- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exom
tag
válasz
sulu1701 #891 üzenetére
Arra azért készülj fel, hogy nem lesz egyszerű miniDP -DP kábelt venni 3 - 5 m hosszúságban. Valószínűleg azt is csak külföldről tudsz beszerezni. Jobban jársz ha valami jobb minőségűt veszel DE -ből, esetleg UK -ból. HU -ból elég reménytelen. Ha van akkor sem ér egy kalap szart sem, mert nálunk csak a legolcsóbb, leggagyibbat tartják raktáron. (Javaslom, hogy azonos típusú, azonos hosszúságú kábelt használj !)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sulu1701 #888 üzenetére
esetleg gyartoi forumon / wsg forumon kerdezz ra. sajnos itt foleg annyit tudunk, amennyit probaltunk, a hubok pedig eloszor 1000 usd korul mozogtak.
arra ugyelj, hogy a kartyanak legyen jo es halk hutese mert melegedni fog. 69x0 szeria nagyon, 78x0 mar elfogadhatobban.
-
Exom
tag
válasz
sulu1701 #888 üzenetére
Itt tudsz venni:
[link]
Szerintem az általad vázolt dolog nem működik, de nem vagyok benne biztos, mert nem próbáltam.
Sajnos a multimonitor témában elég sok félinfó áll rendelkezésre, és a gyártók is elég pontatlanúl adják meg az infókat.ui: Most hány monitorral kereskedsz?
-
Peathee
senior tag
válasz
sulu1701 #875 üzenetére
9 monitoros rendszer és az ésszerű határok az nem ugyan az.
Llétezik olyan videokártya ami önmagában 6 monitort kezel. Ha jól tudom Eyefinity Editinon-re keress az ATi khmm izé AMD-nél. Mindegyik mini Display port lesz, szóval ha nem ilyen monitort veszel akkor kell 6 aktív átalakító is. Azt viszont nem tudom, hogy két iylen kártya egy alaplapban mködne-e.A Windows oldaláról elvileg nincs gond, mert jól kezeli az ablak méretezést több monitor esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest