Új hozzászólás Aktív témák

• atm*RefeeZ

tag

hellohello

tegnap akartam csinálni feszítővasat (mer mér ne..) és keresgéltem ééés találtam egy ilyen oldalt,hogy [link]. asszem érdemes megnézni,szerintem teljesen jó (paprika meg ronáldinnyó odabasz).van néhány speedmodelling videjó meg ilyesmik,hátha valaki okosul belőle.

a másik dolog...nyuszinak ígértem múltkor,hogy dzsipülök vele egyet viszont miután rájöttem,hogy el van forgatva valami kis szöggel az alap blueprint és mocsok lusta vagyok belőni a nézeteket nem kezdődött el igazából a prodzsekt (szorri :( )...helyette megmutatom egy pár hónapos ultimax armageddon tutor elejét,mármint hogy meddig jutottam [link]. elég nagy a kép és sajna így sem látszanak rendesen az élek de ha vékonyabbra állítottam volna őket akkor a render ''alacson'' samplezése miatt valszeg szarabbul nézett volna ki..kb látszik rajta minden aminek kell szerintem.

atm szedek egy cga particle flow tutor részt,meglesem mennyire hoz lázba,lehet a következő néhány napban ezzel fogok pöcsölni,hogy megismerjem kicsit a részecskerencert.

kb ennyi, buhbuy

Új hozzászólás Aktív témák