Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
üzenetére
tipp, az oszlopok között is lehetne minden második más színű árnyalat, mert sok helyen összefolynak az oszlopban lévő szövegek, ezt meg lehet spékelni a korábban említett középre-rendezéssel..

név-oszlop lehet lehet keskenyebb, ezen spórolt helyet más oszlopnak oda lehetne adni..
-
helkis
veterán
válasz
üzenetére
alakul!

esetleg középre lehetne rendezni minden oszlop adatát, sok helyen eléggé összefolynak a dolgok..

illetve kéne egy "to do list" mármint hogy miket szeretnél megcsinálni..

hátha tudunk még hozzátenni..
valamint ha lehet ötletelni, akkor felhasználóra, kártyára, procira jó lenne szűrni/rendezni a listákat..

-
-
joshua7
veterán
válasz
üzenetére
Föltoltam pár eredményt, az egyiknél viszont elírtam a driververziót. Majd javítsd ki pls 9.10-re.

Na, most látom, a 8800 Ultrá-hoz meg berakta a GS GLH-jét. Oda a fölső kellene.
Illetve a HD4850 06 tuning listából a 17150-es eredmény törölhető, mivel a 17640-es frissítés. -
kriszbon
őstag
válasz
üzenetére
He na most felment, nem tudom hogy előtte miért nem ment fel, mert minden úgy volt ahogy írtad, kivéve a Ph-s üzenet száma elé tett jel nem (#) ezt mos lehagytam.

Hmm lehet hogy ez végett nem ment fel előtte, vagy még mást sem csináltam akkor jól.

Ja a driver verzió meg lemaradt hogy 10.3-as de mindegy mert a képen rajt van. -
helkis
veterán
válasz
üzenetére
szvsz kéne egy gyűjtő oldal az új/régi linkeknek (ne a szabályzatból kelljen kihámozni, esetleg aláírásba is betehető..), vagy ha még van hely, akkor a toplista kezdőoldalára be lehetne rakni..
nyugodtan üzenőfalazhatsz, legalább lesz infó, ha valakinek nem stimmel valami, pár szót írhatnál a jelenlegi rendről, listábakerülésről, milyen átalakítások mentek végbe, mire lehet még számítani, stb..

esetleg a listafeltöltési oldalt lehetne ph-közeli szinekkel hangulatosabbá tenni

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egy próbaverziót fent hagyhatnál, aztán ha nem jobb akkor mehet majd egy másik path-ban valami jobb..