Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Üdv mindenkinek!
Keresnék egy jó hangfalat amit monitorba dugva használnék (jack). Fontos lenne még, hogy legyen azt hiszem "aux-os jack" rajta a mikrofonos fejhallgató miatt. 15k-20k körül. Köszi előre is!
PS5
-
Deck
titán
válasz lezso6 #43783 üzenetére
Igazából ps4-monitor és van hozzá usbs-hangkártyám erősítővel ami pc-n nagyon állat de ps4-en van egy bizonyos hangerő amit nem tudok átlépni. Szerdán megjön az új monitorom egyből abba dugom majd a fejhallgatót aztán meglátjuk úgy milyen lesz úgy.
Ilyen nagyon régi pc-s hangfalat kötöttem már rá a ds4-re aztán abba be a fejhallgató akkor aztán a hangerő nagyon rendben volt Azért, gondoltam valami hasonlóra.
PS5
-
Deck
titán
Monitorhoz keresnék hangfalat. Jack van rajta. A Genius SP-HF1250B 2.0 megfelelő?
PS5
-
Deck
titán
Genius SP-HF1250B 2.0 40W: Mivel barna és fa is így lelehet valamivel festeni?
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Végre sikerült rendelnem egy GENIUS SP-HF1250B-t. 10k + ingyen posta. 2 év gari. Ennyiért nem tudtam ott hagyni
PS5
-
Deck
titán
A hangfalat a gépbe dugva vagy a monitorba nem olyan a hangminőség mintha az usb-s 5.1 hangkártyámba dugva használom. Lehetséges ez?
PS5
-
Deck
titán
Öcsémnek is megjött 1 hét alatt a Genius 1250b hangfal. Pár óra különbséggel rendeltük és én már másnapra megkaptam Jó kis cucc nagyon. Köszönet az ajánlásért
PS5
-
Deck
titán
Hali.
Jelenleg egy Genius 1250b-m van amit még itt ajánlottatok régen. (teljesen megvagyok elégedve vele) Na most LG Oled C3 TV-re váltás miatt kell vennem egy másik hangfalat. Amit kinéztem a kiemelt alapján az Edifier R1700BT. A kérdésem, hogy van-e jobb ezért az összegért? És, hogy a jelenlegimnél jobb-e? Tehát rosszabb ne legyen...
PS5
-
Deck
titán
válasz Deer76 #64533 üzenetére
PC-hez könnyű persze bármire kötni, de sajnos a C3-on nincs Jack 3.5mm. Terveztem már úgyis venni jobb hangfalat és akkor most jött el az ideje. BT-s dolog működhet csak rosszabb ne legyen a hangminőség emiatt, mint a kábeles Genius 1250b-n. Azért, is írtam kiinduló pontnak, hogy ez a hangminőség legyen az alap amit én már jónak tartok. Film, játék, zene.
Néztem átalakítókat is de akkor már inkább veszek egy új hangfalat. Kiemeltel kezdtem, mint régen is hogy mit érdemes venni. Árban pár ezres a különbség max, de az vezetékes.
Én tipikusan az vagyok aki a kábeles dologra esküszik fejhallgatónál is, mert jobb a hang mint a vezetékmenteseknél...
PS5
-
Deck
titán
válasz SunMount3r #64537 üzenetére
Biztató... akkor mi a legjobb megoldás kábelesen? Néztem van hdmi earc to rca meg optikai?
PS5
-
Deck
titán
Optikai dolgot kipróbáltam volt itthon átalakító de nincs hang... Berendeltem egy hdmi earc to rca átalakítót. Meglátjuk
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest