- ldave: New Game Blitz - 2026
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
koszi
naigen, ugye kereknel van legnagyobb kulonbseg lowpoly meg highpoly kozt, es viszonylag zart forma...de ja, nekem is tecccik
amugy azota meghalt a monitorom, de szerencsere van uj...jameg sikerult nyul alatt kiizzadnom egy hasznalhato AO mappot, meg elkezdtem textura froccsentest..ill majdnem leteptem falrol tapetat, annyira felbaszott bodypaint.
Nemtom, hasznalja vki? mer nekem eloszoris nem volt hajlando hivatalos pluginjevel kiexportalni semmitsem max 2009-bol, ill. ha obj-t mentettem ki, akkor vmiert keptelen volt atszenvedni bodripaintbe UV-t. Nagynehezen vegulis 7es maxbol sikerult ateroszakolnom, viszont viewport hasznalhatatlan modon "akadt" pedig csak 1db 2k-s textura volt modellen. Akadt= mozgatod nezetet, amig lenyomva tartod egergombot minden fasza, de ha felengeded, akkor viewport visszaugrik mozgatas elotti allapotra, majd gondolkozik 1-2 mp-et es vegulis odaugrik, ahova eredetileg mozgattad...hasznalhatatlan.
barkinek barmi otlet? Probaltam lebutitani mindenfele megjelenitest, de semmi reakcio...meg ugyanmar...nehogy egy 2k-s texturhaval ne lehessen dolgozni.
ja amugy R3.11-es verzio.[oWn]f4te: En honapokig hasznaltam anno egy voodoo 3000essel...mondjuk texturakat nem volt hajlando megjeleniteni viewportban
De asszem S3 Trio uberel
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De asszem S3 Trio uberel