- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfwood132
csendes tag
válasz
wolfwood132
üzenetére
-
joshua7
veterán
Akkor már részleteket is írhatnál.

Sondi'tugya'1986: kolléga, te már príviben is rengeteget értetlenkedtél... De mivel birkatürelmem van, ide is leírom, h Nvidia kártyáknál nem lehet (jelenleg) manipulálni az opcióval, így ott minden default fut. Másrészt nem tudom milyen 64x-esről beszélsz, mert ezt linkelted be, ami alkalmazás szerintit jelent, nem force-olt 64x-est, ugyebár?

-
DeaTHeX
tag
~2500 pont jó a lenti konfingommal??
-
miresz
veterán
Update:
[/L -
Alister71
nagyúr
válasz
pengegyerek
üzenetére
Szép az a superbar
, procin tolj még, 400x8-ra minimum. -
Sondi1986
addikt
Én csak arra lennék kiváncsi hogy sok ember honnét veszi NV driveren be van kapcsolva a tesszelláció?
Mert az AMD kártyán bekopcsoljuk a tesszellációt akkor nem egy súlycsoportba vannak az egykategoriás NV-kártyákal! De ha kikapcsoljuk akkor meg fordítva!
Mert ez én eredményem csak akkor tették ki ha a tesszellációmat feltóltam 64x-re!
Modjuk a NV driver meg lehet hogy 16X megy a tesszelláció! Ki tugya!!! -
04ahgy
nagyúr
Elég sok eredményre nem mernék mérget venni, hogy 100% "tisztán" készült.
HGyu
-
gyurczy
őstag
Feszegetjük a határokat: 5576
-
wolfwood132
csendes tag
válasz
wolfwood132
üzenetére
-
{Zodiac}
senior tag
arra született megoldás, hogy kikapcsolt tess.-el ne kerüljenek fel eredmények?
-
Milka 78
nagyúr
-
-
helkis
veterán
válasz
Milka 78
üzenetére
a nb-clocknak kéne pakolni, az sokat tud dobni a procierőn.. vigyázz, az nb-fesz nem lehet nagyobb mint a proci fesze, max ugyanannyi.. 1,4-1,45v-al már 2800-2900mhz-et kéne tudnia.
és úgy nangyot is gyorsul a proci, vagyis a physx score több lesz, meg talán jobban kihajtja a karit is.. a HT-t felesleges tuningolni, jobb ha 2000-2200-körül marad, csak instabillá teszi a gépet ha túl magas..
illetve az a 6gb ram hogy van elhelyezve? jobb lenne (tuningolhatóbb) szvsz ha csak 4gb lenne benne 2x2gb dualchanelben.. -
-
APC ADAM
tag
Sziasztok!
Toltam 1 alap órajeles tesztet is:5312 -
Csabee.
nagyúr
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Hátez? Nem fut szinte semmi.(MSN, xFire)
Workload Single init returned error message: Full-screen mode is unavailable. Close all background programs.
-
Alister71
nagyúr
Egy kis javítás: klikk
Csabee.: nem alap beállításon futtattad, így nem tudni.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Sondi1986
üzenetére
És még is kevesebbet kapnak a procira,mert simán csak szorzóval tolják,ami ugye nem hoz akkor gyorsulást mint ha "fsb"-vel húzod
A HT-s mókát kipróbálom,de ide nem rakom be,mert nem szabályos...Hajdi:Szép az a pontszám a procira...kissé irígykedek
Nekem 4010mhz a vége az adott feszen,de följebb meg nem merek menni.A hűtő bírná,de a lap már máskérdés.Égettem már át lapot 
-
Sondi1986
addikt
Na még egy picit húztam! A gpu-n 15Mhz-et a cpu-n meg 20-at, ez sült ki!

-
Sondi1986
addikt
válasz
Milka 78
üzenetére
Nézegettem hogy kikkel szembe vagy lemaradva és azt vettem észer hogy magasabb Mhz- járatják a prociaikat mint te, azért vagy lemeradva. Te is úgyan úgy kikapcsolhatod a tesszellációt!
Hajdi : Szerbusz ipon kolega (UndeadBoy)! Iponra felteted ezt az eredményt?
Eszméletlenül felhúztad a procidat én 4000 fölött lefagy a 3d márk11! -
Hajdi
senior tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Physics Score
5295
Combined Score
5000
(Azt hiszem ennyi volt)--------------------------------------------------------------------------------
Köszönöm! Végre egy pozitív jellegű kérdés a procim felé!

Este próbálgattam 4.5GHz-en is, de az istennek nem akarta az igazat. 1.52V-nál pedig több feszt nem szivesen adok neki, mert nem tudom megbírkózik-e vele a kis Hyper 212-es. -
Sandrew
őstag
Ejnye benye
nVidia-nak gondolom mégjobban megy
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Sandrew
üzenetére
Ehez képest?
Egy férfias lépéssel tolj neki 1.52v-t és ha szóljon az a proci! 
SzlobiG: Persze mer átjárok toborozni a Vantage topikba!

MZsoltee: Menyit kaptál a cpu-ra?
-
Nagyon beindult a topik pár hete alig írt be valaki. Biztos a lista megléte miatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sondi1986
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De ha lejebb görgőzől, ótt találsz tőlem 11.5 driver 5590pontosat
De visszatettem a 11.4-et mert úgy éreztem ezzel többet kapok!
Az a legnagyobb próblémám hogy itt a nyár elég meleg van és nem tudom arra az értékre felhúzni a kártyát amin télen ment 1032/1228 most csak 1000/1225, ha 1000-fölé megyek akkor becsikozódik a kép és utána meg lefagy, egyszóval tulmelegszik! -
Sandrew
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Táp nem bírja

-
Sandrew
őstag
Akkor jó

Proci 4600-on járna előrébb lennék?
-
miresz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi! A multkori 11.4-es prewiev-ról a végleges 11.4-re való frissítés után volt egy kis bugom,mert mindegy mit állítottam a tessaláción akkor is mindíg ki volt kapcsolva,és akkor volt nekem is hasonló pontom mint a kollégának itt feljebb. De ez a mostani szerintem is reális.
Sandrew: Jól megy az a proci szinte alapfeszen.

Sondi1986: Igen volt,de bugos is volt a driverem,tehát az nem valós eredmény. Mindegy mit állítottam ki volt kapcsolva a tessaláció.
-
Sandrew
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Radeon RX 7800 XT 16GB NITRO+
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 16GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak az "fsb"-n emeljek vagy elég az NB szorzó emelése is?2x1+2x2gb.Ezt is majd megpróbálom átvariálni,csak körülményes hozzáférnem a hűtő miatt.Menyit számíthat a cl7 vs cl8-as beállítás?
Nem egyszerű feladat ez 2 maggal

Hiába feszelem a kártyát nem akar többet menni. a proci még menne többet, 500x8.5 megvolt, de az se lett sokkal több. A vga-t kéne még húzni, de nem akarja.