- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
hellohello
tegnap akartam csinálni feszítővasat (mer mér ne..) és keresgéltem ééés találtam egy ilyen oldalt,hogy [link]. asszem érdemes megnézni,szerintem teljesen jó (paprika meg ronáldinnyó odabasz).van néhány speedmodelling videjó meg ilyesmik,hátha valaki okosul belőle.
a másik dolog...nyuszinak ígértem múltkor,hogy dzsipülök vele egyet viszont miután rájöttem,hogy el van forgatva valami kis szöggel az alap blueprint és mocsok lusta vagyok belőni a nézeteket nem kezdődött el igazából a prodzsekt (szorri
)...helyette megmutatom egy pár hónapos ultimax armageddon tutor elejét,mármint hogy meddig jutottam [link]. elég nagy a kép és sajna így sem látszanak rendesen az élek de ha vékonyabbra állítottam volna őket akkor a render ''alacson'' samplezése miatt valszeg szarabbul nézett volna ki..kb látszik rajta minden aminek kell szerintem.
atm szedek egy cga particle flow tutor részt,meglesem mennyire hoz lázba,lehet a következő néhány napban ezzel fogok pöcsölni,hogy megismerjem kicsit a részecskerencert.
kb ennyi, buhbuy
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)...helyette megmutatom egy pár hónapos ultimax armageddon tutor elejét,mármint hogy meddig jutottam