Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
nekem is ez volt a bajom anno, és ez azért van mert 1.02-es verzió alatti nem tudja kiírni...

-
Alister71
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Töltsd le a legfrissebb verziót.
-
apollo12
veterán
na sikerült 5000pont fölé mennem
pontosan 5474 pontot sikerült elérnem, táp csere után, talán több is lesz -
Alister71
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
1.025-s viddel valószínű 887 a vége. innentől már a hideg kell neki.
1.175-1.2v ab-ben az 1.4v körül van 3d terhelésre. az a kártya 1v vid alapfeszű volt tehát jobb tuningos és 1.4v+-t kapott 3d-ben. nálad szerintem kb ez a vége. rápróbálhatsz még 1.2v-ig de 1.187v már elég kimaxolni. -
Reibek
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
AB-be nyomok egy resetet 1,025 3D-be (2D-be 0,9..vmennyi azt fejből nem vágom) neked mekkora kellett a 900-hoz? meg ha jól láttam te átlőtted a biost EVGA-ra? Bios mod nekem is megvan de 1.187-nél még mindig nem stabil. A hiba jelenség: kidob a Dmark az asztalra a kártyán a ventik visszamennek alapra és kiírja a windows hogy a vga driver nem válaszolt ezért leállt.

-
Reibek
senior tag
Valakinek nincs ötlete miért nem tudom már napok óta 900mhz-en stabilizálni a 480-as kártyám? MSI TF2. 887 lenne a vége?
-
XaraX
addikt
[link]
Van egy ilyenem, nem sok, de több a semminél.
Msi 480 TF II -
Cobb
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem volt kedvem kicentizni a feszültséget!!
SZVSZ elment volna 1.33 körüli feszültséggel is...! -
04ahgy
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
- Ez egy tök átlagos tuning, sőt, 2600K-val az átlag alatt. Az eredmény attól függetlenül baba.HGyu
-
Anubis_9
addikt
Hello!
i5-2500K-somban lévő Intel® HD Graphics 3000 DX11-es, vagy sem? Kíváncsiságból futtatni akartam a 3DMark11-et és azt írta ki, hogy csak DX11-es kártyán fut. Lehet az a baj, hogy "integrált kártyáról" van szó? A DXDIAG szerint 11-es DirecX van a Seven alatt... Nem értem...
Köszi!
-
Reibek
senior tag
Jones te melyiket választanád? I7 975E v I7 2600K? Nem sokkal ezelőtt utaltam a váltásra 2db GTX 480-at kéne meghajtani
-
vuk777
aktív tag
4898majdnem4900

-
Reibek
senior tag
Akkor lehet megfontolom a váltást
-
Reibek
senior tag
kiváncsi vok a véleményetekre i7 975E vagy i7 2600K?
-
Reibek
senior tag
13K

az igen na majd ha meglesz a másik 480-as is meglátjuk a nyomodba érek e
-
gombcomp
senior tag
Halihó!
Mivel az élmezőnyben beszűkülni látszanak számomra a lehetőségek,
ezért alapórajeles eredménnyel jelentkeznék.
P13707 -
Reibek
senior tag
Frissités kell hogy látszodjon 1.0.1-re legalább azért nem látszik szerintem
-
Reibek
senior tag
Remélem megy még feljebb
-
vuk777
aktív tag
joshua7 Köszönöm a lista frissítését!

-
bpx
őstag
tényleg jobb az új driver 3dmarkban valamiért, nekem a régi eredményemhez képest (270.61-el) 4-500 ponttal több most, tehát a 67xx helyett 7100 vége - 7200 eleje
a cpu nálam ok, megvolt bőven a 11k feletti eredmény
viszont a graphics score-om még mindig kevesebb, mint a tied egy jó 150-200 ponttal
egyedüli különbség, hogy a ramjaim gyengébbek, 1600 Mhz, de 9-es időzítést bírnak csak (ráadásul 4 modul) -
Cobb
tag
válasz
joshua7
üzenetére
Érdekes a pont skálázódás,de szerintem az Én esetemben az is benne van, hogy magasabb órajeleken a proci nem a megfelelő "módon" végzi el a tesztet,azaz kevesebb pontot kap...!Vantage-ban 4.2 ghz és 5ghz között 2500 pont különbség van!Ráadásul a Vantage-ban nekem K<>rva nagy a CPU Score szórása (200-300 pontok ua. órajel mellett), ami egy kicsit bosszantó is....!
Subaru rátapintott a lénygre...! 4.9-en 11.9k pont, nekem pedig 5-ön 10400 pont...!

-
Wukiwo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
egyrészt nem hiszem ,hogy ezt a karit lehet..másrészt így legalább első vagyok egyenlőre a 6950-ek közt

-
jones965
Modder
válasz
Overlocker
üzenetére
Köszi!
Mivel Te már régebb óta űzöd ezt a hobbit, nyilvánvaló, hogy többször élted át mind az adrenalin túlfűtött állapotot, és sajnos a kudarcot is. Sajnos utóbbi is sűrű velejárója a hardverek csúcsra járatásának.
A bejegyzést pedig várjuk. -
válasz
jones965
üzenetére
Áhh, egyelőre nem

Átfutottam a logout bejegyzésed, nagyon tetszik az igyekezeted!

Jó látni hogy egyre többen kezdenek foglalkozni itthon is az "extrémebb/extrém" tuninggal.. pedig megannyi hátráltató tényező van....Anno többen is elkezdték, de hamar abbahagyták (..meg tudom érteni miért..) és Achill3uS-al összeállva pont ez volt a célunk hogy itthon sikerüljön népszerűsíteni ezt a "hobbit,sportot". Úgy tűnik ez valamilyen szinten sikerült is...de sajnos nagyon nehéz előre jutni...pénz, idő ,idegrendszer, = veszteség... Körülbelül ilyen tényezők miatt hagyta abba Achi barátom is... Nem egyszerű hobbi ez egyáltalán, mint aminek elsőre tűnik, sok áldozatot kell hozni! Én még kitűztem egy nagyobb célt, azt szeretném elérni, aztán meglátjuk hogyan alakul a jövő...Azt hiszem most abbahagynám a monológom, majd egy blog keretében fogok egy tenni írást valamikor.. és hogy ne lehangoló legyen a postom.. Nagyon, de nagyon jó érzés az a pillanat, amikor éppen VILÁGREKORD közelében vagy egy eredménnyel éppen meg is döntöd az előző csúcsot! Azt az adrenaline és melankólikus boost érzést kívánom minden extrém tuningos társnak!

-
Wukiwo
senior tag
-
jones965
Modder
válasz
Overlocker
üzenetére
Ezt is a múlt homályába akarod taszítani?

Egyébként köszi.

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Attól függ, superpi 32m-re nem mind1, de amúgy kb igen!

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kérdés mennyi tartalék van a gpu-ba léggel! De mondjuk neked jó példány jutott az elsők közül ez nem elhanyagolandó tény 

:

- Ez egy tök átlagos tuning, sőt, 2600K-val az átlag alatt. Az eredmény attól függetlenül baba.

...és egy valid