Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Egy 1080ti gp-uhoz szeretnék csatlakoztatni több kijelzőt.
[link]1db Dell fullHD monitort
2db Samsung 4K TV-t.Probálkoztam a rendelkezésemre álló kábelek segítségével összehozni a dolgot, de egyszerre a 3 sosem működött. (Dell dvi kábellel a 2db TV Hdmi kábel)
Tudtok valami más javaslatot adni amivel biztosan rá tudom venni a 3 kijelzőt a működésre?
Köszönöm előre is!
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, mert elakadtam a tervem kivitelezése közben.
Adott 3 megjelenítő 1 db DELL U2311H (1920*1080) 1db Sony TV (1920*1080) 1 db Samsung 4K TV (3840*2160). A tervem a következő: Mind a 3 megjelenítő a következő 1050TI VGA-ra kötve HDMI kábellel. A PC-t média központként használom, amiről szeretném a tartalmat eljuttatni a megjelenítőkre. Jelenleg a következő felállás működik: DELL és Sony Tv ad képet Samsung nem. Jelenleg az is jó megoldás volna, ha egy időben 1 megjelenítőn lenne kép, amit szoftveresen tudnák beállítani melyiken is legyen. Van bármilyen megoldás, hogy egyszerűen tudjam ezt vezérelni. PL: amikor csak a monitor kell, az adjon képet, monitor + Sony, csak Samsung.
Köszi, előre is a segítő szándékot!

-
sulu1701
aktív tag
Én is csak a német amazonon találtam, bíztam abban hátha van itthon is de akkor ez a megoldás marad.
Most per pill 4 laptop van beállítva erre a célra (forex) de baromi macerás így a dolog meg mire végigérek a gépeken az elég sokba kerül

Proci985: arra a hubra gondoltam amit te linkeltél (club-3d) az 35 ezer körül mozog.
De azt hiszem marad a legegyszerűbb változat a 7870 és a 6 monitor dp-al
Köszönöm szépen a segítségét mégegyszer mindenkinek, ha összejön a dolog akkor még jelentkezem. Nem ússzátok meg

-
sulu1701
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Volna pár kérdésem még!
Körbenézegettem a neten és nem nagyon találtam itthoni boltokat, hirdetést ahol eladnának 7870 Eyefinity 6 Editiont. Esetleg van valakinek információja, hogy hol lehetne beszerezni?
Ha nem tudnák venni, akkor van egy 6950@70videokarim amin van 2db minidp kimenet az járható út volna, vennék 2db MST hubot amit a következő képpen kötnék ossze: videókártyán mini dp kimenet azt átalakítom dp-re amibe a hub menne és abba a 3 monitor dp kábele. Ugyan ezt a másik mini dp kimenetnél is megcsinálni.
Az Eyefinity demo kép ami a 69xx szériánál van ott is egy hub van az eggyik mini dp-n de a másik mini dp kimenetre az a megoldás van amit proci985 ajánlott ( daisy chain).
Vajon működik ez a 2 hubos megoldás?A monitorok mindegyik esetben olyanok lennének amin van dp.
Köszi
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget a következő elképzeléshez.
Tözsdézéshez szeretnék kiépíteni egy 9 monitoros rendszert ha lehet, ha nem akkor marad a B-terv a 6 monitoros.
Azt kérdezném milyen videókártya/ák, monitorok, volnának a legalkalmasabbak és legegyszerűbbek eme ötlet megvalósításához természetesen ésszerű határok között gondolkodva és milyen átalakítók kellenének.Külön programokat szeretnék futtatni a monitorokon amolyan 1 monitor egy program nézetben.
Nem vagyok nagyon tisztában a többmonitoros dolgokban ezért szeretnék kérni egy kis segítséget.
Köszönöm előre is a segítséget
Üdv: sulu1701
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest