Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szép kis társalgás, nehogy azt gondoljátok, hogy nem követtem nyomon, csak épp nem tudtam hozzászólni... Mindenesetre Nyúltáp lementettem, hátha nekem is szükségem lesz rá egyszer

Kicsit mókáztam, megnéztem, hogy hogy alakítsam a topológiát, hogy majd jól deformálódjanak a cuccok, szóval rádobtam egy 40 másodperces rig-et a modellem kezére, és beanimáltam (újabb 1 perc
)... mókás vége lett:
[link]
Kicsit olyan érzésem volt, mint a Weta-soknak, amikor a renderfarm többtíz órája renderelt egy jelenetet, amikor visszanézték, látszott, hogy Gollam szeme kibukkant a fejéből, és a haja is égnekállt
Szóval a gépben lakozó ördög 
Jah, amúgy a kezdő modellereknek üzenem (márha vannak itt olyanok
), hogy az sg.hu-n próbálunk nekik indítani egy contest-et, akit érdekelne, az szóljon már hozzá, hogy indulna, felmérve az érdeklődési kört... cím:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest