Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
proci985
üzenetére
nekem csupa ilyet dob ki a google...
az usb az nem csak a táp (5V) miatt van rajta? és amiatt aktív?itt a delock oldalán mindenestre azt írja, hogy ez az aktív és ez kell a radeon HD5000 szériához, hogy 3 monitort hajtson meg Eyefinity módban (ha jól tudom, az az, amikor egy képet húz ki 3 monitorra. nekem viszont az kell, hogy 3 különböző kép, 3 külön asztal jelenjen meg. vagy rosszul tudom...?
)de itt is ezt írja:
Eyefinity requires an ACTIVE adapter to enable a third monitor on HD 5000 cards. Passive will NOT work, except for the first two monitors on the eyefinity 5 and eyefinity 6 cards. For the other three/four monitors, active is still required. A quick explanation of why is because DVI/HDMI requires a special clock, which the card is only able to provide two of. Displayport does not use this clock, so ATI used it as a workaround. -
Wolfskin
őstag
válasz
proci985
üzenetére
értem. köszi. ilyesmi jó? Delock Adapter
-
Wolfskin
őstag
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
rákerestm, többen is rákérdeztek, de még válasz nem érkezett a problémára. külföldi fórumokon sem találok megoldást...
lehet HD 7770-en 3 monitort használni?
multimonitorként, hogy mindegyiken másik asztal jelenik meg egyszerre?"Jelenleg ha minden portjára rádugok egy monitort (Displayport -> Displayport-DVI-D átalakító, HDMI, DVI-D, DVI-A (VGA), akkor csak 2 monitoron jelenít meg. Ha a Windowsból próbálom a maradék kijelzőket bekapcsolni akkor ezt írja: "nem menthető képernyő beállítások" -írt az előttem szóló.
ugyanez a gond nálam is
DP --> Delock DP/DVI passzív átalakító --> DVI monitor No1 (DELL 22")
DVI-D --> DVI monitor No2 (Samsung 24")
HDMI --> üres
DVI-I --> DVI/VGA átalakító -- >VGA monitor No3 (HD TV kijelző 104")a Win látja mindhármat, de csak kettőt enged aktivizálni. egyet mindig le kell tiltanom, hogy helyette engedélyezhessem a harmadikat. ha simán próbálom, a "nem menthető képernyő beállítások" hibaüzenet jelenik meg.
a rendszer ASUS Radeon HD 7770 Win7/legfrissebb driver
köszi a segítséget!
W
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
az usb az nem csak a táp (5V) miatt van rajta? és amiatt aktív?
)