Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wukiwo
senior tag
én 2000 ben voltam Quake bajnok
, jó kis év volt az bár akkoriban nem nagyon tudtam szétszedni sem a gépem
Viszont...egérpadot rongy kifeszítéséből nagyon pro-t csináltam bárhol-bármikor
Szegény Koreai Adminok el nem tudták képzelni mi készül az asztalon
Utólag visszagondolva lehet akkor jöttek rá ,hogy az Európainak minden szart el lehet adni -
Wukiwo
senior tag
válasz
gombcomp
üzenetére
igen,tudom mert időnként beszéltek még vele.Am Ő volt az első hidd el.Overék azért egy kicsivel későbbi generáció.Templomegere 9600-9800XT-s időszakban volt a legaktívabb,Overék még akkor kezdték mert a 6600GT-s időszakban kezdtek el komolyabb eredményeket publikálni,szerintem

-
Wukiwo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
9574 a rekord nekem .Az idő már alakul

-
Wukiwo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Physics pontban még mindig én vagyok 2500K val a legerősebb

Rég láttam tőled eredményt
-
Wukiwo
senior tag
legalább magadból ne csinálj hülyét.de most komolyan mi szükség a fellengzős válaszokra?felesleges kényszert érezned válaszadásra pláne ha nem tudsz elszakadni a nitrós dolgoktól.épp azért kérdeztem mert nem szeretnék úgy járni mint te a prociddal.továbbra is azt érzem veled van a baj és továbbra is mindenki más megtudott maradni a realitások talaján a válaszok kapcsán
-
Wukiwo
senior tag
köszi a választ

-
Wukiwo
senior tag
-
Wukiwo
senior tag
más nemi szervével csalánt...
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
sajna nem listaképes mert nem látszódnak a részpontszámok :S
De talán szerencsésebb amúgy is a procidat meghúzni kicsit és úgy mérni egy másikat
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
egyrészt nem hiszem ,hogy ezt a karit lehet..másrészt így legalább első vagyok egyenlőre a 6950-ek közt

-
Wukiwo
senior tag
-
Wukiwo
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Szerintem nem engem próbált védeni a kolléga hiszen nagy fiú vagyok már és valóban meg tudom védeni magam.
Véleményem szerint csak azt gondolja az egészről amit én
A "csíp a pisii?" dolog nem épp iránymutatást sugallt de ezt te is tudod
Zárjuk le a témát mert ez semmi jóra nem vezet és ha lesz szabadideje josh.-nak akkor jelölje meg a saját hardveres eredményeket ,így lesz korrekt
-
-
Wukiwo
senior tag
Lehet már lenne létjogosultsága egy saját hardveres listának és egy nem saját hardveresnek mert ez így nem frankó ... jones965 és (B)Helkis is pl. napokat vacakol,hogy megtalálja a legfrankóbb beállításokat úgy,hogy ne menjen az égbe a cucc míg mások kapnak egy brutál lapot meg VGA-t és egy mehet a buli .Semmi bajom azokkal sem akik kapják a cuccot mert én a kapott cuccal is feledhető lennék a már korábban említett szakértelem hiánya miat de mégsem lehet egylapon említeni őket a saját hardverrel küzdőkkel..szerintem..
-
Wukiwo
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nézd...ha én fel vagyok háborodva akkor azt hangulatjelek nélkül is kitudom fejezni hidd el..Az a kis jel egyáltalán nem arra utalt és azt gondolom senki nem is vette felháborodásnak rajtad kívül .Josh. munkáját elismerem amit Ő pontosan tud is hiszen anno jeleztem is neki! Bölcsebb lezárni a témát mint ahogy bölcsebb lett volna neked is hallgatni..Javaslom csináld amihez jobban értesz -tuningolj

04ahgy Tartom amit anno mondtam neked viszont a normális eredményekhez gratuláltam! Foghatnám időhiányra esetleg antituningos hardverre ,hogy a saját kategóriámban engem is lezúztál de szimplán szakértelem hiánya hátráltat engem .Mint látod ezzel nincs is gondom és hála istennek mostanában kezded megtalálni a helyed a felső házban
-
Wukiwo
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Minden alkalmat megragadsz,hogy beszólj vazzeg...Leoltasz szinte mindenkit ha egy kicsit is elkanyarodik a topik témájától és most már a smiley-kat is cenzúráznád??!
Lehet jobban tolerálnám a "moderátori " tevékenységed ha tudnám a való életben is vállalod az idegesítő kis beszólásaidat..
A PH rendelkezésemre bocsájtotta ezeket a hangulatjeleket-ergo használom.Nem kellenek semmit mondó monológok,hagyd figyelmen kívül ha zavar
Kicsit szelidülj
-
Wukiwo
senior tag
Javítást kérnék
[link] -
Wukiwo
senior tag
-
Wukiwo
senior tag
bocsi,ramok mentek még kicsit
-
Wukiwo
senior tag
-
Wukiwo
senior tag
-
Wukiwo
senior tag
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jól van.....

