Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ah, nagyon sokan a 3dmark.com-ra linkeltek eredményt, szvsz az összes alig 30-35%-a listaképes. Ezért is vágtam tegnap bele.
Motion_Blur: javítva!
Egyébként sajna semmi ismeretem nincs a weblap készítésben, így míg Brumi föl nem néz segíteni, addig így maradnak a dolgok. Esetleg ha valaki vágja a témát, írhatna pü-t, lenne pár kérdésem néhány dolog miatt, amit nem vágok.

-
joshua7
veterán
Na, srácok, a helyzet az, h a Vantage lista mellé beraktam a 11-es eredményeket is.
Fölraktam az összeset a kezdetektől, amik megfelelnek a szabályoknak! A szabályok és a lista megtalálható itt: http://users.atw.hu/vantagetoplista/index.html.
Amint Brumival tudtam beszélni, helyre lesznek rakva a dolgok az oldalon, ez még csak afféle preview, tudom, hogy nem az igazi így.Ja, pszichiater kollégának innen is gratulálnék a 18k-s eredményéhez!

-
becsitibi
senior tag
Úgy látszik nem lesz lista

-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez
üzenetére
Ne a válasz megvan...
Q: I get an error message “Workload Single init returned error message: DXGI call IDXGIFactory1:
reateSwapChain failed: The target window or output has been occluded. The application should suspend rendering operations if possible. DXGI_STATUS_OCCLUDED”. Help?A: This error indicates that some other application or background task attempted to draw something on the screen, occluding the 3DMark 11 full screen view. Unfortunately benchmark has to abort in this situation as the benchmark score would be negatively affected as 3DMark 11 no longer has exclusive access to the display. To solve the issue, please close all background applications and desktop widgets that may attempt to do so. Pay special attention to any kind of 3D tweaking utilities, temperature/fan monitoring utilities, VPN and remote desktop applications or any applications that may draw a pop-up window on top of a full screen application – email and instant messaging software being most common examples.
Az én fapados angolommal azt vontam le, hogy valami szenzort használó program zavarhat be, és ami lehet az az Aida64, kiléptem belőle és lám elindult.

...
Na most megpróbáltam megint Aida mellett, most meg megy.
Érdekes. 
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Nem indul a tesztelés.

"Run" után gondolkodik kicsit,majd ezt a hibaüzenetet dobja:

Mi lehet a gáz?
Win7: Physx, DX9, DX11. Ezek mind fent vannak...
-
nakos
senior tag
Küldjem neked a többi linket is?
-
nakos
senior tag
Kicsit OFF a dolog, de gondoltam megosztom veletek az elso vonatkozo Nvidia Surround (3 Monitoros videot) a gepemrol ami 15,500pontos 3D Mark 11 erteket tud. De a videon latjatok hogy mit is tud ugyanakkor a gyakorlatban.
Jonnek tovabbi videok, a BLOG-omban majd lathatjatok az uj filmeket, ill. szoljatok ha szeretnetek konkretan valamelyik jatekrol videot.Na el is készült az első video! NÉZD VÉGIG!!!!! Kb 12 perc!!!! BELETEKERNI TILOS!!!!
[Nakos video GRID RACING test 5760x1200]Pár előzetes kép a konfigról:

Hamarosan jönnek a további videók.

-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére

-
-
nakos
senior tag
válasz
pszichiater
üzenetére
Nekem egy ilyen azonnal szemet szur. 18+

Mennyi lett a Cpu, gpu score? Jo lenne kitalalni hogy kozel hasonlo 3d vantage eredmenyunk utan itt miert van ekkora kulonbseg? Nekem 15.5k jott ossze csak ugyanazzal konfiggal amivel 51,1k a vantage.
Gombcomb cimbora a vantage forumon porgott a napokban....
Most ejjel egyebkent nyomtam teszteket 1000rel nektek a 3 monitoros 5760x1200-as setup teljesitmenyerol. Ma az autosok voltak napirenden: DIRT2, GRID, F1 2010. Mester annyit mondhatok, hogy brutalis valoban ez az uj gep

Mindegyik jatek kb 150fps-sel megy 5760x1200 felbontason, ultra beallitasnal. Mindenrol csinaltam videot is, majd toltom fel nektek a youtube-ra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Holnap jonnek majd az fps-ek

Nyomtam ma egy supreme commander 2 tesztet is, hatalmas volt 3 monitoron, faszan be lehetett mindent latni. Ennek ellenere kikaptam, de most nem ez volt a lenyeg. Scrollozni a kepernyot nem is kellett, csak az egeretnmozgattam a 3 kepernyon...

-
nakos
senior tag
válasz
pszichiater
üzenetére
Nekem egy ilyen azonnal szemet szur. 18+

Mennyi lett a Cpu, gpu score? Jo lenne kitalalni hogy kozel hasonlo 3d vantage eredmenyunk utan itt miert van ekkora kulonbseg? Nekem 15.5k jott ossze csak ugyanazzal konfiggal amivel 51,1k a vantage.
Gombcomb cimbora a vantage forumon porgott a napokban....
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
phsxy és a combined test nagyon bugzott és 4-ed annyi pontot / fps-t adott mint kellett volna
ez bajom volt a gtx 570 3 waynél is meg a 6970qcfnél is
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
hopp, efelett elsiklottam, pedig illett volna gratulálnom az örökös 3D11 Hungarian Championnak

-
pszichiater
senior tag
Köszi! Legalább valaki észrevett egy 18+-t. Helyzet az, hogy most lett tele a tököm. Egy 2000-es eredmény után, van hatvan hozzászólás.
Szürke kisegér feelingem van. Előveszem a 8800GTX a fiók mélyéről single-be, aztán mehet a komment.Gombcomp kolléga mint mindíg, most is kivétel. Bár most akárhogy is keresem-kutatom, nem vélem felfedezni.
"B" verzió: Idehozatok egy teherautónyi nitrogént, fel a pot, aztán had menjen!
-
APC ADAM
tag
Sziasztok!

Itt nincs lista? -
struszi
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bocsáss meg amiért nem képeken válaszolok. 6950@6970: 880/1375Mhz. Ez alapon van. A proci: corei7 920@3780Mhz.
A 11.3-as driverrel: 5429 pötty pedig minden ugyanezzel a beállítással lett futtatva.

-
nakos
senior tag
válasz
pszichiater
üzenetére
Nagyon szep lett. Muszaj nekem is villantanom mostmar valamit... Mindjart tolok is egyet a frissen erkezett 990x-szel...

-
struszi
aktív tag
Kipróbáltam az aláírás nélküli 11.4-es catalystot és az eredményem 5512 pötty lett.

Nekem kifejezetten tetszik.
-
pszichiater
senior tag
Online "valamiért" nem tudtam feltenni. Gondolom, az új driver miatt.
-
nakos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen izgalmas kerdes, de most ismet van egy kis valtozas: jon a 990x
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Husveti teszt meglesz ha minden jol megy... -
subaruwrc
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
980x bug...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi a magyarázatot, ez esetben nem izgatom magam

-
F e Z o
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
F e Z o
veterán
Nálam valami zizi lehet, 17% GPU tuning és 8% memória tuning csak 1 pontot hozott 3dmark11 extreme beállítások mellett. Tudja ennek valaki az okát?
-
mclaren-d
aktív tag
Na ezis lefutott
5248 -
vbbb
őstag
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mer 90%-on mentek a ventik.

-
_Volkovy_
nagyúr
Gyakorlatilag hány játékban vannak benne a rücskök?
Metro, ami egy feledhető fps (nekem annak tűnt), egyéb?:mod: DA2-ben is van? Még nem tűnt fel o.O
Tényleg kurvalátványos, de egy tűzharc közepén oly mindegy.. Techdemo-kba rakják be, meg méricskélni, egyébként a full realitásból nem az hiányzik. Gondolj bele, mit látsz életedben legtöbbet? A kezeidet. Nagyjából mindig előtted vannak. Hány játékban van különös hangsúly a főhős kezein? Nulla..
-
Kolev33
tag
Sziasztok.
Nem tudom.. szenilis vagyok.. vagy ez valóban reális pontszám?
Cpu: 4.6
Ram: 1600 CL9
VGA: AlapPerformance tesztet nyomtam.
-
djxp01
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Akkor megnyugodtam. Majd valamikor a jövőben beruházom egy erősebb VGA-ra, de egyelőre nem látom értelmét még a plusz 30-40ezer Ft-ráfizetésnek, hogy kapjak 10-20%-kal nagyobb teljesítményt. Majd 6990 lesz szvsz ha lemegy az ára, mert a 140k egy kicsit húzós lenne most

-
djxp01
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
djxp01
senior tag
Kicsit emeltem a procin / vga-n - > P4813 | cpu @ 4.0 | vga 900/1250
-
djxp01
senior tag
P6x58D Premium - i7 920 @ 3.8ghz - mem 1600 8-8-8-24 - tRAS 24 | tRFC 88 | 2T
Sapphire Vapor-X 5870 @ 880/1250 - catalyst 11.4 : P4717 | X1613Szerintem itt valami nem stimmel.. Mennyire jó ez az eredmény a konfighoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux haladóknak
- OLED TV topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már alig várom 

Érdekes.

![[link] [link]](http://noob.hu/2011/04/14/tn/kombustor_alatt.png)