincs Multiplayer, de gondoltam a mai PC játékok már lehet jobbak a 7.1 és hasonló térhangzású fejesek vonalában mintsem a bevált 2.0 stereo fejesem.
Innen indult a keresgélés.
Kiderült, hogy a THX licensz két cégnél van meg "Razer és SkullCandy". Ezért maradtunk a Razer vonalon és innen jött hogy létezik Haptic amit valaki vagy szeret vagy nem ezért esett a választásom a Razer Kraken V4 Pro-ra. Külföldről 124k-ért jó vétel volt.Amikor megérkezett további utánaolvasásra derült ki, hogy a CP2077 nem is THX-es és a Haptic listában sincs benne. De az első 1-2 óra használat tetszett.
Tegnap 4 órán át volt a fejemen és nem győzött meg, a kényelem sehol nincs az FT1-hez nézve és mivel a Fallout4-ben már zavaró a haptic működése így nem maradhat, visszaküldöm hétfőn.
A haptic az első órban újdonság, majd minden fegyverelsülés töltényenként után már zavaró, nélküle pedig nem teljes a basszus rész.
Szerencsére él a 14 napos elállás mert nem itthon vettem.
Haptic nélkül szegényes a basszus ha az FT1-nek nézem az utódját.Nem egyszerű a feljebb lépés mert a HyperX Cloud II-m is jó volt és most a Fiio FT1 is.
Topping D10s + L30 DAC+AMP-ről használom így a lánc teljes. -
Tyler Durden
addikt
-
knoxhu
senior tag
Bocs, azt nem találtam meg pontosan mit is keresel, pedig sokat vissza mentem a beszélgetés szálán.
Én kifejezetten a footstep audio hallgatóságára, pontosabban FPS játékhoz kerestem fejhallgatót. Millió teszt olvasás és nézés után, végül a beyerdynamic DT 900 Pro X-re esett a választás. Nem tudom mennyire sürgős a vásárlás, az enyém valószínűleg a jövő hét végre fog ide érni, ha tetszik amit találsz róla akkor szívesen teszteltek neked vele!
GadgetryTech szerintem is egy kiváló csatorna, nem kisebbítve ezzel a topik gazda szakmai tudását, mert olyat ritkán lát az ember, hogy valaki annyira alaposan és becsületesen segít itt prohardven mint tomee007007.
Amikor már lényegében eldöntöttem hogy ez a fejes lesz, azért fel dobtam a kérdést neki Discordon, hogy amúgy ő mit mondana legjobbnak online FPS játékokhoz:
-
20ár
tag
Nekem pénteken jött meg az Atlas Air, egyszűrűen imádom. R6, Arc Raiders és BF6 játékokban próbáltam egyelőre, mindent tisztán hallok vele. A "Superhuman Hearing" funckió nekem mondjuk nem vált be, de kicsit tekergetve az EQ-t minden oké.
Csináltam presetet zenéhez, videókhoz is, nekem nem kevés a basszus, úgyhogy jól döntöttem.
-
4264adam
nagyúr
[Felpakoltam elég sok frekvenia görbét a Fiio FT1-hez nézve]
Audeze Maxwell közel áll hozzá, ha jól értelmezem a görbéket de javítsatok ki:Footstep: 1-4kHz közötti szakasz-t kell nézni
Ezeken persze az EQ javít.
-
4264adam
nagyúr
Erősen gondolkodom kipróbálás szintjén a nyitott világ felè, Atlas Air

Nova Pro-t hova sorolnád? -
tomee007007
Topikgazda
Ami tisztán hangminőségben felveheti vele a versenyt, az a Corsair Virtuoso Max. De ha a Kraken nem vált be kényelemben, a Max biztosan nem fog.
A Blackshark V3 Pro ugye jobban szeparálja a hangfrekvenciákat, mint a Kraken, tehát ilyen szempontból tisztábban fog szólni.....
Ha nyitott szóba jöhet, akkor még az Atas Air lehet jó, annál nincs kényelmesebb és a hangzás is felsőkategória közeli. -
4264adam
nagyúr
Ugyan kérlek, én köszönöm, hogy támogatsz
Majdnem jó lett de annyi a feature benne, hogy hosszabb távon már nekem hátrány volt. 3 óra folyamatos használat mellett a fülkagyló rész kicsi neki és nyomja a fülem, az
FT1 pedig kényelmesebben körül öleli.
Nézelődhetünk, biztosan nehéz lesz az FT1 felé menni,
ezért gondoltam a BlackShark V3 Pro-t mert tiszta és haptic mentes. Mire gondolsz még ha a 120k-s ársáv alá nézelődünk? -
andriskaa
csendes tag
Sziasztok,
új fejhallgatót keresek, a jelenlegi, kissé elnyűtt, vezetékes HyperX Cloud II helyett.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
FPS játékok (első sorban CS2), illetve meeting-ek, ha home office-olok.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Max. 70k (egyébként 40-50-ről indult, de miután olvasgattam itt, volt 1-2 ami megtetszett és inkább 60-70k körüli)
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezeték nélküli.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Circumaural.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos, általában barátokkal játszunk, úgyhogy nem árt, ha normális a miki.