-
Wukiwo
senior tag
válasz
pszichiater
üzenetére
szép eredmények
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Wukiwo
senior tag
04ahgy
Emlegetheted magad mint "szénné" húzó de továbbra sem világos számomra ,hogy miért nem a felsőbb kategóriákban bizonyítasz

Talán a válasz annyi,hogy akik ellen "versenyzel " ...nos nekik mindennapi használatra vannak azok a hardverek a gépben míg neked minden mindegy alapon -vagy kibírja-vagy nem !
Persze ez is sántít hiszen az 5870-ed csak nem sikerül annyira megrántani
DE inkább legyél első az 5870 kategóriában mintsem ismét a "kicsik játékát" tedd tönkre.
Nem feltétlen leszel elismertebb sok kis kategóriás győzelemmel:S
Semmi bajom veled és komolyan tudok örülni ha olyan eredményt mutatsz ami a hardveredhez mérten a kategória csúcsát ostromolja!Helyesírási órákra pedig ne költsd a pénzed mert telefonról akaratlanul is hibás lesz sajnos
-
Wukiwo
senior tag
félig meddig megértjük egymást és ennek örülök

De a "kis karik versenyében is lehessen első egy kis kari tulajdonos a "kis procijával..Maradjon nekik is elérhető az 1. hely
subaruwrc
Megmondom őszintén neked soha nem is szóltam az eredményeid miatt mert "nem szaladsz le a suliból az oviba verekedni"
a 920-as eredményed kifejetetten javított a közérzetemen

-
Wukiwo
senior tag
számomra ez olyan mintha az ssp 400-asok közt mennék egy ssp 400-as vázzal de 600-as blokkal a ringen

Nyilván első leszek de mindenki tudja (én is) ,hogy a valódi győztes nem én vagyok.Szimplán könnyebb itt győzni mintsem a 600-asok közt.
Elképzelhető ,hogy hülye hasonlat de a lényeg ez...
Délelőtt komoly versen volt kialakulóban az egyik "kis " kategóriás kártyák közt..nost ezt az izgalmas versenyt hazavágta.
No min1,vannak akik értik mit kifogásolok és vannak akik nem ,ez is így van rendjén
-
Wukiwo
senior tag
válasz
pszichiater
üzenetére
Számomra már az is megfelelne ha a azzal a procival nem a "kicsik közt emberkedne

Küzdjön ellenetek...Azt gondolom így lenne normális -
Wukiwo
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Dehogy veled van gondom !!!
engem az bosszant,hogy a kisebb kategóriások listájába miért kell belerondítani?!
mindenki a saját súlycsoportjában induljon,nem?
Neked sem szerepel a terveid közt a 8600GT magyar Vantege rekord megdöntése.
Ha csak felét megérted annak amit (lehet indulatból) írok akkor stimm,ha nem akkor viszont veled is gond van
-
Wukiwo
senior tag
lehet én vagyok régimódi de nekem mániákusnak tűnik az egész...Kellene egy lista a tömegtesztereknek és egy az átlag felhasználóknak is

Persze jön a szabadkozás,hogy mind a te karid meg stb....
13K-s kártyát 200K-s procival
Csak ,hogy te legyél a kispénzűek kategóriájában is elől 
Még szerencse ,hogy a "nagyobbak " nem alacsonyodnak le ennyire mert nekik a valódi csúcs kell
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
köszi.Nagyon erősek lettek ezek az 5830-ak

1000 vagy még annál is kevesebb ponttal tud többet a karink -
Wukiwo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
köszi,én is 1.3-at adtam neki
-
Wukiwo
senior tag
köszi mindkettőtöknek
MSI Afterburner nálam nem enged feszt emelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, jó kis év volt az bár akkoriban nem nagyon tudtam szétszedni sem a gépem
Viszont...egérpadot rongy kifeszítéséből nagyon pro-t csináltam bárhol-bármikor
Utólag visszagondolva lehet akkor jöttek rá ,hogy az Európainak minden szart el lehet adni

grat