- Fórumok
- TV & Audió
- LED / LCD TV topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
4100 - 4001
41132 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-11-22 21:35 Téma összefoglaló
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Most már mindegy... Meg kellett rendelnem, mert péntekig ide kell érnie. Remélem azért az LG-vel sincs komolyabb gond...
Azért köszönöm a segítséget!
-
nightshadow
veterán
-
nightshadow
veterán
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
-
Jovanny2
őstag
-
lorinser
senior tag
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát, ahogy néztem igen... És a linkelt Lg maradhat? (Az valódi 120Hz ?)
-
nightshadow
veterán
-
pocokxx
Közösségépítő
Tehát nem jó szívvel, de azért rábólintasz?
-
Mankó
veterán
Pont a 46-oshoz nincs érték.
Hogy döntsön így az ember.
Kevés játék lesz rajta, de lesz.Samsung, Philips 300k-ig 46-47"-os méretben mi az ajánlott?
Esetleg egy Philips 47PFL6907K? -
nightshadow
veterán
-
nightshadow
veterán
Nagyjából már ki lett tárgyalva. Képminőségben visszalépés a W805 a HX750-hez képest az IPS panel miatt. Input lagben viszont a W805 a jobb:
Sony KDL-32HX753 80ms (trustedreviews.com)
Sony KDL-40HX753 30ms (hdtvtest.co.uk)
Sony KDL-55HX753 43ms (avforums.com)KDL-47W805 18ms (avforums.com)
KDL-47W805 6ms (trustedreviews.com)Ha nem játszik az ember, akkor egyértelműen jobb választás a HX750 vagy HX751. Ráadásul sokkal olcsóbb is.
-
Real_Necro
veterán
No sikerült dönteni. 46" ES6560 lett a befutó, mindjárt rendelem is meg. 1+2 év Samsung garival 230-ért találtam. Remélem nem lesz olyan szörnyű 2,5 méter nézési távolságra az SD adás.

-
nightshadow
veterán
Ő mondott 5 m távolságot, de szerintem kevesebb. Inkább 3,5-4 m . És az ár is szempont. Inkább olyan 135 körül kellene kihozni.
Szerintem ilyen távolságra kicsi a 40"-42"-es, de ha ennyi a keret, akkor nincsen más. 46"-osból az EH5000 a legolcsóbb kb. 150k-ért.
A plazma miért jobb?
A plazmáknak jobb a képminőségük, ha megfelelőek a körülmények, pl. nincsen túl világos a szobában. Hátrányuk, hogy oda kell figyelni a csatornalogókra, meg az egyéb statikus tartalmakra.
bluobluo75: Akkor csak az F6400 lenne jobb nem?
Én már inkább azt venném, mint az ES6100-et. Már most nagyon jó árban van.
-
a000
őstag
Köszi.
Augusztusban akarom megvenni.
Azért egy alternatívát tudsz mondani? Árban lehet kevesebb is. -
Mankó
veterán
Sony 46 HX750-nek mennyi lehet az input lagja? 3d-je milyen, vállalható annak ellenére, hogy aktív? Szemüveg jár hozzá?
Most egész jó áron is hozzá lehet már jutni, nem feltétlenül várnék még fél - egy évet a vásárlással, csak ha tényleg megéri.46 HX 750 vs 47 W 805 pro, kontra? Melyik számít jobb vételnek? Most az anyagiaktól tekintsünk el, csak a képességeket, kép minőséget tekintve alapul.
-
bluobluo75
őstag
Akkor csak az F6400 lenne jobb nem?
-
pocokxx
Közösségépítő
Ő mondott 5 m távolságot, de szerintem kevesebb. Inkább 3,5-4 m . És az ár is szempont. Inkább olyan 135 körül kellene kihozni.
A plazma miért jobb?
-
nightshadow
veterán
-
nightshadow
veterán
5m-es nézési távolsághoz nagyon kicsi a 42"-es, legalább 50"-es kellene. Inkább ez a 46"-os Samsung: [link].
Egyébként plazmából kapsz 150-ért 50"-et is [link]. Ez HD-Ready csak, viszont 5m-es nézési távolságból nem is lenne értelme a Full HD felbontásnak. S ha esetleg bele is égeti a csatornalogót, azt se nagyon venné észre 5m-ről.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
a000
őstag
Sziasztok
40-42" mi most a best buy 100-150eFt között?
Fontos az usb, fullHd, hdmi, és ha belefér 100hz -
Real_Necro
veterán
Samsungos topicban a mai eszmecserék után már F6400 helyett ES6560 felé hajlok, sőt, szerintem ő lesz a befutó, ha sikerül kideríteni a pontos külső méreteit.

-
nightshadow
veterán
A legfontosabb különbség, hogy az ES6100 lassan már nem kapható.
Végig néztem a speckókat, az F6400 kapott +1 hdmi-t, dual core processzort, meg a Smart felület egy ráncfelvarrást. Nagyjából ennyi, semmi komolyabb nem történt.Viszont az ára sokkal radikálisabban csökken, mint a tavalyi ES6100-nek.
-
krx21
nagyúr
Talán kevésbé felhősödik...
-
Mirman
őstag
Sziasztok ismét, tehát már két versenyző maradt bent nálam, elsődlegesen PC monitornak és filmezni használnám, másodlagosan pedig konzolhoz. 150 ezret fordítanék rá maximum és 32es méretét szeretnék. Ez alapján a sony 32w650a és az LG 32LA620S szimpatikus. Melyik érne meg jobban és lenne alkalmasabb a feladatra?
-
pocokxx
Közösségépítő
-
bluobluo75
őstag
A F6400 miben másabb mint a ES6100?
Van külömbség, újítás? -
nightshadow
veterán
miért az F6400 az ES6100 megfelelője?
Nagyjából a megfelelője. Az F6400 Smart és 3D-és, valódi 100Hz-es (ugyanúgy mint az ES6100), az F6100 az csak 3D-és de nem Smart, ez az EH6030 utódja. Az F6200 csak Smart, ráadásul nem is valódi 100Hz-es, ezért ez meg egy kakukk tojás, aminek az értelmét nem látom, mert ez de facto egy 5-ös sorozatú tévé.
-
nightshadow
veterán
De a Samsung UE32F6200 sem tűnik rossz vételnek és ha jól sejtem ez már 200Hz-es
A 32F6200 nagyon rossz vétel, ugyanis hiába 6-os sorozatú tévé, nem valódi 100Hz-es. A tavalyi ES6100 idei megfelelője az F6400, ez alá nem érdemes idén menni a 6-os sorozatból. Itt egy F6200 review, s itt is elégé lehúzzák a tévét: [link]
"But the devil is in the detail. Or in this case, in the picture quality. In contrast with the F6500 and F6800 models that have a 400 Clear Motion Rate, the poor old F6200 has a Clear Motion Rate of just 100Hz. This puts its picture quality on a par with entry-level TVs costing hundreds of pounds less. The backlighting is also less polished. Problems include cloudiness, lack of contrast and motion blur."
-
Real_Necro
veterán
Még egy kérdés. Lehet a táblázat hazudik. Ha jól tudom az ES6100 nem Micro Dimminges és nem is Dual Core-os. Ez esetben ha a táblázat jó, akkor miért az F6400 az ES6100 megfelelője?
-
bluobluo75
őstag
Okés látom, de feszt apró betűvel írják, azt hiszik mindig van nállam nagyító
az 5-t s-nek néztem
Amúgy Led-ben Samsung párti vagyok csak meglepett a feltünően alcsony beárazás!
De a Samsung UE32F6200 sem tűnik rossz vételnek és ha jól sejtem ez már 200Hz-es -
Real_Necro
veterán
Egy korábbi Samsung tv-s rovatban volt egy jó kis táblázat, melyben látszott, hogy az ES vagy EH típusok között mi a különbség. Létezik ilyen a 2013.as típusoknál is?
Szerk.: egy ilyet közben találtam:

-
nightshadow
veterán
Nem elírás, de te elírtad
: [link] Tavalyi belépőkategóriás tévé, nagyjából a Samsung EH5000 megfelelője. A Panasonic LCD tévék úgy általában el vannak maradva a konkurenciától, plazmában viszont világelsők. -
bluobluo75
őstag
Üdv!
A legújabb Euronics katalógusban elírás vagy tényleg 180000Ft a Panasonic TX-L50EMSE típusú 50"-os LED Tv?
Mit lehet erről tudni?
Köszönöm előre is!
-
Intel fan11
őstag
Nekem 1 helyi kabel tv-m van ami koax kabelen jon. Ha jol tudom ez analog adast sugaroz. Legalabbis a tv ezt irja. Most nekem ezt kepes hd minoseget sugarozni ssamsung ue32f5300-on?
-
nightshadow
veterán
-
HeavyToys
senior tag
És mit mondasz? Csak TV-ként használva szerinted megér +10k-t a Philips?
-
nightshadow
veterán
-
HeavyToys
senior tag
Hali!
Újra jelentkeznék. A következő kérdésem az lenne, hogy konyhai TV-nek, ami sokat megy, kb napi 8-10 órát szeretnék 24 col körüli TV-t venni.
Amit kinéztem az az Asus 24T1EH-típus lenne. Erről van tapasztalatotok? Földfelszíni digitális adást ez képes fogni? Illetve úgy általában milyen készülék?
48k-ért jutnék hozzá, ennyiért elméletileg Orionok vannak.
Vagy inkább felejtsem el?

Köszönöm előre is!
-
T.o.m.o.
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
TV vásárlás előtt állok, kinéztem egy Samsung UE42F5300 -as tv-t de nem merem addig megvenni, míg rá nem bólintotok! [link]
A tv, filmezésre, netezésre és játékra is lenne használva. (Tehát számítógéppel össze lesz kötve.)
Tudnátok nekem segíteni? Jó-e ez a tv? vagy másat ajánlotok helyette?
Előre is köszi!
-
fr3ntzen
aktív tag
Ue32eh5200 erről valakinek valami véleménye van ?

-
nightshadow
veterán
Szolgáltatások terén az LG viszont jobb, nem?
Samsung 2013 Smart TV Platform - Part 1 review , Part 2 review vs. LG Smart TV review
"Although it’s not as sophisticated or ambitious in feature terms as Samsung’s latest Smart TV system, and could do with being more selective with its apps, LG’s latest Smart TV offering is brilliantly user friendly, easy to personalise, and much more stable than LG smart systems of the past."
-
sec0nd
tag
Szolgáltatások terén az LG viszont jobb, nem?
Tudsz valami tesztfilmet, amivel össze lehetne hasonlítani a TV-ket, mert saját filmmel is ki lehet őket próbálni, mire figyeljek?
Köszönöm szépen! -
lorinser
senior tag
-
nightshadow
veterán
-
sec0nd
tag
Köszi!
LG-t nem ismered vagy nem ajánlod? -
Real_Necro
veterán
Lehet megejtem, bár Samsungnál nem tudom hova lenne érdemes csörögni. Nincs esetleg topicban Samsungos szakértő kontakt?

Tetszik amúgy ez a 65-ös széria, bár még a különbségeket nem látom kinézetben, hiába pötyögtem be gugliba egyesével. A Micro Dimming-re még rákeresek, kíváncsi vagyok mivel járok jobban, egy 2012-es model ezzel a funkcióval (mert ha jól látom más többletet nem ad), vagy a 2013-as modell Micro Dimming nélkül, de újabb smart-al.
-
nightshadow
veterán
-
Sza_Sa
senior tag
Esetleg hétfőn egy telefont ejts meg a cég felé, vagy ha lehet a Samu felé is
-
sec0nd
tag
Szeretnék tanácsot kérni, milyen TV-t javasoltok, nézési távolság: 3,5-4m. Notebookom processzora támogatja a Wireless Displayt, úgyhogy ez a TV-nél is előnyt jelent, ár max 200e környéke. Digitális ktv előfizetésünk van, de nem HD.
Három típust néztem ki: LG 47LM620, LG42LA660S és Samsung UE46F6400. Ha jól tudom, az LG támogatja a WiDi-t, Samsungról nem találtam infót. Mi a véleményetek róluk, vagy mást ajánlotok? Melyiknek milyen a képminősége?
Köszönöm szépen! -
Sza_Sa
senior tag
Van olyan lehetőség hogy online vásárlás és egyéb is. De nem tulajdonítanék nagy jelentőséget ennek a listának, van benne olyan is hogy Photohall meg PM-Outlet kft.
-
sarkanyolo2
őstag
Vagyis az alap 50 képhez...
-
Real_Necro
veterán
-
Sza_Sa
senior tag
A bolt neve is kellett.
-
Real_Necro
veterán
-
sarkanyolo2
őstag
Csak, hogy fejlesszem a tudásom:
Ha ebben az esetben valós 200 Hz-ről beszélünk akkor az azt jelenti, hogy az alap 50-hez 150 képkockát hozzá interpolál, ugye?

-
Sza_Sa
senior tag
Nem szeretném ha úgy tűnne, mintha reklámoznám a boltot, de nálam volt a csomagban magyar nyomtatott nagy könyv (persze sok egyéb más nyelv mellett), a dobozról tépték le a zacskót, abban volt a magyar nyelvű jótállási jegy, illetve természetesen számla is van. Meg már beregisztráltam a Samsung honlapján, ott is elfogadták a sorozatszámot. Szóval nálam eddig rendben volt minden. kopp-kopp-kopp...
Az Es és az F között az okosabbak elmondják a különbséget, én a fejlettebb smart funkciót biztosan tudom. Máshol szerintem ugyanaz vagy kevesebb mint egy ES65xx. Nálam nem volt opció az F széria, nem érdekel a smart, meg nem szerettem volna többet fizetni hasonló szolgáltatásért. Jelen pillanatban az F széria túlárazott.
-
nightshadow
veterán
Mi a különbség az ES6500, 6540, 6560, 6570 között? Csak a kinézet?
Csak a design, de hogy konkrétan mi, azt nem tudom.
-
Real_Necro
veterán
Néztem electroparkot, ott nem tüntetik fel garit. Pl amikor mosogató gépet vettem ott nem volt magyar nyelvű használati sem. Persze ha nincs probléma a termékkel akkor oké, a baj ott jön, ha mondjuk fél év múlva megszűnik a bolt és más néven létre jön egy új. Akkor bolti gari esetén hova viszi az ember? Persze ha tényleg adnak magyarországi garilevelet, akkor oké, de azt el fogja fogadni a hivatalos szerviz?
Digitalko ~20eFt-al több. De persze őket sem láttam a hivatalos viszonteladók között. Ennyi erővel lehet ugyanaz a cég mint electropark.

Mi a különbség az ES6500, 6540, 6560, 6570 között? Csak a kinézet? Találni erről valami kézzel foghatót ahol egymás mellett látom őket?Az ES6100-al szemben a 65xx szériában látom már van Micro Dimming meg 400Hz-nek írja, bár utóbbi nem nagyon izgat, valódi 100Hz legyen meg. MD jó dolog vagy parasztvakítás?
És végül ha maradok mondjuk Aqua-nál (mert ott is van 2 év gari), akkor az F6400 ad valami újdonságot a fentebb említett ES típusokkal együtt? Minőségben azonos, gyengébb vagy erősebb, mint az ES széria?
-
Sza_Sa
senior tag
Még mindig azt mondom, hogy nem eléggé tiszta a dolog. A kisebb szériára is három évet adnak, de ezt szétbontják 1+1 év jótállásra amelyik termékreg.-hez kötött, és még adnak 1 év szavatosságot??
Gondolom mindenki tudja mekkora különbség van a kettő között a vevő kárára? -
nightshadow
veterán
Maga a terméknél lehet, hogy elírják, de az információk alatt össze van foglalva a lényeg: [link]
Samsung tévék:
12 hónap teljeskörű jótállás*
regisztrálásra alkalmas modellek esetében:
(UEXX6500 sorozat alatt):
36 hónap (12 hónap teljeskörű jótállás + 12 hónap termékregisztrációhoz kötött, kiegészítő jótállás + 12 hónap szavatosság)*
(UEXX6500 vagy nagyobb sorozatú modellek esetében):
36 hónap (12 hónap teljeskörű jótállás + 24 hónap termékregisztrációhoz kötött, kiegészítő jótállás)** A termékeket a hivatalos, magyarországi márka képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk! A termékekhez NEM saját, úgynevezett "bolti garanciát" mellékelünk, a garanciális szervizelés a gyári garancialevéllel közvetlenül a gyártók magyarországi szervizhálózataiban történik.
A szakszervizek címe minden esetben megtalálható a jótállási vagy garanciajegyen esetleg a termék használati útmutatójának a végén, de a megfelelő szakszerviz elérésében ügyfélszolgálatunk készséggel áll vásárlóink rendelkezésére.
-
nightshadow
veterán
A digitalko hivatalos garanciát ad, de kicsivel drágábban is adja a tévéket.
-
Sza_Sa
senior tag
Van magyar garancialevél, itt van nálam., annak idején direkt rákérdeztem. Egyébként a + gari miatt regisztrálni kell, ott meg kéri a sorozatszámot, tehát tudja a Samu hogy amit be szeretnél regelni, melyik piacra szánta. Nálam ki van nyomtatva a garancia meghosszabbításáról szóló jóváhagyás, meg persze ott a lepecsételt magyar garipapír, amit kitölteni már nem volt kedvük, de hát ez a legkevesebb, majd kitöltöm én, a bélyegző a fontos, azt nem lehetne reprodukálni.
-
Real_Necro
veterán
Ismerem a boltot, már vásároltunk náluk, viszont ők szerintem nem hivatalos garit adnak, a honlapon pl nem is láttam feltüntetve. Ha pedig nincsen magyar garancialevél, akkor nem is fogod tudni érvényesíteni a 3 évet.

Egyébként mivel ad többet egy 6560 egy 6100-hoz képest? esetleg egy F6400-hoz képest?(#4026) nightshadow:
Én is velük szemezgetek, láttam a 2 évet, bár a prémium gari meg így nem biztos, hogy él. Márik lehetőség az electro store, de szintén nem tudom mit adnak, de ott is 2 év a gari.
-
nightshadow
veterán
Én pl. az Aqua-ba vettem pár dolgot korábban (igaz, nem tévét), szerintem az egy megbízható bolt. S ott is jó áron van a 46F6400. Csak nem tudom, hogy tévére hivatalos vagy bolti garanciát ad, de a 2 évet megadja.
-
Sza_Sa
senior tag
Ni mán, egy Nikonos tévedt ide!

Ajánlanék Neked egy boltot, én náluk vásároltam az ES6560-at. Minden ok volt, nem bontott, kiállított cuccot kaptam, a Samu elfogadta a garanciát, így van rá 3év. Szóval minden tökéletes volt. Itt nézz szét
Egyébként mostanra megérett bennem a vélemény a tévémmel kapcsolatban, ha lesz kedvem egy kicsit hosszabban is kifejtem itt. De röviden: nem csalódtam benne, szinte mindenben előre lépés a régi tévémhez képest.Szerk: van nekik még 46es6560 230.000ft-ért, én azt venném a helyedben már csak azért is, mert 65xx felett már 3 év garanciát ad a Samu, alatta marad a 2 év.
-
Real_Necro
veterán
No megjártuk MM-ot, tv nincs.
A 46F6400 280eFt-os áron van, ami máshol kapható 224-ért is. Szerintem ez így rablás. LG 42LM640S lett volna 190-ért, de sok régebbiből már csak a kiállított darabot adták alig olcsóbban az eredeti áránál. Nem tudom Samsung esetében a premium garancia mennyire érvényesíthető, ha más boltból származik a tévé, de szvsz lehet nem éri meg azt a ~60eFt-ot.
Fővárosban van olyan ajánlott bolt, ahol érdemes körbenézni? -
Kabel15
aktív tag
Sony HX750 ről lenne szó. De mondjuk ezzel még sokat nem tudtam meg. Szóval kéne kérnem majd egy olyan boxot a DIGI től ami HDMI vel kapcsolódik majd a TV hez? Vagy simán kihagyom majd a boxot a rendszerből és simán rákötöm a TV re. Most elvileg egy PCT feliratú kábelen jön a jel. Vagyis egy vékony szál (talán opticai) megy egy fekete HUAWEI feliratu fekete "elosztóba" Ebből megy ki egy LAN egy TELEFON és egy Fehér borítású PCT feliratu vezeték. Majd ez a fehér vezeték megy egy HUMAX feliratú fekete dobozba és abból megy a SCART a TV-m be. A TV-t is ennek a HUMAX doboznak a távirányítójával tudom kezelni miután átraktam a TV-t AV ra. Bocsi, hogyha hülyén írtam le. De ezeket még nagyon nem vágom. És nem szeretnék 200k-t úgymond kidobni.
-
Real_Necro
veterán
Ok, akkor még az lehet alternatíva. Ha szerencsével járunk talán ma meg is lesz az új tv végre.
F6400-al szemezgettem de MM-ban 300 fölötti áron borsosan drága, szemben pl egy aqua-val ahol 224...Szerk.: persze utóbbi nem hivalatos viszonteladó és gondolom úgy a premium garancia sem érvényesíthető.
-
nightshadow
veterán
-
nightshadow
veterán
Ugyanaz, mint az ES6100, csak van benne még egy DVB-S tuner is. Más különbség nincsen.
-
mata89
csendes tag
Ez esetleg 200Hz-es lehet?
A végén a H az mire utalhat? Láttam már K-sat is. -
Real_Necro
veterán
Találtam még alternatívának ES6300-at 46"-ban. Mennyiben tér el az ES6100-tól? Minőségben/tudásban kb.megegyezik vele?
-
nightshadow
veterán
-
mata89
csendes tag
Csak sony? Philips?
-
nightshadow
veterán
-
mata89
csendes tag
Sziasztok! Mi a véleményetek általában a Philips LED tévékről? Van (ha igen melyik) olyan tavalyi modell, ami tudja a valós 200Hz-et a panelja?
-
Real_Necro
veterán
Miért van az, hogy pl a 46"F6400 árában 50-60eFt-os különbségek vannak hivatalos viszonteladók között? Nem hivatalosnál már ~220eFt környékén elérhető, hivatalosnál meg eléri a ~319eFt-ot is...

A 46" túl drága, hacsak ki nem fogok egy ES6100-at hivatalos viszonteladónál. A 40" kicsi, kettő között meg nincs alternatíva, vagy nézek LG-t. Igaz, most a 42" LM640-es 190-ért van edigitalnál. Ők fent vannak hivatalos viszonteladók között, csak ugye akkor meg hogy szinkronozom samu tabletet lg tv-vel?
-
nismoka
addikt
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit el bizonytalankodtam TV vel kapcsolatban. Az jutott eszembe, hogy mi van akkor ha megveszem a TV-t de mégsem lesz HD ban a HD val megjelölt adás. Gondolok itt az F1 re például. Rákerestem neten a csomagunkra. Egy sima DIGI kábeltévé 54 csatornás változat. Ehhez most jelenleg van egy HUMAX márkájú boxom (mondjuk azt nem tudom hogy kell e ezt majd használnom az új TV hez) Jelenleg az a megoldás van, hogy egy fehér régi TV-s vezeték megy bele ebbe a box ba (ennek a vezetéknek nem tudom a nevét, de van egy fém pere középen pedig egy fém rúd). És a BOX ból megy egy Scart a TV be. De ez így képes lesz nekem HD ban sugározni mondjuk az M1 et?
-
Curse
tag
Asszem hétfőn megint elmegyek de más boltba is és megnézem ismét.
Egy Sony-nak volt nagyon fasza 3d-je itt debrecenben a Mediában amikor én néztem de az 699k.
Tehát a megfizethetetlen kategória....mondjuk ha náluk 7 kiló akkor neten szerintem 400 de az is túl sok.
Igazándiból még ezt a 150-180k-t is sajnálom tvre de ezt má beáldozom. -
fr3ntzen
aktív tag
-
Curse
tag
-
Curse
tag
Üdv!
TV vásárlás előtt állok és segítség kéne.40-42 colos kellene 150-180k körül viszont nem bírok dönteni.
Eddig nézegettem főleg LG tv-ket lm620-640 meg most van ez az idei évi la620 ami még szimpatikus.
Samsungokról lövésem sincs.Egészen határozott voltam valójában tegnapig.Tegnap megnéztem élőben a mediában LG-ket Samsungokat amik kb mind egykutya voltak az én szememnek de aztán egy eldugott kis szigeten láttam pár philips-et,hát bassza meg olyan tűéles képet még életemben nem láttam mint azon a tv-n.Asszem pfl4007 vagy 4027 volt.Akkor elkezdtem nézegetni jobban a dolgokat és samsung mellett is meg lg mellett is kiálított philips alázta a nagykutyák hiper szuperjeit.Gondoltam ma feljövök ide itt mindig megmondják a guruk a tutit de nagy csalódásomra itt meg többnyire a philipset húzzák lefelé az emberkék.
6000 széria alatti mind szar meg gagyi menü meg és stb stb.Akkor most az volna a kérdésem hogy lehetett valami hiba a rendszerben tegnap a mediában hogy direkt el voltak állítva,vagy mi lehetett az oka annak hogy a philips szériából 3 tv-nek is abszolút szembetűnően brutálisan legjobb képe volt az egész szaros boltban??Viszont mégse ajánlják a philipset,nem értem miért.
ui.: Bocs a fogalmazásért de cefetül másnapos vagyok.....
-
djnice
veterán
-
calogero93
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg erre valakinek vélemény, tanács?
Köszönettel, C -
nismoka
addikt
Nem mindegy hány Hz? Úgyis érdemes kikapcsolni filmeknél és játéknál is mert filmet direkt 24p-ben érdemes nézni, játékot meg lag nélkül.. Persze a mozgás megjelenítésnél számit, de az egy mesterséges dolog és olyat számol ami nincs is ott, és bizony hibázik itt ott...

-
nightshadow
veterán
-
borbas666
aktív tag
hol láttad az 50 Hz-et? én mindenhol 200-at láttam vagy ez nem valós érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
41132 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- TV & Audió
- LED / LCD TV topik
- (kiemelt téma)
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az valódi 50Hz, szerintem...ennyiért 100Hz-es TV nem hiszem, hogy van. (120Hz nem EU szabvány)

Hogy döntsön így az ember.

Ma kellene rendelnem, bólintson rá valaki..

az 5-t s-nek néztem