(6) Milyen hangzást vársz?
Nem értek hozzá, így annyit tudok írni, hogy olyat, ami jó a gaminghez.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
2,4Ghz USB, a Bluetooth nice to have
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Mindegy
Amiket néztem:
- HyperX Cloud II Core (alapból ezzel indultam neki a keresésnek, mert egy barátom ilyet használ, és neki bejött + kialakításban kb. ugyanaz, mint a mostani, csak wl)
- SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2
- Turtle Beach Stealth 600
- Turtle Beach Stealth 700
Tudom, hogy van szórás itt a fülesek között, de ez sem segíti a döntésem.
Köszi! -
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
-
Madn!ght
addikt
-
Peetey91
senior tag
Megjött hozzám is a Stealth 700.
Egyelőre a firmware update volt meg, aztán jön az ismerkedés. Elég kényelmes, szemüvegben sem nyomja a fejemet. Érdemes valamit a Swarm II-ben, vagy a Win-ben állítani, hogy a legtöbbet ki lehessen hozni belőle? Próbáltam visszakeresni, ezt az EQ beállítást találtam, továbbra is ez az ajánlott? Arc Raiders és Wukong fog pörögni mostanában. -
F.B.I.
veterán
-
hubip
csendes tag
-
hubip
csendes tag
Csütörtökön megkaptam a fejest! Valóban kellemes csalódás ez a vezeték nélküli technológia, nagyon jól szól.
Telefonnal is tökéletesen működik. (még majd a PS-sel kell kipróbálni valamikor) Ami a legfontosabb, a barátnőm is elégedett.
Még egyszer, köszönöm az ajánlást, és a segítséget.
-
4264adam
nagyúr
Sajnos nem marad a Kraken V4 Pro, ma délelőtt volt időm használgatni. Nem éri el az FT1 szintjét és kényelmét, mivel a Haptic zavaró Fallout4-ben így elállok a vásárlástól.
De nem szegte kedvem a keresés.
Ha visszaérkezett az összeg befogom rendelni a BlackShark V3 Pro-t.
Elengedjük a Haptic-ot de megmaradunk a THX igény mellett.Nem a modok okozták a zavaró rezgést, legalábbis nem a hang modok hanem a fegyvermodok alap frekvencia hangolása, azt pedig cserélni nem tudom.
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
Örülök, hogy jól sikerült a választás
Igen, mostanában a futárok raktáraiban megy a halmozódás, ilyen ez a csúcsidőszak
Minél magasabb a hang, annál nehezebben oltja ki az ANC, ez sajnos mindenhol így van, de ha ez vígasztal, a 400 ezres Focal Bathys-nek sem jobb az ANC-je, talán csak a Sony XM6-nak vagy a Bose QCUltra 2nd Gen-nek.
De gamer fejes szinten az most a legjobb, bár még adós vagyok egy AceZone vs Stelath Pro összehasonlítással, de külön-külön próbálva szerintem a Pro lesz a győztes.
Nekem az ANC kb 80%-ra van állítva, felette már érezhető a nyomás számomra.Dokkoló ilyen, bár lehet, hogy appból tudod állítani a fényerősséget, de elképzelhető, hogy keverem a 700-al.
BT csatlakozásnál nem lehet, hogy a telefonodhoz (is) csatlakozott egyidőben?
-
tomee007007
Topikgazda
Nova 7-ben van legbelül azt tudtam, az 5-öt meg közben eladtam, de abban nem emlékszem, hogy lenne

A RiG 600-at mondanám még, de legeslegbelül abban is van műbőr, bár nem érinkezik a füllel, csak ott van, ahol belül a párna egymásba hajlik.
Hozzá teszem, most elővettem asszonypajtás Vibe-ját, és abban is ugyan úgy van műbőr, mint a RiG-ben.Itt szeretném megjegyezni a Tisztelt Topiktársak felé, mielőtt hátrányos helyzetű megkülönböztetésben lenne részem, hogy én próbáltam az asszonynak valami rendes fejest adni, még a Nova 5-öt is neki adtam volna (annál jobbat azért nem
, de neki ez a csoda-logi-vibe kell
Ami szerintem egyébként borzalmasan rosszul szól mindennel
-
kchryss
veterán
Megrendeltem a Delta II-t.
Jó leárazások vannak ebben az időszakban. Ha valaki rámenne az akciókra megcsinálhatná hogy berendel 10 féle fejest, megtartja azt amelyik legjobban tetszik neki, a többit pedig eladja kis felárral. Talán ki lehetne hozni úgy hogy kb ingyen lenne az amit megtart.

-
AcHanGE4
tag
Nagy nehezen megérkezett végre a TB Stealth Pro. 1 nap nemzetközi utazás, majd 8 nap Budapesten dekkolás után hajlandó volt kiszállítani DPD

Rögtön az összeszerelés meg a súly a minőségről árulkodott. Ahogy felvettem elsőre már érezhető is volt, hogy mennyivel jobban hangszigetel úgy alapból bekapcsolás nélkül is, mint a Nova 7.
Ha már hallagtok is valamit benne, úgy már szinte teljesen el is tűnik a külvilág. Próbáltam kis gamingot, zenét, youtubet, filmet. Nagyon jó hangja van, zenében mintha sokkal több mindent hallanék, mint a Nova 7-el, de nem nagyon van vájt fülem ehez
Az ANC-t még próbálgatom, de valahogy az hittem, hogy nagyobb durranás
úgy érzem, hogy passzívan csinál legalább annyit a fejes, mint amit az ANC tud. Ahogy észrevettem a mélyebb hangokat tünteti el elég jól, a magasabbakkal annyira nem tud mit kezdeni. Ez ilyen szokott lenni?Azzal lehet valamit kezdeni, hogy a dokkoló ne villogjon állandóan zölden, ha nincs bekapcsolva a headset?
Kicsit fura volt, hogy csak 1 bekapcsoló van rajta, ami egyszerre kapcsolja a BT-t meg a 2.4Ghz-t. Telefonhoz és laptophoz rögtön visszacsatlakozott, de valamiért a Shield TV-hez nem. Pedig az csatlakozottnak írta, de nem jött hang, csak ha kézzel rányomtam, hogy csatlakozzon rá. Ilyennel találkozott már valaki?
tomee007007 köszi még1x a tanácsot!.
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
Igen, utolsó percekben vagy
Mindegyik nagyon jó áron van most...
A 700 70-80ezer szokott lenni, Delta 90, Corsair 120-150ezer
Hangminőségben, részletességben, hangtér kialakításában, pozícionálásban, immerzívitásban a Max lesz a legjobb - készítettem egy összehasonlító tesztet pár hónapja, vissza tudod keresni - , és mikrofonban is, de a kényelem kérdéses, mennyire fog Neked beválni, elsőre szokni kell, nálam minden további nélkül elvan a fejemen 2-3 órát egyhuzamban.
Delta is fantasztikusan szól, ha a természetes hangzás híve vagy, és messze ez lesz a legkényelmesebb, a hangtér itt a legnagyobb.
A 700 pedig igazi meleg hangzású, inkább mély orientált, dinamikus.Az árkülönbségek kb tükrözik a hangzásbeli teljesítményt, hangminőséget is.
Én biztosan a Virtuoso Max-ot választanám, de nekem a hangzás az első, minden más csak sokadlagos
-
Ibrron
csendes újonc
Csak megrendeltem végül az A50-et. Elvileg 3-án érkezik. Remélhetőleg beváltja a hozzá fűzött reményeket és hosszú-hosszú ideig jól szolgál.
A Hyperx Cloud-oknak ugyanakkora a fülpárnája? Az I-re nincs találatom. Tudom, hogy hülyeség, de ilyen rongyosan nincs szívem eltenni, tartaléknak azért megtartanám.
Előre is köszönöm. -
kchryss
veterán
Na most már ideje lenne döntenem.
Melyik éri meg most legjobban ezek közül:
Corsair Virtuoso Max - 92e ft-ért
ASUS ROG Delta II - 70e ft-ért
Turtlebeach Stealth 700 Gen 3 - 52e ft-ért -
4264adam
nagyúr
Szinte teljesen jól dolgozik a Haptic, Igen a Chroma-ban van a Sensa de ott is egyszerre állítódik a kettő ha a "Sound to Haptic" eljáráson van, Sensa HD-be kapcsolva pedig szürkévé is válik a beállítási sáv, gondolom mert az adott játék szoftverre bíz minden értéket.
Valóban jobban bejön a "Custom" EQ-d mint a "Game".
Fallout4 esetén viszont egy gondot meg kell oldalni: Ha a V.A.T.S-ben lépegetek jobbra balra illetve a fegyver lövedékbecsapódásoknál nagyon természetellenes mély hang kreálódik, nem tiszta a hang. Aztán, hogy ez a Reverb vagy JSRS mod, vagy a lövedék becsapódás hangmod vagy ámblokk a régi játékmotor miatt van még nem tudom. Haptic nélkül marad rendben. -
tomee007007
Topikgazda
-
tomee007007
Topikgazda
A Sensa külön appban van, talán a Chroma-ban?
Este megnézem...nekem csak a Silent Hill 2, ami Sensa kompatibilis
A Game mód ugye alapból gyengébb haptikával dolgozik, tehát ha mondjuk 2-es szinten van a haptika, a Game módban kevésbé lesz erős a rezgés, mint az összes többiben ugyan ezen a szinten.
-
tomee007007
Topikgazda
Menő lett az új arcképed
Új hozzászólás Aktív témák
-
30800 - 30701
32198 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) tapasztalatai, javaslatai és telefonon segítsége alapján a BlackShark V3 Pro lett a nyertes. Én csak egy- két alkalommal próbáltam, azt is leginkább zenére, szerintem nagyon jól szólt, számítógépen a beállítások során a THX demo elég meggyőző volt :-)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)