Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukgab
tag
válasz
nismoka
üzenetére
Igen, ezt olvastam, de a a cikk vége... a lényeg egy mondatban: (
)A new firmware update has fixed several of the aforementioned issues and improved the picture quality on the LG 49UB850V (as described in this follow-up article), prompting us to upgrade our review rating to “Qualified Recommendation”.
-
lukgab
tag
válasz
Dave567
üzenetére
Úgy néz ki, hogyha tudom még picit várni lehet hogy az áfa árával nem kell kiadásként számolnom és akkor már is jobban néz ki a dolog. 200k ért egy 4Ks TV ami legalább 5 évig TV lesz nálam és tud már minden olyan funkciót amit használni fogok napi szinten 3 évig.
GTAV / DayZ ezni is akarok rajta.. iptv adás mellett film nézés. De most nem tudom eldönteni, hogy ezen már webOS2 fut vagy sem
Mert a videokon azt látom, de leírva meg sehol.. -
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Hát mind1, de megrendeltem.
Ennyi pénzért bőven jó *-* -
Winchester95
őstag
-
nightshadow
veterán
válasz
Winchester95
üzenetére
LG 32LB5610 [link]
-
törölt tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Hát, 65-be nagyon szűkösen fér bele, de van egy FHD, 2 év jótállással.: [link]
Pitu Passzív 3D, alacsony input laggal: LG 47LB671V -
Pitu
aktív tag
Sziasztok!
Samsung UE40ES6100-at szeretnénk lecserélni újabb tv-re.
Igényeink:
- kb. 170K lenne rá
- mivel az aktív 3D nem jött be, így a passzívat részesítenénk előnyben, de ez nem kizáró ok
- xbox360-at is használunk, a mostani input lag-je még elviselhető
- minimum 2 év garancia
- legalább 40" képátmérőKöszönöm a segítséget!
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Erről a TV-ről mi a véleményetek?
Samsung Ue32f5000Technika 32" 720p-t vált le. (számítógép fullhd használata miatt. )
(10ezer ráfizetéssel.) (samu: 60ezer, doboz nélkül, 1év garival, szép állapotban. )Vagy esetleg tudnátok valami mást ajánlani?Max 65ezerért, minimum 32" FullHD.
(lényeg hogy garis legyen. )
Tényleg nagyon max a 65ezer, nincs rá több... -
Dave567
veterán
válasz
membrandj
üzenetére
Hát ez azért koránt sem így van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert inkább használtan egy Plazma, mint egy rossz LED.
Tapasztalat...
Elviekben a Plazma helyét az OLED foglya leváltani.(#25375) Bossi: Ha jót akarsz akkor maradj a Samu 6500-nél.
De ha tudod nézd meg élőbe is, és amelyik tetszik vedd meg.
LG passzívat használ, a Samu Aktívat.
Lg-nél nem fullHD3D van, és látszanak a csíkok vízszintesen, persze ha távolabb mész akkor nem, de akkor már az ajánlott HD távolságon kívül vagy. A csíkozódást se veszi észre mindenki
Az aktív szemüveg vibrál, ha hátulról fény érkezik a szemüvegbe, ezért ajánlatos sötétben nézni a 3d-t, és fejfájást is tud okozni, de ezt nem mindenki érzékeli.(#25372) lukgab: Ebben nem tudok segíteni, 4k-t én még nem vennék, de a te döntésed.
(#25369) kucko92: Te is szerintem maradj a Samu 6500-nál.
LG 650-nel sok a gond, ahogy olvastam, LG topicban olvasgass róla.Ha valamit elrontottam, majd ki javítanak.

-
Üdv!
Egy ismerősömék TV-t vennének.
Ezek közül:
http://www.arukereso.hu/led-tv/markak:lg,panasonic,philips,samsung,sharp,sony,toshiba,kepatlo=115-140,full-hd,ar=100000-150000Tehát amint a linken is látszik, 50" körüli méret, ne legyen plazma, és ~130ezer körül szánnának rá.
SMART, 3D és a többi extra nem kell.
Laptop lesz rákötve, meg set top box (esetleg sima antenna), úgyhogy még az usb-s médialejátszás se nagyon kell.
Úgy látom, ebbe az összegbe beleférnek már az 50" körüli méretek is.
Ezért a 42"-osokat át is léptük.Gondolom ezek csak a belépő szintet ütik meg, nem baj, átlagembereknek tökéletesen meg fog felelni. Annyit mondtam csak nekik, h Orion, meg ilyen olcsókat inkább ne, azt nem is listáztuk ki. Esetleg a felsorolt 30-35 készülék között van valami kifejezetten ajánlott?
-
membrandj
nagyúr
Feketében egy VA panel mindig is jobb lesz. Színekben már talán az ips, betekintési szögben egyértelműen az ips a jobb.
Bár feketében a plazma a legjobb még talán a mai napig. Legalábbis régebben mindig ezt mondták nekem,hogy plazma feketéje verhetetlen,de a plazmák ideje lejárt.
Majd az OLED lesz, ami állítólag hozza a plazma szintjét. -
Bossi
őstag
válasz
üzenetére
(#25365) dh66e
köszönöm a válaszokat valóban első körben nem írtam a 3D-t mint feltétel igazából nem is tudom mennyire kell az nekem

A jó kép fontosabb mint a 3D... nyilván a kettő együtt lenne nyerő.(#25366) Pumma a 42LB671V volt a kollégám ajánlása is elég jó áron beszerezhető.... a képminőség viszont fontos a feketéje is jó?
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Vásárlási tanácsra volna szükségem konyhai kistévé kategóriában, közönséges tévéadásokhoz - nincs szükség semmi extrára, de azért ha nem trágya képet adna (tudna mit kezdeni az SD adással), az nem volna rossz.
Méretben rugalmas a dolog (kb 20"?), árban viszont 30k körüli keretösszeg volna, amit csak indokolt esetben lehet kitolni pár ezressel.
Szempont továbbá, hogy legyen dvb-c (ezt használjuk jelenleg) és dvb-t is.
A keretben természetesen nincs benne adapter, állvány, stb. Csak a készülék maga.
Bárkinek bármi ötlet?
Elég ez a pénz egyáltalán a belépő kategóriához? Nem vagyok képben 100k alatt.
Köszönöm!
szerk: ahogy nézegetem az argépet, arukeresőt és társait, nem lehetetlen vállalkozás amennyiben létezik ajánlott márka az alábbiak közül: Sencor, Orion, Vortex, Manta.
Mindegyik tök ismeretlen. Gondolom ratyi noname cuccok, még ratyibb felhasználói felülettel.Jé, van egy Philips 20PHH4109/88 is 37k-ért.
-
törölt tag
-
diablo666
tag
en egy samu 55h6400-at neztem ki magamnak,csak az a baj,hogy most meg nem tudom megvenni...
aprilis/majus korul meg megtudom venni
esetleg addig meg mozdulnak valamerre az arak...
-
kucko92
újonc
Sziasztok!
Tv-t vennék, és az alábbiakra szűkült a kör amiből már nyilván nem tudok választani. Ha egy két pro és kontra érvet kaphatnék tőletek az talán könnyítene az ügyön. Szóval az alternatívák:LG40UB800V
SAMSUNG UE40H6500
LG42LB650VGondolom mindegyik mellett szól érv negatív is meg pozitív is.
Várnám az ötleteket. -
Berlin50
újonc
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni tv-t szeretnék venni. 32"-os; Full HD; Samsung vagy LG márkában gondolkodom 100 e Ft alatt. Tudnátok ajánlani valami jót? A 3D része nem érdekel. A Smart szerintetek fontos? A wifi része pontosan mit jelent?
Köszönöm
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Milyen 32"-os 3d tv-t ajánlotok digitális adáshoz, és mkv, avi egyéb usb-ről nézhető filmekhez, néha egy kis you tube-ozáshoz?
Üdv: Fishor
-
dh66e
veterán
Nem említetted a 3D-t így azt nem vettük figyelembe.Amennyiben ragaszkodsz hozzá akkor a samut tudom mondani neked az alapból jobb is mint a sony 3D terén.Nekem 3D-s a tévém pár természetfilm erejéig meglestem de nem az én világom szóval nem is használom.
Nézd meg az lg-ket is lehet neked is bejönne sokan használják,de ha tényleg a film nézés az elsődleges szempont akkor a gyenge fekete miatt nem ajánlott. -
Bossi
őstag
(#25361) B-L-A-C-K
(#25362) dh66eköszönöm az ajánlásokat bent egy kolléga nagyon isteníti az LG TV-ket Ti nem ajánlottatok LG-t gondolom nem véletlen

Az is kérdés lenne, hogy ebben az árkategóriában gondolom a 3D elég gyenge minőségű (tusom TV esetében egyébként sem tökéletes) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
lorinser
üzenetére
Az a baj a Sony új szériákkal hogy pl egy 55-ös W8-as kb 100 ezerrel lesz több mint a jelenlegi kifutómodellek. Így aki nem akar rászánni 400-500 ezret annak most érdemes megvenni a kifutó széria valamelyikét.
Bossi:
Egy kicsivel többe kerül mint a max kereted, de szerintem még belefér -> Sony 42W705
Szélessége 95.8 cm, illetve ennek van jelenleg az egyik legszebb képe. -
Bossi
őstag
Sziasztok,
egy kis segítség kellene tervezek új tv-t venni jelenleg ezek a kritériumok:
Ár.: 130-150k közöttt
max 40-42" ami fontos, hogy nem lehet a szélességi mérete nem lehet nagyobb mint 960 mm.
Nem játékra hanem tv/film nézésre lenne...
Természetesen a képminőség fontos...ajánlásokat kérnék

-
lorinser
senior tag
válasz
cleric
üzenetére
A helyedben én most egy kicsit várnák a TV vásárlással. Lassan jönnek pl. az új Sony-k. Samsung helyett érdemes lenne a Sony-nál is nézelődnöd.
Nem sokára a 2015-ös Philips-ek is érkeznek. Ezek is elég ígéretesek lesznek. A Philips-nél már az 5000-es széria sem rossz de az igazán jó képminőséget 6000-től kapod. Amúgy nekem is egy Philips 6309 van csak 47" méretben.Az idei típusok arra is jók lesznek egyébként, hogy a 2014-esk árait lejebb nyomják.
-
kisboxi
tag
Üdv!
Ezzel a Shrap-al, van valakinek tapasztalata, véleménye? -
cleric
tag
üdv, ezek közül melyik ajánlottabb?:
-Toshiba 55VL963
-Philips 55PFH6309/88
-SAMSUNG UE55H6500 -
Dave567
veterán
válasz
maxika2004
üzenetére
Samut szokták ajánlani többen is, belépő szint, semmi extra, Panát nem ismerem LED-ben.

(#25351) Dani_kp: Sonyinak szokott lenni a legkevesebb inputlagja, ha találsz róla tesztet, nézd meg mennyi, de azt hiszem ez is belépő szint, meg a Samu is, Philips 6-os széria felett ajánlottabb.
De majd a Szakértők megerősítenek.
-
maxika2004
őstag
-
Dani_kp
addikt
Lehet, hogy TV vásárlásra adom a fejem.
Az igények:
- smart és 3D mentes
- foci meccsek és FHD filmek nézése, géppel összekötve
- éles, tiszta kép
- haverokkal egy kis fifa + mortal kombat
- max. 40" és ~100-110k.t szánnék rá.Ezeket néztem ki, szerintem sok különbség nincs köztük, de érdekelnének pro és kontrák.

Sony KDL40R450BBAEP
Philips 40PFH4309
Samsung UE40H5000AWXXHDe minden más opciót meghallgatok.

-
törölt tag
válasz
Whitealert
üzenetére
-
Dave567
veterán
válasz
Whitealert
üzenetére
Nézd meg a SAMSUNG UE40H5000-ast, ez se rossz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Whitealert
üzenetére
Az a baj MM-ben nem adja annyira vissza, meg a gyári beállításain is érdemes finomítani. A lényeg hidd el megéri azt a plusz pénzt. Na meg tudtommal annyiért az LG, és a Samu se gyári garival van, csak boltival.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Whitealert
üzenetére
Sony KDL-42W705 jelenleg akcióban bruttó 152.900.-Ft. -> link
Amúgy ugyan az mint amit kinéztél Sony 42W805B csak nincs benne 3D.
-
Whitealert
tag
Sziasztok!
40-42"-os méretben szeretnék tv-t venni. A cél:
- FHD
- Smart (ez sem annyira fontos mert van média lejátszó)
- nem kell 3D és játék sem lesz rajtaElég sokat visszaolvastam és 3 befutót találtam:
- LG 42LB671V ~135k
- Sony 42W805B ~170k
- SAMSUNG UE40H6400 ~135k
Ezek mind 3D tv-k, ami engem nem érdekelne. Szóval az lenne a kérdésem, hogy azonos minőségben, tudásban van-e olyan versenytársuk ami nem 3D-s, és így kicsit olcsóbb is.
Jelenleg az LG a befutó nálam. (Tudom hogy szebb a W8-as széria, de sokkal drágább)Előre is köszönöm a segítséget!
-
CoolMan
MODERÁTOR
Jézusom ez most melyik topic?

Ez a LED / LCD TV topic vagy egyes emberek játszótere ahol gyerekes módon veszekednek, személyeskednek egymással?
A topicot takarítottam és ha megint ezért kell visszajönnöm akkor ígérem, hogy a résztvevőket hosszabb pihenőre fogom küldeni. Több figyelmeztetés nem lesz! -
Sur1G
aktív tag
Üdv!
A véleményetekre lennék kíváncsi. Kellene nekünk egy 32" tv étkező-nappali szerű helyiségbe. Full HD legyen és a lényeg, hogy UTP kábelen és számítógépen futtatott DLNA szerveren (Servioo) keresztül tudjunk filmeket, képeket nézni, zenét hallgatni a tv-n, illetve az okostelefon tükrözés funkció is nagyon jól jönne (miracast, bár nem tudom mennyire működik). Minél olcsóbban szeretném megúszni. A 3D + smart része nem érdekel annyira. Eddig két tv-t néztem ki:
Sony KDL-32W705B - 110k
LG 32LB5800 - 90kEsetleg van a fent leírt felhasználásra az adott árakon jobb alternatíva?
Ui: Sajnos még nem találkoztam ezzel az okostelefon képernyő tükrözési megoldással. Alkalmas rá, hogy okostelefonról youtube videókat, képeket stb... tükrözzek a képernyőre? Emiatt esik ki pl a Samsung.
Előre is köszi!
Üdv
-
gameroboy
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor az eddigi versenyzők:
KDL-42W705
LG 42LB671VMegnézem élőben mindkettőt.

-
Volfram42
senior tag
Sziasztok. Nem olyan régen kértem tanácsot TV ügyben és kaptam is. Amit ismételten köszönök. A probléma az, hogy az akkor kérdezett 75-80 ezer forint helyett 100 ezer lesz rá költve. Ugyanakkor én még mindig nem értek ezekhez a készülékekhez. Ahogy akkor sem értettem.
Ezért szeretnék ismét tanácsot kérni, hogy milyen televíziót ajánlotok 100 ezer forint körül?
Nem kell 3D meg okos funkció. Lehetőleg minél nagyobb képméret a cél és gyors csatornaváltás. Meg persze a megbízhatóság.
Előre is köszönöm a segítséget.Edit.: Majdnem el is felejtettem. Eddig ez lett kinézve.: [link]
-
gameroboy
csendes tag
Sziasztok!
LCD/Led tévét szeretnék vásárolni és kérnék egy kis segítséget.

42" körüli méretben gondolkodom. FullHD filmezésre illetve leginkább PC-re kötve játékra lenne használva, ezért az inputlag is fontos. Az ár a legnagyobb tényező mert 150K van a vásárlásra. Esetleg ha nagyon muszáj még megtoldom. A jelenlegi monitoromat váltanám ami egy 26"-os LG Flatron W2600H 1920×1200 TN panelos gépezet. Eddig ez is megfelelt csak behalt. Gondolom a mai TV-k jobbak képminőség terén. A 3D és a SMART funkciók nem érdekelnek.Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Üdv.
-
jeszi
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Milyen igazad van! KDL-42W829B
-
törölt tag
Szerintettek jovoheten lesz meg ilyen mediamarktos 15%-os akcio? Csak,mert en is gondolkodtam a 40h6400ason a mediaban,de 15%kedvezmennyel is ilyen 132e lenne,mig a 40h6500 az edigitalnal 149e es plussz egy ev gari annyit meger sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nyaralás topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- Samsung 65" 4K UHD LED TV - UE65RU7102KXXH
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.